לא בשירות האמנות...

טולה12

New member
../images/Emo13.gifמיכלי,תודה על העידוד

לאמנון לוי לא אפנה,משום שאני מאמינה שאותה המורה "ירתה לעצמה ברגל". ובכלל בעולמנו מה שנותנים הוא מה שמקבלים בחזרה. שוב תודה,נזכרת בסיפור שפרסמת,ומתה לפגוש אותך! נשיקות.

ניין

New member
טולהההה ולהבדיל אלפי הבדלות למגיב

עולמ המנפולציות בהתגלמותו שאמ לא ככ איכ אפשר לפספס ולזהות אמת כשהיא נכתבת ונאמרת אני אחת מיני רבות שנפגעו מאותה דמות שמדובר בה במאמר של טולה ואני אומרת לכן ןלכמ חד משמעית שכל מילה ומילה היא הא מת העירומה והכאובה וכל תגובה של מי שלא יהיה אינה רלונטית .צאו ובדקו היטב היכן אתנ שמות את אוצרותיכמ תרתי משמע את תא מרו שלא התרענו על ככ. שמה של המורה אינו רלוונטי מעשיה המכוערימ המ לב ליבו של העינינ כולו לי באופנ אישי חבל אהבתיה עד מאד עד .........שהתגלתה האמת במערומיה .

ANUSHKA30

New member
הגדרה של לשון הרע

החוק המרכזי העוסק בדיני לשון הרע הוא חוק איסור לשון הרע. סעיפים מרכזיים בחוק זה: סעיף 1: אומר שלשון הרע היא דבר משפיל פוגע בכבודו של אדם במובן של כבוד מוסרי חברתי ואנושי. סעיף 14: מגדיר את הגנת אמת הפרסום – פרסום אמת שיש בו עניין ציבורי מוגן. לדעתי, אנחנו נשארנו נאמנה לשני הסעיפים הנ"ל. לא שיקרנו, לא השפלנו, לא השמצנו - אמרנו אמת ועובדות יבשות. יתרה מזאת, ע"י אי הסגרת שמה של המורה שמרנו גם על כבודה ופרנסתה. הכוונה שלנו היתה טובה - להתריע בפני בנות שיפתחו עיניים ולא יפלו בפח, וזה נוגע לכלל המורות ולא רק לאותה מורה. מה שהן מחליטות לעשות אח"כ - זו החלטתן ואין לנו שום דרך להשפיע עליהן לטוב או לרע. גם אין לנו שום רצון להתערב בשיקוליהן. אנו, מניסיוננו, רוצות לחסוך מהבנות האחרות סבל. לכל אלה ששואלים מה שם המורה: זה לא רלוונטי! כאשר הולכים למורה והיא מציגה דרישות כאלה יש לעשות "אחורה פנה" אלא אם כן אתן מוכנות לשלם המחיר, והוא לא רק כלכלי (בדר"כ). אנו נקטנו גישה מאופקת ככל הנוגע להרגשתנו ולו רק כדי להימנע מ"לשון הרע".

ה"מורה" הזו צריכה לברוך על מזלה

הטוב על כך שזוהי תגובתכם למעשיה המרושעים, ויש לה הזדמנות אחת ויחידה עתה, במובן סימבולי לפני יום הכיפורים - לחזור בה ולחדול ממעשים כאלה (דבר שקשה לי להאמין שתעשה). כי בפעם הבאה לא בטוח שהיא תיפול לידיים כאלה עדינות...

Oum

New member
נסיון להעלות מופע עם תלמידות

גם אצלנו במרכז היה נסיון לפני יותר משנה להעלות מופע איכותי עם תלמידות. לצערי הענין לא צלח אי אפשר להעלות מופע רציני באמת עם תלמידות. מופע סיום בהחלט אפשרי ואצלנו במרכז עושים את זה גם בג'אז ובמודרני אבל הוא לא כל כך מושקע כמו שאת מתארת ובטח לא חושבים על להביא מאפרת כל אחת התאפרה לבד או עם קצת עזרה מאימא. בשורה התחתונה מופע מקצועי מיועד למקצוענים כל מקרה אחר נועד לכשלון. ההוצאות על מופע רציני הן גדולות הרבה מעבר למה שתלמידות מסוגלות לספוג ולהבין לכן מורות יקרות אל תצפו מתלמידות שלכן להיות ברמה שלכן...אחרת תצפו לתגובות כאלה. מי שהעלתה מופע ברמה גבוהה יודעת על מה מדובר ומי שלא לא.

טולה12

New member
אכן הוצאות גדולות

וההחלטה אם לספוג אותן תלוייה בתלמידות,אך תפקיד המורה- לידען מראש,ולא ל"העלים" במכוון, כדי שבסופו של דבר לא תגענה למבוי סתום,לתחושות חוסר אונים,ותגלה אחרי כמה חודשים כמה גדולות ההוצאות, מבלי יכולת לפרוש שמא יאבדו את כל הכסף שנפדה ועוד עתיד להיפדות. ועם ובלי קשר-כשמורות אחרות רצו להעלות מופע עם תלמידות,ערכו אודישן, הדגישו שלא יהיו רווחים מהמופע לרקדניות שבחרו להופיע,אך ההוצאות האחרות לא תהיינה על חשבונן. הוגן-כל אחת בוחרת אם כן או לא. לנו לא הייתה בחירה אלא רשת קורים שנטוותה סביבנו מבלי שחשנו בכך.

RotemOsnat

New member
אני רק יכולה להגיד שעצוב לי לקרוא

על שרלטנות שכזו ועל ניצול, ולדעתי יפה שאתן מזהירות אחרות/אחרים. מקווה שתקבלו את כספכן בחזרה ושחווית ריקודי הבטן תתוקן על ידי המורה החדשה. בהצלחה רותם

טולה12

New member
בתהליכי תיקון-כן בשירות האמנות

רותם יקרה,תודה על התמיכה,כמו שנוכחת לפי התגובות חלק הבינו ועודדו, ומעטים מאחרים שלא ירדו לסוף חשיבות העניין,וביקרו. ובאשר לאיחולך-אני רוצה לספר לך שזה מדהים,כאילו מישהו שם למעלה דואג לפצות! מצאתי מורה,שאין לי מילים לתאר כמה התחברתי אליה,כבר מהשיעור הראשון. אני פורחת,ומגלה על הריקוד ועל הביטוי שלי בו דברים חדשים. סוף כל סוף-כן בשירות האמנות! באהבה-טולה 12

לטולה - טוב שלא הזכרת שמות

אני רוצה לחזק את ידיך ולאמר לך - שטוב שלא חשפת שמות כאן בפורום. זה היה יכול להזיק יותר מלהועיל. זה שסיפרת את סיפורך תורם רבות לאנשים שקוראים את הודעתך, כי אולי מישהו עומד על פרשת דרכים ומלבט האם לפנות לאותה המורה ואולי זה יעזור לו לבחור את הדרך הנכונה. אני לא רוצה לשפוט ולהכנס לעניין הזה - משום שאני לא בעמדה של שיפוט ולא שופטת, אבל כפי שלמדתי קצת להכיר אותך את אישה חכמה ואינטלגנטית, שהבנת את מה שקרה ואת כרגע נמצאת במקום שבו בחרת לעזוב את אותה המורה וללכת ללמוד אצל מורה אחרת. כלומר את עכשיו שיפרת עת מצבך וזה מעיד על אישיותך הסתגלנית למצבים. לפעמים קורים לנו מצבים לא טובים בחיים - השאלה היא איך אני יוצאים מהם במעט מאוד נזק, ללמוד מהטעויות ולקחת את הכל בפרופרציות נכונות ולדעת להמשיך ללכת הלאה. מקווה בשבילך שתמשיכי לרקוד ולהנות מהעולם הנהדר הזה. בברכת גמר חתימה טובה תמרה www.tamarabelly.co.il

טולה12

New member
../images/Emo204.gifתודה לתמרה ולמיכל

אני נהנית מהעולם הנפלא הזה כבר שש שנים לסירוגין,וזה הדבר היחיד שאי פעם התמדתי בו- ובשבילי זה אומר המון,משום שקשה לי להכנס למסגרות נוקשות. הריקוד מהבטן,לא קל פיזית,אך אפשר לבטא דרכו כל כך הרבה רגש,והתנועה מתעצמת- יש אמירה,יש ביטוי! אני מאוד רוצה להתחיל להופיע,ו"מתבשלת" לאיטי עם העניין. ואם יש לכן כמה עצות בשבילי,אשמח. אחלו לי בהצלחה,אנרגיות טובות כמו שלכן בטוח יעזרו. צום קל. אוהבת.

כל מה שאת מאחלת לעצמך לו יהי

במנות כפולות

heavy100

New member
דווקא כן בשירות האמנות

אז נתחיל: אני תלמידה של "אותה מורה" (כבר שנה כמעט) והמורה היא כמו שכבר כולם יודעים היא: לילך רובין.......! אני יודעת מה קרה שם ולדעתי עשה ללילך עוול ובגדול!!!! אז דבר ראשון מסר ללילך: "את צריכה להגיב להאשמות האלה או יותר נכון לשקרים האלה כי שמך הטוב נמצא על הכף!!! דבר שני בואו נעבור למה שהיה שם: לילך רצתה להעלות מופע עם התלמידות שלה, דבר שלעולם לא היה קורה עם תלמידות חובבניות אבל היה לה חלום ובטחון עצמי לדעת שהיא תוכל ללמד אותן ברמה מספיק טובה למופע(אני עדיין חושבת שהיא יכולה ללמד אותן מספיק טוב למופע), לילך סיפרה להן ה כ ל !!!!!!!! כל מה שהמופע כלול (אני ייודעת כי שמעתי מה היא אמרה) והן התחילו להתאמן. כן היה מועד למופע אך כמובן ממה שאפשר לצפות מחובבניות הן לא התאמנו כמעט חוץ מאשר בשיעורים!!!!! זאת הסיבה היחידה לדחיית המופע!!!!!!! אתן אולי לא יודעות אבל "להרים מופע" בסדר גודל כזה זה עניין רציני במיוחד שזה נופל רק על אדם אחד!!!!!!!! כמובן שההוצאות של המופע וגם במידה אם המופע היה מתרסק הכל היה על גבה של לילך אז למעשה לא היה לכן שום סיכון!!!!!!!! אתן שילמתן על שיעורים ותו לא חבל רק שלא התאמנתן בבית!!!!!! דבר שלישי: נדבר קצת על ה"מסכנות": מס' 1 : אור: אור היא בחורה מאוד נחמדה שרצתה ללמוד ריקודי בטן אך לא רצתה לשלם על כך!, לכן עשתה "בארטר" עם לילך שיעורים בחינם ומכיוון שהיא גרה בבית גדול חלק מהפעילות של לילך עברה לשם, (אני מאמניה שמורה אחרת היתה פשוט אומרת לאור שאם אין לה כסף שלא תגיע לשיעורים). כנראה שאחרי תקופה מסויימת זה לא התאים לאור יותר ולכן לילך דרשה תשלום ממנה על שיעורים....(אני כבר לא מדברת על תקופה שאור למדה אצל לילך בחינם). מס' 2 מאגי: גברת מאגי במשך כמה שנים הייתה "גרופית" של לילך אך זאת לא הפעם הראשונה שהנחש "הפך" את עורו אני אפילו זוכרת את הבת של מאגי אומרת פעם אחת "אני לא יודעת מאיפה ההתנהגות הזאת מגיעה". את אירה ושתי האחרות אני לא מכירה טוב אך אני די בטוחה מהתרשמותי מקרוב שהן לא "טלית שכולה תכלת" בקיצור ולעניין (כי ממש נמאס מההשמצות האלה שלכן) תפסיקו לבלבל את המוח בשקרים עלובים כי מה שאתן כותבות הוא לא נכון, והראייה לכך שאתן בכלל לא רוצות להתעמת איתה פנים מול פנים!!!!! לאנשי הפורום ולכל מי שנכנס לפורום הזה: אנא מכם אתם חורצים דינו של אדם בלי לשמוע את הצד שלו, על סמך מה? על סמך כמה נשים שהחליטו ממניעים אישים לנסות להרוס אדם אחר???? זה רק מראה את רמת האינטיליגנציה שלכם!!! ומסר אחרון ללילך: ישר כוח לילך, את אדם ומורה "ענקית מהחיים" אני בטח אמשיך ללמוד אצלך כי נתת לי הרבה מעבר לשיעורי מחול. על יפלו פנייך בגלל אותן "תלמידות" מרושעות שהחליטו לנסות "להפיל" אותך כי אני בטוחה שהמורות האחרות יבינו לליבך ברגע שהן תשמענה את גירסתך. אז צאי למלחמה על שמך כי אני ולא רק אני מאחורייך במאת האחוזים!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב. 1. המסר הזה נכתב ע"י כמה בנות ,תלמידות של לילך, ולא לילך עצמה!!!!!!!!!!!!!!!! 2. כתבנו את המסר הזה ממה שאנחנו יודעות וראינו, יכול להיות שאנחנו לא יודעות את כל הפרטים אך מה שכתבנו נכתב מתוך ידיעה של הנושא ולא מתוך שמועות!!!!!!!!!!! על החתום: 99.5 % מהתלמידות של לילך רובין לילך - אנחנו אוהבות אותך, יישר כוח........

א ר ל ט

New member
Heavy 100 יישר כח על האומץ!!!!

כל מילה כקידוש!!! קוראים לי ארלט ואני לא מתחבה אחרי שום כינוי ואומרת את כל האמת לאמיתה. כל מילה שנאמרה על ידיך, אני מעידה, היא האמת המוחלטת. יש כאן לינץ של ילדות מפונקות שלוקחו על עצמן מחוייבות ולא יכלו לעמוד בה!!! אז שלא יאשימו את המורה וינשו להרוס לה את השם והקריירה "בית המקדש נהרס מלשון הרע". אני עדה לכל השבחים והאהבה ש"התלמידות" הרעיפו על לילך. מה זה היה לכל אורך הדרך ??? צביעות טהורה במשך שנה וחצי??? אני לא יכולה להבין ולעכל שהבנות הללו מסוגלות, אבל כ ו ל ן !!!! להפוך את עורן בצורה כל כך מכוערת, אחת מהן כתבה על המורה לכלוך מכוער! אבל לכל המעוניינים לדעת שזאת דווקה אותה אחת היתה המעריצה מס' אחת של לילך איפוא שלא היינו אפילו בטלויזיה שהופענו בכתבה ורק נתנה שבחים על גבי שבחים, אז מה כל זה לא היה נכון ??!! כל זה היה צביעות ???!!! אף אחד לא החריך אותה להבלט בשבחים ללילך, אז מה היא רצתה להיות מעניינת ???!! מיוחדת שאוהבת המורה שלה !!! רבותי תגידו לי אתם שמיהרתם לשפוט את לילך איפו הצדק??? מורה שמאוד אוהבת ללמד מתייחסת בחברות ובאהבה לכל התלמידות באופן שווה ואני עדה גם לימדה את אלו שלא היה להם כסף לשלם לה!!! זה נקרא רודפת בצע. יום כיפור הוא יום הסליחות, ואני מקווה בשבילכן בנות מפונקות בכייניות, שלילך תוכל למחול לכן על המעשה המכוער!!! כל הכבוד heavy 100, אוהבת אותך, גדולה! גמר חתימה טובה

לכל מטבע יש שני צדדים

נעים מאד שמי לילך רובין ואני מורה למחול מזרחי מזה שמונה שנים ורקדנית בטן.לפני מספר חודשים החלטתי להעלות מופע מחול מזרחי, שעליו אני עובדת כשלוש שנים. כמורה שמטרתה היא באמת ובתמים ללמד ולקדם בראש ובראשונה את תלמידותיה החלטתי לבדוק קודם עם תלמידותיי האם הן רוצות לקחת חלק במופע זה. חשוב לציין כי התלמידות להן הוצע הרעיון הן תלמידות הלומדות אצלי כשנה וחצי. מאחר וידעתי מה תלמידותיי יודעות ומה לא אמרתי במפורש אתן תצטרכנה לעבוד חזק על הטכניקה שלכן וללמוד ריקודי בטן באינטנסיביות כי כרגע אתן לא ברמה טכנית המתאימה למופע כזה וחסרות ניסיון במה. בכדי לרכוש נסיון חשוב זה אמרתי שמעבר לעבודה הטכנית הקשה שלפניכן תצטרכנה לעמוד במשימות, הדומות לרקדניות מקצועיות כלומר להופיע מול קהל ועל במה. הבטחתי (וקיימתי) שהדבר יעשה בשלבים כי לא ייתכן שהפעם הראשונה שהן תעלנה על במה תהיה זו של יום המופע הגדול. עוד אמרתי כי אין לי כוונה להתפשר על רמת הריקוד בכדי להתאים אותו אליהן כמו כן הסברתי ששיעורי הלימוד יהיו בתשלום ושעות החזרה סמוך למופע לא יהיו בתשלום. הסברתי שהמופע מיועד לעלות על במה רצינית ומכובדת ולא מדובר במופע סיום של סוף שנה. ובאמת, חלק מהתלמידות שלהן הוצעה ההצעה קיבלו אותה וחלק החליטו שהן לא תוכלנה להיות מחויבות לפרויקט כזה הן מבחינה כספית אבל בעיקר בגלל שהן הבינו כי מדובר ברף גבוה שהן לא בהכרח יכולות, רוצות ושואפות להגיע אליו. מאחר והיה מדובר בשכר לימוד גבוה כי היה מדובר בארבע שעות שבועיות היו שאמרו שהן מסכימות לשלם וחלק אמרו שלא. ושוב הרצון לשתף אותן בכל זאת היה גדול האחת אמרה שהיא במצוקה כספית אבל היא מאד רוצה להשתתף. לה אמרתי שהיא תלמד ללא תשלום כספי אבל בגלל שיש לה סטודיו בבית אשתמש בו בתמורה לצורך אירועים ושיעורים צפויים בעתיד.יש לציין כי במשך חודשיים היא למדה בחינם מבלי שאשתמש בסטודיו שלה ורק כעבור חודשיים נעשה בו שימוש. ואגב מי שכתבה בפורום את ההודעה הראשונה ומקפידה ללבות את הנושא היא זו שלא שילמה שקל אחד על השיעורים. העבודה התחילה והוגדר שהזמן המוערך על המופע הוא כחצי שנה. עוד נאמר שעל השעות המרובות הנוספות הצפויות על עבודה על המופע הן לא ישלמו וכמובן על החזרות לקראת המופע (חזרות הכוונה לאחר שהן תהיינה ברמה טכנית טובה והריקודים נלמדו יחלו חזרות על ביצוע מוקפד,כניסות יציאות מהמופע ועוד ועוד... עבודה רצינית שצפויה סמוך למועד) כל הבנות שבחרו להשתתף במופע לא שוכנעו במניפולציות של "אני יעשה מכן כוכבות" הן רצו להשתתף כל הבנות שבחרו להשתתף ידעו שמדובר בהוצאות גם על תלבושות ואבזור כל הבנות שבחרו להשתתף ידעו שמדובר במופע רציני ושנעשים נסיונות כנים ואמיתיים להכשיר אותן כרקדניות כל הבנות שבחרו להשתתף במופע ידעו שמדובר בעבודה קשה מה הן לא ידעו: שמי שרוצה לעלות על במה מכובדת נדרשת לקריעת תחת ועבודה קשה מאד ורמה גבוהה הרבה מעבר למה שהם ציפו שצריך הן לא ידעו בצורה מדויקת (ברמת הסכום הסופי) מה הן תצטרכנה להשקיע מבחינה כספית, למרות שנאמר שמדובר במאות שקלים הן לא ידעו שלא הכל כיף והנאה כשעובדים על מופע לעומת לבוא לשיעור מה אני לא ידעתי שבסופו של דבר הרצון להכשיר אותן לכך לא היה מספיק כי הן לא היו מסוגלות וזה תסכל אותן שהן לא מצליחות לעמוד ברף הגבוה כי הן לא רקדניות מקצועיות ופרויקט כזה היה גדול עליהן ולא היה בהשגה שלהן להבין עד כמה, למרות ההסברים המפורטים שלי. כחודשיים וחצי לפני המועד המשוער של המופע קיימתי איתן שיחה ואמרתי להן שהן טרם הגיעו לרמה הטכנית הנדרשת בכדי ללמוד את יתר הריקודים של המופע. שאלתי אותן האם תסכימו להאריך את העבודה על המופע כי יכולתי לראות שחודשיים לפני המופע הן לא היו מוכנות. התקבלה החלטה משותפת ומוסכמת על כולם כי העבודה על המופע תארך חודשיים נוספים, הצעתי שנצרף רקדניות נוספות בכדי להוריד לחץ על המשתתפות והן קיבלו את ההצעה. אז החל הפרסום על האודישנים שאני מקיימת...ולא רגע לפני. מי שהייתה באודישן ונחשפה בשיחות הטלפון לתנאי הקבלה תדע לספר לכן כי הפעם (לאחר הסקת המסקנות שלי מהנסיון הנ"ל): נדרשו רק רקדניות מקצועיות נדרשו בנות שיש להן חליפה מקצועית אחת לפחות נדרשו בנות שרוצות להיות רקדניות בטן, שהתנסו בלהופיע מול קהל כרקדניות וחלקן אף מורות לריקודי בטן נאמר לבנות שהמופע הוא שלי ואני אשא ב-90 אחוז מההוצאות ולא יינתן שכר נאמר שתהיה השתתפות של סכום מסוים לצורך השכרת סטודיו לחזרות ובהמשך נאמר שהסכום הזה ירד לטובת חזרות שלא בתנאי סטודיו חיצוני בכדי לוותר גם על הוצאה זו. חלק מהבנות שהגיעו לאודישן לא התקבלו כי לא היו מתאימות לפרויקט כזה מבחינה מקצועית בלבד!!! למרות שחלקן מופיעות כרקדניות בטן ויש להן תלבושות מקסימות ומקצועיות לכל הדעות!!! שבוע לפני השבר הגדול התקיימה שיחה בה ניסיתי לברר עם כל אחת מהבנות מה גרם לכל אחת מהן להישאר בפרויקט עד שלב זה, מה "הסוד הפרטי" שהוא הבערה להשתתפות בפרויקט זה. וכל אחת סיפרה ועוד איך. בעקבות שיחה זו המשכתי להשקיע במופע מתוך ידיעה כי בדקתי שוב ושוב את מידת הנחישות שלהן. כעבור שבוע הגיע הפיצוץ ....התלמידות שהתחילו איתי בעבודה על המופע החליטו שהן פורשות לגמרי בהודעה מהרגע להרגע ובהפתעה עצומה מבחינתי. ואני,למרות הפיצוץ ולמרות שהן אמרו שהן לא רוצות להמשיך התקשרתי לכל אחת ואחת מהן והזמנתי אותה לשיחה שמטרתה היתה אחת לשוחח,לסיים את הסיפור יפה ובצורה מכובדת, לי גם היה חשוב להסביר כי הושקע כסף במופע הזה על סמך הכנסות עתידיות שהן היו חלק מהם קטן אבל חלק ובסך הכל למרות האכזבה העצומה שלי מפרישתן לקחתי אויר ופעלתי לסיום יפה ומכובד של הפרשה. שתי בנות הסכימו להיפגש והייתה שיחה נפלאה שבסופה אחת מהן אף החליטה כי היא רוצה לשלם את הסכום עליו התחייבה והיא מוכנה לקחת את האחריות על ההחלטה שלא להמשיך בפרויקט. לתלמידה זו אמרתי בפירוש שאם תרצה פעם להמשיך ללמוד תשמר לה הזכות לממש את המשך השיעורים למרות הכל. עם אחת מהבנות הפגישה נדחתה מסיבות טכניות לגמרי והוחלט לתאם מועד חדש ודווקא זו שהשתתפה בפרויקט מבלי לשלם שקל אחד לא רצתה להיפגש והעדיפה לעשות את המעשה המכוער וכפוי הטובה לו אתם עדים כאן על גבי הפורום. מה היו המסקנות שלי מהניסיון הזה? טוב, את חלקן כבר יישמתי ולראיה ערכתי אודישנים רק למי שעומדת בדרישות המופע. ויש עוד הרבה מסקנות שהסקתי אבל מה שחשוב היה לי הוא לספר לכם הקוראים מורות,תלמידות וסקרנים שלמטבע יש שני צדדים. כל מה שכתבתי כאן נכתב בגילוי לב ולמרות המעורבות הרגשית ועוגמת הנפש והתדהמה מהמתרחש מצאתי לנכון לכתוב ולספר את האמת.

מה הסיבה שלא הגבתי עד עכשיו כאן בפו

הסיבה העיקרית היא כי באמות המידה האישיות שלי זה לא היה נראה לי מכובד. מה גם שהמעשה שהן עשו הוא מכוער בעיניי, כפוי טובה ולא מעשה כן ואמיתי של תלמידות שנכוו ממורה כפוית טובה ותאוות בצע. הלינץ שנעשה מטרתו לא היתה רצון תמים ואמיתי להזהיר מלא לחתום על הסכם כזה או אחר וממורה תאוות בצע. זה היה נראה לי לא אצילי,אנושי ומקצועי לפתור בעיות שמתעוררות בעבודה עם תלמידות בפורום פומבי ולראיה יזמתי אני פגישה עימם ועם מי שרצתה באמת לפתור את העניין נפתר ולשביעות רצון שני הצדדים אבל יש שבחרו מסיבות אינטרסנטיות שלא לפתור את העניין בכבוד. הסיבה הנוספת והכנה היא שבגלל שנשמע כאן רק צד אחד היו לכך תוצאות ושמי הטוב נפגע כמורה וכאדם. אני לא כותבת כאן את כל המסקנות מהניסיון הזה בכדי לא להלאות אף אחד מכם מי שתרצה לשמוע יותר וללמוד מהעניין מנסיוני מוזמנת ליצור עימי קשר. ואגב אני לא יודעת בוודאות מי כתבה את ההודעה האחרונה בכינוי heavy100 (אבל יש לי ניחוש סביר ואם הייתם יודעים מי היא בדיוק הייתם מ-ת-א-ל-פ-י-ם) וגם לא ביקשתי מאף אחת מהתלמידות שלי להתייחס לענין,זה לא נראה לי נכון כמורה ובעיקר כאדם ישר והגון, וכן אני מעידה זאת על עצמי. כולי תקווה כי לאחר הבאת צידו הנוסף של המטבע תוכלו לפחות לראות שאין לשפוט אדם כשחסרים כל כך הרבה פרטים ובטח ובטח כשמוצג רק צד אחד,בטח כשמדובר באנשים מבוגרים ברי דעת. גמר חתימה טובה! לילך רובין

אכן גמר חתימה טובה!

לילך היקרה, ברגע ששמך הוא זה שהועלה בשרשור המתלהם הזה, הופתעתי, משום שאני מכיר אותך כקולגה וכאדם הגון וישר. מילותייך אכן משכנעות. לוקח את התרשמויותיי ואת דבריי קודם לכן בחזרה. אני מאחל לך הצלחה רבה במופע! מגיע לך! ומקווה שתתאוששי מכל ההתנסות הלא נעימה הזו מהר. חתימה טובה,

מצטרפת לאלון, גם לי חשוב להבהיר

הבעתי את דעתי על המקרה שתואר בלבד ללא התייחסות למי עשה זאת כי לא היה לי מושג קלוש. אני מכירה את שתי הנפשות הפועלות ואני ביחסים טובים עם שתיהן, אך איני יודעת מה היה כי לא הייתי שם ולכן איני צד בעניין. לכן אין לראות בדבריי את דעתי על גב' לילך רובין.

למעלה