לאפי היקרה שלום רב

אוֹרן

New member
נו שוין

אז מתי מתחתנים?

אגלה לכם סוד קטן...

נורית, דורון, אושר, לילו, טאז, אורן, מיטל, ליאן, ליבי ושירה הם בעצם אותו הבן אדם. אני מעדיף שלא להרחיב אבל זה קשור בעיקר לפריימריז הקרוב במפלגת העבודה. ואם בפוליטיקה עסקינן - אני חייב להשאיל חתימה מצחיקה של חבר פורום אחר: תופעה: עשרות תושבי מאחזים הכריזו על עצמם כזבל, כדי שלא יפונו עד סוף השביתה. (כל הזכויות שמורות ל- Oren)

dorono17

New member
מצחיק!

אני ונורית אותו אדם...איזה צחוקים....אני ונורית אותו אדם, זה כמו שתגידו שאריק שרון ושאול יהלום זה אותו אדם...בעצם...אפשר להגיד שהם אותו אדם. אז אנשים תרגעו...אני ונורית לא אותו אדם. אני יותר יפה, וגם יש לי משהו שלה אין, זה משהו ארוך ובין הרגלים....הבנתם???

dorono17

New member
מירב ד

למה מתייחסים אלינו ברצינות בכלל? את בכלל מכירה אותנו? יודעת משהו עלינו? הדברים שאנחנו אומרים פה אולי לא נראים לך רציניים, אבל הם בהחלט רציינים, בשבלינו. אז בבקשה, את יכולה לא לקחת אותנו ברצינות, העיקר שאנחנו לוקחים את הדברים שלנו ברצינות!

נורית ס

New member
הבנתם חבר´ה?

והנה עוד הבדלים ביני לבין דורון: דורון לא אוהב את הים,הייתם מאמינים? ואני אוהבת ים והנה עוד הבדל דורון משעמם רצח ואני לא. דורון הוא מעשן ומעשן הוא יכול לחנוק אותך מהעישון שלו ואני לא מעשנת.הבנתם? אבל היי הוא בעלי ואני אוהבת אותו תמיד,במחשבה שניה....אני סתם צוחקת איתכם ,אולי ואולי לא

נורית ס

New member
אני נורא נפגעת מכם

אני רצינית לגמרי ואתם לא מתייחסים עלי ועל דורון ברצינות,למה? ממש לא יפה מצדכם אני נורא נפגעתי ודורון עוד שניה פורץ בבכי,עשינו לכם משהו ? לא...אז תתיחסו עלינו ברצינות

להתיחס למה?

מאז שהתחיל השרשור הזה, עד עכשיו איני מבינה מה הבעיה. שאלת? ענינו. לא מצא חן בעינייך, מקובל עליי לחלוטין. הייתי שמחה אם היינו חוזרים לדיון נורמלי אודות הבעיה. אם זה לא אפשרי, אשמח אם השרשור המוזר הזה יסתיים ונחזור לבעיות היותר בוערות שעומדות בפנינו, ונמצאות מתחת לשרשור זה.

נורית ס

New member
אפי.....אפי...אפי....

אני נורא רצינית ואתם בפורום הזה לא לוקחים אותי ברצינות אפשר לדעת למה? האשמתם אותי שאני ודורון אותו בנאדם וזה ממש לא נכון,אני דורשת התנצלות איזו חוצפה,ככה להאשים אותי ואת דורון ?ממש לא יפה

dorono17

New member
הבעיה היא

נורית מבריזה הרבה. כן. ואנחנו רוצים לדעת איך אפשר למנוע ממנה להבריז. היא לא עושה את זה רק לי, גם לידידים אחרים שלה. תעזרו לנו.

dorono17

New member
והנה עוד כמה הבדלים

נורית אוכל ללא סוף, יש לה בור בבטן, ואני לעומת זאת אוכל רק ארוחה אחת ביום. נורית אוהבת את המבורגר אני אוהב נקניקיות. נורית לא שותה קולה אני כן. חוץ מזה, נורית פרשה מבית ספר, ואני הולך ולומד. נורית היא מהאנשים האלו שיהיו מוכנים למכור את אמא שלהם תמורת 100 שקל. גם לנורית יש שיער ורוד קוצים, ולי אין, אני מעדיף את צבעי המקורי

נורית ס

New member
דורון,מה יהיה?

דורון משקר בלי סוף הוא בגד בי אם אחותי ונדבק בהרפס ודורון..קשה לי להגיד את זה "משלם בשביל לילה סוער אם אילנה הנועזת" אם הבנתם אותי,יש לי חמש ילדים ממנו והוא לא מוכן להודות שהם שלו הוא אפילו שכב אם אמא שלי שלוש פעמים,ומה אני יכולה לעשות?

dorono17

New member
טוב צדקתם

עשינו פה צחוק, אני בחור נורמלי נורית בחורה נורמלית. אנחנו פשוט אוהבים לצחוק. אבל באמת, הבעיה שלנו היא נורית תמיד מבריזה. רוב הפעמים. ואני רוצה לבקש ממכם עצות איך לעזור לה. תראו, כל מה שרשמנו פה היה להחזיר אחד לשני. נורית נראית מצויין. לי אין הרפס, לא שכבתי אם אף אחד מהמשפחה שלה. אז תעזרו לנו??? בבקשה זה דחוף!!!

נורית ס

New member
תראו איזה ילדים חמודים יש לו

והוא לא רוצה אותם,אני בוכה עכשיו... ברגע זה למה דורון? למה? אני לא מבינה אותך

מירב ד

New member
די כבר! עם השרשור הטיפשי הזה...!

נורית ודורון הנחמדים...שיגעתם את כולנו...עכשיו אתם יכולים ללכת....

למעלה