לאן הגענו?!?!?

i am just me

New member
לא רק הכיבוש

אבל זה תהליך שרק התגבר עוד יותר עם הכיבוש. כמו כן, הגורם למיליטריזציה בכלל לדעתי, חייב להיות קשור לעובדה שהייתה לנו מלחמה בממוצע בערך כל 9 שנים (לא בדקתי את העניין במדוייק), מה שגום לזה שכולנו יודעים מה זאת מלחמה על בשרינו, כי אנחנו חיים אותה. וכן, זה מה שהופך אותנו לחברה מיליטנטית ואלימה כל כך.

Deathatred

New member
ומאין המסקנה הזאת?

מכך שראית הרבה מאבטחים בירושלים? אני מצרף תמונה שתזכיר לך מדוע יש שם המון מאבטחים. הנה עצה קטנה: התחברי למציאות!

skywalker 8

New member
וכמובן לא לשכוח

את "הפרטנר".

Fleddermaus

New member
זה אכן לא הפרטנר ../images/Emo119.gif

יש פרטנר, והוא לא הילדים הטרוריסטים שבתמונה.

skywalker 8

New member
חחח

הפרטנר שלכם זה הילדים האלה "דור העתיד" של החברה הפלסטינית וכל האוכלוסיה הפלסטינית שתמוכת בה(ברובה).

Deathatred

New member
מי?

אבו-מאזן שמדגיש את מחויבותו לרצון השיבה ומורשת ערפאת? האיש שכיבכול מגנה את הטרור אך שחרי שניים מחברי הג'יהאד האיסלאמי שהיו מעורבים בפיגוכ ב Stage והיה משחרר גם את שאר חברי החלויה ואת רוצחי זאבי אלמלא צה"ל איים שאם הם ישתחררו ישראל תשים עליהם את ידה? פארוק קאדומי, מנהיג הפת"ח, שהצהיר שתנועתו לא שונה במאומה מהחמאס ושמבחינת הפת"ח השיבה חשובה יותר ממדינה פלשתינית? או אולי יאסר עבד-ראבו, החבר של ביילין ליוזמת ז'נבה, שעדיין מתעקש שישראל חפרה 900 קברי אחים בג'נין באפריל 2002 ובכל סיוריו בעולם רק מוציא את דיבת ישראל רעה?

ערב רב

New member
באמת צחי, הרי המקור הוא הכיבוש!

בגלל הכיבוש יש טרור ובגלל הכיבוש יש מיליטריזציה, ובגלל הכיבוש יש פשע וכו'..

i am just me

New member
אני ירושלמית. ראיתי את התמונות האלה

מול הפנים שלי, לא דרך עדשה של מישהו אחר. כן, זאת אחת הסיבות שאלימות בישראל. ועדיין, הכיבוש הוא גורם לא פחות משמעותי.

Deathatred

New member
תסכימי איתי שהצבת מאבטחים

ופרישה רחבה יותר של כוחות מג"ב ומשטרה זה לא מוגזם מידי. לטעמי צריך לנקוט באמצעים יותר חריפים דוגמת חומת מגן וגידור סביב קיני הטרור, אבל זה נושא לדיון אחר.

i am just me

New member
מסכימה איתך שהמאבטחים הם בסדר

אבל עצם העובדה שהגענו למצב שבו צריך את המאבטחים האלה, זאת הבעיה מבחינתי. אבל מפריע לי כשאנ רואה אזרח שמסתובב עם עוזי כשהוא יורד מאוטובוס מהשטחים הכבושים.

למעלה