לאפי היקרה שלום רב

noritl1

New member
לאפי היקרה שלום רב

פעם ראשונה שאני פה אז שלום לכולם מ´מצב?זו הבעיה שלי אתמול הברזתי לידיד מאוד טוב שלי ומאז הוא כועס עלי וזו לא פעם ראשונה שאני מבריזה לו ורק לציין שאני לא מבריזה לו בכוונת תחילה אני לא יעשה זאת מעולם.בבקשה אפי היקרה עזרי לי אני עובדת עצות ואני לא יודעת מה לעשות ליבי נשבר לרסיסים ,אני בוכה ברגע זה. בתודה שזיפי ספיר

גם תגובה כזאת?

מה את רוצה שאנחנו נגיד לך? אז הברזת לו, אז הוא צודק, אז את בוכה לרסיסים במקום ללכת ולבקש סליחה יפה, ולהבטיח שלא תעשי את זה שוב. אם תעשי את זה שוב, אני בהחלט אבין אותו אם הוא לא ירצה לראות, לשמוע או להריח אותך מקילומטרים.

voguemaster

New member
מה שמצחיק אותי זה..

שהיא אמרה שהיא לא תעשה את זה לעולם, והיא כבר עשתה את זה כמה פעמים, ואני די משוכנע שהיא גם אמרה את זה לעצמה בפעמים האחרות..

מיטללל

New member
קודם כל קבלי

וברוכה הבאה. ובכן, יקיריתי, את מלכת הדרמות! הברזת לו.. הוא כועס {מותר לו}, אבל זה יעבור לו. תני לו כמה ימים להירגע. ואז תתקשרי שוב ותתנצלי. תבטיחי לו שאת יותר לעולם לא תבריזי לו {כמה פעמים כבר הבטחת את זה?} ותעמדי בכך! גם לי יש קטע של הברזות.. לפני שנה\שנתיים הייתי עושה את זה והרבה. כל הזמן. לכולם. זאת הייתה תקופה עמוסה {כמה שאני מתגעגעת} והיו פעמים שממש הייתי קובעת עם כמה אנשים במקביל.. או סתם לא הייתי הולכת שהייתי קובעת ובדקה התשעים הייתי מתקשרת ומתנצלת. בהתחלה אנשים מקבלים את זה.. ואחר כך אומרים "יאללה שתלך לעזאזל". את אומרת שזאת לא מבריזה בכוונת תחילה, אבל אף אחד לא מכריח אותך להבריז. ואם את מבריזה בגלל לחץ בלימודים\בעיות עם ההורים\מחלה את צריכה פשוט לדעת לא להבטיח. לקנות יומן. להתחיל להיות מסודרת. לדעת שלא מבטלים לבן אדם ברגע האחרון כי זה פוגע. ובעיקר מעצבן. כלומר, באשר לכעס של הבן אדם הפעם את יכולה להיות רגועה ולהפסיק לבכות. הוא יסלח לך. אבל סולחים פעם אחת,פעם שניה,פעם שלישית ואז נמאס. את צריכה לעמוד בהבטחה שלך אחר כך, ובאמת להבריז כמה שפחות.. ורק שחייבים.

dorono17

New member
שזיפי ספיר

תראי, ככה לפגוע באנשים, זה לא בסדר. באמת, למה לעשות את זה לאנשים? את לא יודעת כמה זמן הוא מחכה לך. אולי הוא חיכה לך 3 שעות?? חשבת על זה ואת ייבשת אותו... וזו לא הפעם הראשונה שאת עושה את זה? איך את יכולה לעשות את זה, ואת אומרת שהוא ידיד קרוב שלך. אני בטוח שהוא נפגע ממך, וזקוק כמה ימים, חודשים, שנים, כדי להרגע. פעם הבאה שאת קובעת...את יכולה להודיע לפני שאת לא באה. ולא בדקה ה-90 מאפרסקי

נורית ס

New member
מה זה הפורום הזה?

חשבתי שפה צריכים לתמוך בי ובמקום זה כולם קוראים לי "מלכת הדרמות" אני??? מלכת הדרמות??שזיפי ספיר מלכת הדרמות? אתם טועים אתם צריכים לתמוך בי ולא לרדת עלי בושה וחרפה אני לעולם לא חוזרת לפורום הזה,לפחות לא היום אולי מחר או מחרתים או עו שנה כבר נראה

dorono17

New member
אנחנו תומכים בך

אבל ככה להבריז לבחור המסכן. רחמנות עליו. מה את רוצה שנגיד לך כל הכבוד על הרברזה? תראי אם הבחור לא מדבר איתך, אפשר להבין אותו. מה את חושבת שאת מלכה שצריכים לשרת אותה?

נורית ס

New member
דורון אם כל הכבוד אליך

איך אתה יודע מה הבחור שהברזתי לו מרגיש? רגע......דורון??!! זה אתה? אני בשוק אני בהלם אני המומה,זה הבחור שהברזתי לו,תכירו דורון אפרסקי חי מראשון...סורי לא התכוונתי להבריז לך,סולח??

dorono17

New member
לא

אני לא סולח לך, נפגעתי מאוד ממך. זו לא הפעם הראשונה, ואני יודע שגם לא האחרונה שאת תבריזי לי. את יודעת, עד שאני לא מקבל ממך התנצלות, וגם פה וגם שתבואי אלי ותתנצלי, אני לא רוצה לשמוע ממך. ואולי אז אחרי שתתנצלי אני יחשוב אם להמשיך את הידידות בנינו. מיטל צודקת. תודה מיטל עזרת לי הרבה.

voguemaster

New member
ושנית..

מה שאת עושה כרגע נקרא אאוטינג וזה לא חוקי. לא מספיק את חושבת שאת צודקת את גם מפרסמת פה שמות בפורום ? רציתי להגיד כמה דברים לא יפים, אבל אני אמנע כרגע..

מיטללל

New member
יש עיקר. יש טפל.

לא חושבת שאת יודעת להפריד ביניהם. את גם נשמעת לי דיי משעושעת... לא שבורה במיוחד.. שתהיי {ולא תהיה- ליאתי} בריאה.

נורית ס

New member
אני נשמעת דיי משועשעת? אני??

בואי אני יגיד לך משהו מיטללל אם שלוש ל ,אני לא משעשעת ולא משועשעת תשאלי את דורון אנ גרועה בבדיחות,יש לי בדיחות ממש עלובות עם אחת סיפרתי בדיחה ודורון התחיל לבכות ולא בגלל שהבדיחה הייתה מצחיקה.אני שבורה,ליבי נשבר הוא לא מוכן לדבר איתי,מה אני עשיתי? לא הברזתי לו בכוונה באמת שלא זה לא עלה בדעתי,והוא....לא....מוכן...לדבר.....איתי אוי איזו אכזבה,אפרסקי שלי תשמע לי אתה לא יכול לכעוס עלי,אז אני יודעת שנדלקת על מיטללל אם שלוש ל [כן מיטלל אלייך אני מתכוונת] אבל אני ידידה שלך,אני שבורה לחתיכות.אז אתה סולח לי?

dorono17

New member
לא יודע

מיטל צודקת, את תמשיכי להבריז לי. אני לא יודע. אני כל הזמן נפגע ממך. אבל מצד שני, כשהיינו חברים לא הברזת לי...ונורית, אני שומר את זה בבטן כבר הרבה זמן. אני עדיין מאוהב בך, אומנם נפרדנו, אבל מה דעתך לחזור? אני אוהב אותך. אני כבר סלחתי לך ממזמן. את יודעת שאני לא יכול לכעוס עליך.

voguemaster

New member
ראשית..

פה לא צריכים לעשות שום דבר בשבילך. זה פורום ייעוץ, ואנשים ייעצו לך להיות פחות מגעילה (בגדול) ולא לדפוק את החברים שלך. פשוט, לא ?

נורית ס

New member
voguemaster ואוו איזה שם ארוך

אתה לא רואה שדורון מנסה להשלים איתי? אני לא מאוהבת בך אלא בדורון ואני יודעת שאתה מקנא אבל אלו החיים.אפרסקי שלי כן!! אני מתכוונת כן אני מסכימה לחזור אלייך .אתה אהוב ליבי...אתה חלום שהתגשם....בא לך היום לצאת לסרט? יש סרט חדש של מאט דיימון סרט שווה "זהות כפולה" כדאי לך לראות את הסרט,אז קבענו?? יש!!!! יופי אז תבוא אלי ולא דורון לא יקח לי שעה להתאפר אולי חמישים ותשע דקות ותשעים שניות זה הכל.

maayan15

New member
בדקה יש 60 שניות...

מה שאומר שייקח לך שעה וחצי דקה להתאפר....

dorono17

New member
יש!!!!

עכשיו אני הבחור הכי מאושר בעולם! נורית אני אקח אותך לאן שאת רוצה... וגם אם זה פריז, או הוואי, או אפילו הירח. שזיפי שלי, אני מאושר...אני עכשיו בדרכי אליך, תכיני את האוכל...

מוזזזזר

תגידו עוד מישהו חושב שעבדו עלייכם ושנורית ודורון הם בעצם אותו אדם? טוב ככה זה ניראה לי לפחות.

למעלה