פורשת בשל הדיון שהפך לנמוך כל כך
בוקר טוב,את צודקת יש לכל אחת גרסה,וגם אני מהצד הייתי מתבלבלת. במשך יותר משנה וחצי למדתי,ושילמתי ממיטב כספי,כסף שמורתי הייתה ראוייה לו בהחלט בזמנו. כמו שציינתי כבר,מצב הביש שנקלענו אליו לא התחיל ברגע,אלא נוצר לאיטו. לפני כמה חודשים,כשכמה דבריםבהתנהלות השיעורים גרמו לי למורת רוח, והתווספה גם העובדה שהיה לי קשה להמשיך לשלם,הודעתי למורה שאני פורשת. לאחר כמה שבועות שלא התראינו נוצרה ביננו שיחת הבהרה,וסיפרתי את אשר על ליבי.נוצרו חילופי דברים, וסוכם שבמידה ואאבזר את החלל הגדול שבביתי במראות,נוכל לחשוב על "בארטר". ואכן,העניין נסגר,השיעורים התנהלו בביתי,כך שכסף לא שילמתי,אך שילמתי מחיר לא פשוט. מורתי החליטה שהיא מלמדת בביתי,קבוצה נוספת של בנות.אליהן לא היה לי שום קשר(למעט העובדה שהן מקסימות). כך שנתתי לא פחות,ואף יותר ממה שסוכם בתחילה. המושג "חינם" אינו רלוונטי כאן.היה מניע הדדי לשתינו. המורה-חסכה את השכר שהייתה משלמת באם הייתה שוכרת סטודיו חיצוני. ואני-אירחתי וקיימתי את השיעורים בביתי,הוצאות מזגן,וכיבוד. ובאשר להשמצות-חבל שזוהי מסקנתך,שהרי אם זאת הייתה הכוונה מתחילה,הייתי מציינת את השם, ו"מנפחת"את העניין. בדיוק בשל כך אני פורשת מהדיון אום-ההודעות האחרונות מצערות אותי עד מאוד-שמות,סיפורים והשמצות. אני את האמת שלי אמרתי-אני באמת סבורה שצריך לשמור על רמת הגינות בכל דיון, ומה שעוד אמיתי-הוא כאבן שלנו-הבנות. בואו נרד מהעניין,שכל אחד ואחת יסיקו מה שנראה לנכון. לא הייתה כוונה לפגוע,באמת שלא,אין שום מניע מלבד הדרישה להגינות. באהבה לכולכם.