לאפי היקרה שלום רב

נורית ס

New member
דורון זוז קצת.....

עוד קצת...עוד טיפה תודה רבה,היי לכולם אז ככה הכל היה שקר דורון בחור נורמלי וכל פעם שהוא מספר לי סיפור מצחיק אני נופלת מצחוק [זו לא הבעיה] הבעיה היא שמפריע לו שאני מבריזה ואני לא מבריזה בכוונה מה לעשות? אמרנו לכם את האמת

נורית ס

New member
מירב א ב ג ד

איך את יכולה לומר את זה? סיפרנו לך את האמת מה עוד את רוצה?

dorono17

New member
מירב

תראי אומנם צחקנו קצת...אבל מה שווים החיים בלי צחוק? מה שנורית אמרה זו האמת...היא מבריזה ותמיד יש לה סיבה...למי אין סיבה שהוא מבריז? ואני לא אוהב את זה....אז תייעצו לה....

אז השתעשענו

וכעת אנא הפנו את האנרגיה לבעיות אחרות שנמצאות בפורום, ולא מקבלות יחס עקב הדיון המעמיק שהתפתח פה. כמדומני שאת הבעייה שלך, נורית, ניתן יהיה לפתור במשפט "תשתדלי לא להבריז לו יותר", שנאמר כבר כמה פעמים עוד אתמול, ואם תשימי לב, יש כאן באמת כמה בעיות הרבה יותר רציניות וכואבות משלך. אם תשובותינו, שוב, לא מילאו את סיפוקך, ישנם עוד 599 פורומים בתפוז שישמחו לנסות את מזלם. ואגב, הומור נתפס בעיני אנשים רבים בצורות שונות. הפורום שלנו אמנם הוא הומוריסטי, אבל משתדל גם לענות ברצינות, ולא לרדת לרמת הצ´ט הלא ברור.

dorono17

New member
מצטער

אנשים, ואפי, באמת, לא התכוונו לעשות את זה. זה סתם היה לעלות חיוך על פניכם. אנחנו באמת לא התכוונו להרוס את הפורום. אני חושב שלעזור לאחרים זה חשוב. ואם הפרענו מצטערים. רק רצינו להעלות חיוך על הפנים. אני אשם בכל. כי אני זה שהחזרתי לה תגובה. מה שנורית כתבה היה אמיתי. מצטער.

נורית ס

New member
זה לא רק אשמת דורון....

גם אני שותפה לרעיון הזה,אבל תודו שצחקתם ממה שאני ודורון כתבנו,זה היה מצחיק ,לא? מה שאני אומרת אני ודורון רק השתעשנו וזה הכל לא נזק.

למעלה