לאן הלכו ה700 מיליון?

FuxPavel

New member
האם חיילים מצביעי עבור שר הבטחון?

האם המורים מצביעים עבור שרת החינוך או יו"ר ארגון העובדים שלהם? האם רופאים מצביעים עבור שר הבריאות?

יש תרבות ויש תרבות

למשל מנוי להצגות התיאטרון יכולים להרשות לעצמם רק בני המעמד העליון, ולכן שינוי הפנתה את מרבית הכסף לתיאטרון שלפיד משום מה נוטה לייחס לו מעמד עליון, בניגוד לכל שאר החילוניים שלא מהמעמד של לפיד וחבריו העשירים והמיוחסים.

yosep nanon

New member
ועוד משהו שהוא מפרט 75 מליון

הטבות מס לשכבות הבניים, לפי איזה קרטריונים זה מחולק ?? למי זה חולק?? האם הטבות מס זה לא דבר שצריך לבוא באופן מסודר בחקיקה? ולא מסכום חד פעמי שמפלגה מקבלת.

מאיפה כל הנתונים האלה?

אני לא ראיתי שום דו''ח מסודר ומפורט שמכיל כאלה נתונים מלבד כאן באתר של שינוי, אז איך זה שאין דו''ח כזה, אם באמת שינוי העבירה את הכספים שהיא טוענת שהעבירה אותם לאן שהעבירה?

FuxPavel

New member
כי דוח כזה לא קיים

הסעיפים נמצאים בתוך תקציב המדינה, אתה מוזמן להשוות את תקציב המדינה לתקציב הקודם ולמצוא את כל הסעיפים.

yosep nanon

New member
אם דו"ח לא קיים אז מאיפה הנתונים??

להשוות לתקציב המדינה. זה הדבר הכי לא כחם לעשות כי אי אפשר להתייחס לכול הפרמטרים שבו ולשינוים שבו. וחשבתי שהבאתי את הנתונים מתוך מסמך כולשהו, מה שאמרת עכשיו בעצם שכול הנתונים שהבאת שווים לתח****

FuxPavel

New member
לא, הנתונים לא שווים למה שאתה שווה

הנתונים נלקחו מגליון העיתון של מפלגת שינוי ששם יש פירוט הרבה יותר גדול ממה שהבאתי.

yosep nanon

New member
ולמה שאני יאמין לעיתון פנים מפלגתי?

אם ביססת את הנתונים על סמך עיתון מפלגתי לא אובייקטיבי. אז כבר הבנתי הכול , אין הרבה ביסוס לנתונים שלך

FuxPavel

New member
אין שום מסמך שמפרט את הסעיפים

חוץ מתקציב המדינה. הבאתי לך גם את תקציב המדינה שתבדוק את אמינות המידע. לכן אין יותר אמין מזה.

yosep nanon

New member
מתי תבין תקציב מדינה

לא מוכיח כלום!! ולא מוכיח שדוקא שינוי היא זאת שנתנה כסף לגורם מסוים. בסופו של דבר על תקציב מצביעים ומאשרים כול חברי הכנסת (מי בעד ומי נגד) כך שמספר תקציב מדינה אתה לא יכול להוכיח כלום!

אשרת

New member
ומתי אתה תבין

שיש אנשים שגם אם האמת תעמוד מול פניהם ,הם לא יראו זאת. אם מישהו מפקפק באמינות של תקציב המדינה, זכותו. לך , אין יותר מה לעשות עם זה. אותם הכותבים 'הקבועים' נטיתם הרי ידועה, והאובייקטיביות שלהם, עוד יותר 'ידועה', והאמינות שלהם הכי 'ידועה'. אז עזוב. תרים ידיים. תעבור לשרשור הבא.

yosep nanon

New member
../images/Emo6.gif אמת איזה אמת?? חחחחחחחח

בפל לא הצליח להוכיח , או להפנות אותי למסמך רשמי שיוכיח את הטיעונים שלו. להפנות לספר תקציב מדינה שיש בו חורים של מליונים ונעלמים כספים ממנו זו לא הוחכה אלא בדיוק להפך, מוכיח שאין שום ביסוס לדבריו. ומה שהכי מצחיק שהוא מפנה אותי לעיתון מפלגתי חחחחחחחחחחח הדבר הכי לא אוביטיבי שיכול להיות.
להרים ידיים? למה? נראה לי דווקא שמישהו אחר הרים ידיים

אשרת, את לא מבינה שאם זה נכון

שרון דפק אותכם? הרי אם אין לכם שום הוכחה, שרון יהיה זה שכל הקרדיט ייזקף לזכותו, ולא אתם.

אשרת

New member
נכון שתסלח לי , אם אני אומר לך

שדעתו של יוסף לא ממש מעניינת אותי ואינה רלוונטית עבורי? צר לי, אבל אני לא חושבת שמפלגה בסדר גודל של שינוי תהדר בנוצות שלא לה, בכל הקשור ל-700 מיליון ש"ח. אז שניכם יכולים לנסות לפקפק כמה שאתם רוצים בזה, אבל אותי אל תכניס לזה, כי זה לא יצלח לך.

נלקחו מגליון העיתון של שינוי?

עכשיו הכל ברור, הרי כולם יודעים שהעיתון של שינוי זה העיתון הכי אמין במדינה...

אגב את התקציב בדקה קבוצת כלכלנים

בכירה במשך 3 שנים, ותנחש מה היתה מסקנתה? אפילו הם לא יודעים לאן נעלמו כל הכספים בתקציב, ופה מדובר בכלכלנים, לא בתלמידים לכלכלה או באדם מהרחוב... אז אולי אתה תספר להם לאן הלכו כל הכספים בתקציב שהם בדקו במשך 3 שנים?

הבנק העולמי אמר, כי הוא זה ששלח

אותם לבדוק את תקציבה של מדינת ישראל בשלוש השנים האחרונות. ואם היית צופה בטלויזיה, בתוכנית היומיומית מבט לכסף אחה''צ בערוץ הראשון, היית יכולה לראות ולשמוע בעצמך את אותם כלכלנים ואת המסקנות שהסיקו מתקציב המדינה.

למעלה