לאן הלכו ה700 מיליון?

אשרת

New member
והאם מישהו בדק את אותם

כלכלנים? מישהו עשה אחריהם ביקורת? נחמד שזה מטעם הבנק העולמי, אבל אתה יודע, גם שם יש אנשים....

yosep nanon

New member
אז זה אומר שאין בכלל הוחכה שאכן

הכסף חולק שפבל כתב, מה גם שלא נראה לכך שום הוחכה בשטח. אני לא מאמין שאם שינוי למשל העבירה כסף למאבק בתאונות דרכים טומי לפיד לא היה עושה איזה מסיבת עיתונאים יחד עם יו"ר המועצה למניעת תאונות דרכים שבו נשמעים דברי הלל וברכה. בקיצור כול מה שפבל הביא לא שווה את השירשור הזה בכלל

אנדרי ז

New member
אז אתה אומר בעצם

שאם מישהו מעביר כסף למטרות שחשובות לו ולא עושה על כך רעש גדול, סימן שהוא בעצם לא העביר את הכסף. מה אני אגיד, אין כמוך...

יש לך גם קישור לדו''ח עצמו?

או שאנחנו צריכים להאמין לך רק בגלל שכתבת את זה פה בפורום?

yosep nanon

New member
אז הבאת ספר תקציב מאיפה לי לדעת

באיזה סעיפים שינוי תמכה והסיטה כספים.

FuxPavel

New member
תשווה לתקציב הקודם ותראה איפה שינו

ואז תבדוק אם זה נמצא ברשימה שאני פרסמתי וככה תאמת את מה שרשמתי.

yosep nanon

New member
זה שיש שינוי בתקציב זה או אחר

זה לא אומר ששינוי היא האחראית לכך. איפה בספר התקציב יש קרדיט לכול תקציב שמפלגה מביאה ??

FuxPavel

New member
כתבתי אילו חלקים שינוי שינתה בתקציב

אתה רק צריך לאמת את המידע.

yosep nanon

New member
ומאיפה לי לדעת ששינוי שינתה

חלק כזה או אחר בתקציב , אולי גם מפלגה אחרת תמכה באותו שינוי בתקציב גם??

ערב רב

New member
סלח לי, אתה צריך להוכיח את המידע

שאתה מנופף בו בצהלה שכזו? הרי לא יעלה על הדעת שהמקור המוסמך שלך לתעמולת בחירות יהיה פרסום בביטאון שינוי, לא? קצת יושר אינטקלטואלי בבקשה.

זה כל היופי, הם לא צריכים להוכיח

כך לפחות הם חושבים בשינוי, שמישהו יאמין להם רק בגלל שהם אומרים שזה כך. הם עוד לא קולטים שהציבור כבר מזמן הפסיק להאמין למה שלא מוכיחים לו.

FuxPavel

New member
אני מבקש למחוק את ההודעה

ואת כל ההודעות שאומרות שהמידע שהבאתי אינו אמין למרות שהם אינם הצליחו להוכיח זאת. עד שהם לא יוכיחו שאני נתתי מידע לא נכון אין להם בסיס לטיעונים השקריים שלהם.

yosep nanon

New member
אתה הוא זה שצריך להוכיח את אמינות

המספרים והטיעונים שהבאת. עד שלא תוכיח אחרת הם בגדר הספק

FuxPavel

New member
הנה הוכחה חד משמעית

פרוטוקול של ישיבה בכנסת שדנה בהסכם הקואליציוני בקשר לקתציב שבו פורט גם כל הסכומים ששינוי העבירה לנושאים שציינתי. www.knesset.gov.il/plenum/data/00064504.doc

אתה עצמך אומר שאין דו''ח כזה

אז האם אתה רוצה להגיד לי שעכשיו אתה רוצה להכחיש את זה?

תארו לכם מצב שכול מפלגה תסחוט

כסף מהממשלה , לפני הצבעה על תקציב מדינה ותקבל סכום ענק, ותעשה דין לעצמה אם הסכום הנ"ל , ממשלה היא זאת שצריכה להטיב עם סטודנטים ,וחולים ומאבק בתאונות דרכים וכו.... הכסף שהמדינה נותנת למפלגות רק מתפזר ברוח ולא מושקע כמו שצריך ופוגע בממשלה לעזור למי שזקוק באמת. סכום חד פעמי שמחולק למפלגה הוא לא מה שיעזור לציבורים גדולים במדינה. והוא נעלם כלא היה עד לשנת התקציב הבאה, ולכן רק הטבות מס ועזרה אמיתית לקבוצות אוכלוסיה , היו מתבצעים באופן יעיל יותר ללא סחיטה של מפלגות .

למעלה