לא בשירות האמנות...

ניין

New member
אני מאמינה ...

לילך שכשאת רואה ניין את חושבת שזו אני הבת של... אבל אני מבקשת לא להכניס אותי באמצע כן השם משתמש שלי אבל אין לי שום חלק בזה אני אוהבת כל אחת מהצדדים בסיפור הזה ואותך בפרט אז בבקש לא להאשים אותי בדברים שלא אני יזמתי חשבתי או הרגשתי וזאת לאחר שקראתי במכתבך שהבחורה שליבתה הכל לא שלמה שקל אז ברור שהתכוונת אלי אך זו לא אני ואמרתי לך פעם באוטו אני לא שופטת אנשים ולא מפילה עליהם אחריות למעשים שאני בוחרת לבצע אם לא היה לי טוב איתך ידעתי להגיד לך באותו הרגע מה מפריע לי ופתרנו את זה בינינו ואל תשכחואני אוהבת את כולם ולא רוצה חלק בבלאגן הזה תודה נ.

טולה12

New member
כמו תמיד...

הכישרון המיוחד בו ניחנת לנתב את הכל לטובתך,הוא זה שהפיל את כולנו בפח, עד לפני מספר חודשים גם אנחנו היינו בטוחות שאת מלאך. היכן כל הבנות שלא קיבלו את הצ'קים שלהן בחזרה? מדוע ולמה אינך מתייחסת ל"חוזה" הלא הוגן עליו את מאלצת את הבנות הלומדות לחתום? איך זה(וכבר מישהי כתבה על כך)שאת שוב עורכת אודישנים למופע,ומחייבת בנות ללמוד אצלך שנה שלמה בתשלום, כשבנוסף הן צריכות לשלם על כל ההוצאות הכרוכות במופע? איך הבטחת והודעת על תאריך בו יתקיים מופע("מאי"),אך המופע נדחה שוב ושוב ושוב ושוב("למועד לא ידוע"!-) חודשים רבים-כשבינתיים הבנות ממשיכות לשלם! היחס הקר שקיבלנו במהלך החזרות,התפרצויות הזעם,ושגעון הגדלות הבלתי נדלה . האיחורים,המניפולציות...כל מי שהתעוררה כבר הבינה. נכון-סיפקתי לך סטודיו בכדי שאוכל להמשיך ללמוד,והעניין סוכם הדדית, ועל כן,על אחת כמה וכמה-שתבינו שהסיבה לפרסום הסיפור אינה התפרצות פתאומית של רשע... או סגירת חשבונות. לילך,שמך לא הוזכר,ולו פעם אחת על ידינו מתוך כבוד בסיסי לכל אדם באשר הוא. ולידיעתכן,לא התכוונו לכתוב על כך בפורום,אלא להניח לעניין עם כל הצער והכאב שחווינו, עד שנודע לנו על עוד כמה בנות שניגשו אליך לאודישן,ואחת מהן פירטה את דרישותייך. בשלב הזה-זה כבר היה מוגזם,מה שהיה אמור לקרות בעקבות ה"פיצוץ" עם הקבוצה שלנו,הוא שתפיקי לקחים להבא. משנוכחנו לדעת שההיפך הוא הקורה-החלטנו שמישהו חייב לעצור את זה. אל לך להמשיך בדרך זו,חבל... וחבל שמי שבחרה להגן,השתמשה בשמותיהן של הבנות,ולא חסכה ב"סיפורי צהובונים" כהנה וכהנה.

Oum

New member
דווקא את שלא שילמת שקל

קוראת למורה תאוות בצע? זה היה המשפט הראשון שלך בהודעה ואת מודה שלא שילמת דבר. אני לא צריכה לקרוא יותר ... לילך ,אני לא מכירה אותך באופן אישי וגם לא ידעתי בדיוק שהכוונה אלייך אני מחזקת אותך ומאחלת לך בהצלחה...נראה שמישהו מאד מאוכזב שהוא לא יהיה חלק מהפקה בסדר גודל כזה. בהצלחה ענקית

nuray

New member
חה חה חה חה לא שילמה כספ שילמה ב...

בחייה הפרטיימ אמ זה לא נחשב כספ אז מנ הסתמ שווה הדבר לממונ ורב ביותר ודי וחכימא ברמיזה וגמ זו שמשחקת את תפקיד השופטת מי שמכ?

Oum

New member
nuray וניין שתיים שהן אחת

אני נדהמת מהעוול שנעשה כאן, נכנסת אשה כותבת דברים נוראיים (ניין) ואחר כך היא נכנסת ( nuray)שוב בשם אחר בכדי לכתוב דברים עם עוד כמה דברי ערס. אני מבקשת ממנהלות הפורום,אנא מכן תעשו קצת סדר ברור שעל פי הניסוח ואופן הכתיבה זו אותה אחת...וברור שהיא נכנסה בשם אחר בכדי להכפיש שם של מורה ובשביל לתת תחושה לקורא שיש עוד מישהי בענין . כבר הי מקרים בפורום שנעשו עוולות באמצעות כינויים כפולים. מכאן זה שלכן

nuray

New member
oun שתיימ שהנ אחת

אז את טועה ומשומ מה חשבתי שהרמה מעט יותר גבוהה ובכנ להשכלה כללית שלכ אני זו אני nuray ואינ אחרת מלבדי כל הייתר זו בעיה שלכ בעיקר חסכ בידיעת העובדות נו אבל מילא (

טולה12

New member
מה גם שמי שבחרה להגן../images/Emo57.gif-

לא נטלה שום חלק ולו קטנטן בהכנות למופע,ולא נכללה בקבוצתנו- ולכן מעולם לא היה לבנות אלה צל קלוש של מושג,מה באמת קרה, כך שהסינגור מיותר,וחסר בסיס. חשוב להביא לידיעתכם (קוראי הפורום )שאם לחמש בנות "כואבת" הבטן, והן חשות שהולכו שולל,כנראה שיש דברים בגו. אני נעצבת להווכח שכך התגלגלו התגובות בעקבות הכתבה. לא הצימאון לדם הוא שהביא לפרסום העניין,אלא רצון להזהיר מהלקח שלנו, וגם הרצון להביא לידיעתה של המורה המדוברת,שיש גבול לכל דבר. לעיתים צריך לעצור,לבדוק,ולעשות שוב חושבים. אינני רוצה לדון עוד בסוגיה זאת,צר לי. מאחלת לכולנו שבת שלום,וצום קל.

Oum

New member
טולה12,אור...מעניין את פורשת בשיא?

עכשיו את לא רוצה לדון בזה? כבר כמה ימים שאני רואה את המודעה שיזמת לפרסם בפורום בדף הראשון. כבר כמה ימים שאני ערה לתגובות שלך למגיבים ולחברים השונים בפורום וגם אני הגבתי (ובזהירות) למרות שעוד לא שמעתי את שני הצדדים ולא ידעתי על מי מדובר. אני בטוחה שגם מי שלא הגיב היה זהיר...ולא רצה להביע דעה על ענין שנשמע בו צד אחד בלבד. שליש אם לא חצי מהשירשור שלך זה לנסות ולשים את הנושא הזה בראש העמוד...אנחנו לא מטומטמים! ברור שרצית שכולם יספיקו לקרוא ושייגרם ללילך נזק...עובדה היא שרבים יודעים על המקרה ומהפרטים שמסרת אפשר היה לנחש במי מדובר,לא בדיוק אבל היה אפשר לנחש אין 100 מורות שעובדות על מופע רציני עכשיו ופירסמו בפורומים מודעות על אודישן. בכל הזמן הזה דאגת להביא את הצד "על מורה תאוות בצע שלקחה ממך כסף" ועכשיו שמתבררת העובדה כי היא בכלל לא לקחה ממך כסף להיפך, איפשרה לך לרקוד בחינם או בתנאים שתעמדי בהם את מבקשת לסגור את הענין? עכשיו כששומעים שתי גירסאות כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה. מה שברור הוא שאת למדת בחינם ולמרות הכל מצאת לנכון להכפיש שמה של מי שאיפשרה לך לילמוד ולהיות חלק ממופע בגלל טוב ליבה ולא תאוות בצע. אני לא שמעתי על תאב בצע שלא לוקח כסף...זו סתירה / סטירה תרתי משמע. באמת גמר חתימה טובה לך

טולה12

New member
פורשת בשל הדיון שהפך לנמוך כל כך

בוקר טוב,את צודקת יש לכל אחת גרסה,וגם אני מהצד הייתי מתבלבלת. במשך יותר משנה וחצי למדתי,ושילמתי ממיטב כספי,כסף שמורתי הייתה ראוייה לו בהחלט בזמנו. כמו שציינתי כבר,מצב הביש שנקלענו אליו לא התחיל ברגע,אלא נוצר לאיטו. לפני כמה חודשים,כשכמה דבריםבהתנהלות השיעורים גרמו לי למורת רוח, והתווספה גם העובדה שהיה לי קשה להמשיך לשלם,הודעתי למורה שאני פורשת. לאחר כמה שבועות שלא התראינו נוצרה ביננו שיחת הבהרה,וסיפרתי את אשר על ליבי.נוצרו חילופי דברים, וסוכם שבמידה ואאבזר את החלל הגדול שבביתי במראות,נוכל לחשוב על "בארטר". ואכן,העניין נסגר,השיעורים התנהלו בביתי,כך שכסף לא שילמתי,אך שילמתי מחיר לא פשוט. מורתי החליטה שהיא מלמדת בביתי,קבוצה נוספת של בנות.אליהן לא היה לי שום קשר(למעט העובדה שהן מקסימות). כך שנתתי לא פחות,ואף יותר ממה שסוכם בתחילה. המושג "חינם" אינו רלוונטי כאן.היה מניע הדדי לשתינו. המורה-חסכה את השכר שהייתה משלמת באם הייתה שוכרת סטודיו חיצוני. ואני-אירחתי וקיימתי את השיעורים בביתי,הוצאות מזגן,וכיבוד. ובאשר להשמצות-חבל שזוהי מסקנתך,שהרי אם זאת הייתה הכוונה מתחילה,הייתי מציינת את השם, ו"מנפחת"את העניין. בדיוק בשל כך אני פורשת מהדיון אום-ההודעות האחרונות מצערות אותי עד מאוד-שמות,סיפורים והשמצות. אני את האמת שלי אמרתי-אני באמת סבורה שצריך לשמור על רמת הגינות בכל דיון, ומה שעוד אמיתי-הוא כאבן שלנו-הבנות. בואו נרד מהעניין,שכל אחד ואחת יסיקו מה שנראה לנכון. לא הייתה כוונה לפגוע,באמת שלא,אין שום מניע מלבד הדרישה להגינות. באהבה לכולכם.

ניין

New member
איכ נחש מזהה נחש ( גברת ארלט)

איכ נהנתי להוות נחש כי במחיצת נחשים על מנת לשרוד מנ הסתמ עדיפ להתהדר בכיסוי נחש . ןלעינינ מה את בכלל יודעת שאת מעזה למתוח בקורת והבעת דעה משוללת כל ידע בסיסי את לא היית שייכת לקבוצת הבנות שנכללו למופע של.......והעזת בחוסר טעמ ומחשבה בולטימ לציינ את שמי והכי גרוע לא עשית שומ שרות למורה שבה מדובר אז במטוטא ממכ אל תתערבי זה לא עינינכ ולא בהשגה שלכ להכיל מה בכלל התרחש . האמת היחידה שידעת עליה היא שאהבתיה עד מאד וציינתי זאת בדברי הקודמימ אכ גמ זה לא ממש עינינכ ואני הכי כואבת על החלומ שלי שהתרסק על האהבה שלי שהולכה שולל על השניות הרגעימ השעות הימימ החודשימ ועל כל האנרגיה שהשקעתי המורתי הנערצת שדאגה לזלזל בה באופנ מחפיר גמ חברית ובעיקר מקצועית . אז גברת ארלט אל תגידי לי את מה שאני יודעת טוב ממכ ולדאבוני ישננ עוד מספר לא מועט של בנות.ושוב לציינ בפנייכ בפעמ המי יודע כמה כמו שאמרתי לכ מספר רב של פעמימ ארלט ישנמ הרבה דברימ שאינכ יודעת ולא תדעי אפ פעמ למרות שאת מתה לדעת . thf bja nzvv bjz

ניין

New member
איכ נחש מזהה נחש

וחד משמעית זו מאגי שכותבת ולא ניין ברור לא.

א ר ל ט

New member
לא אני שהזכרתי שמות - ניינ

גברת!!! אני כתבתי תגובה אחת בלבד ולא ציינתי שמות בכלל. אני כפי שכתבתי לא מתחבאת ומסתתרת!!!??? אני הגבתי אחרי התגובה של heavy 100 אני לא לאאאאאאא heavy 100 אני ארלט לא קראתי לאף אחד נחש ולא נקבתי בשמות. וגם לא מתה לדעת ולא ממש לא מעוניינת לשמוע כל סיפור אות " א מ ת " תהי בריאה ותמשיכי בדרכך אני לא הכתובת שתטיחי בי רק בגלל שמצאתי לנכון להגיד את האמת הנראת לי ןלנסות לתקן חלק מהעוול שנעשה

למעלה