לאן הגענו?!?!?

skywalker 8

New member
ממממ...

עשרות אנשים עם M16? שמעת אולי על "אנשים" שנקראים חיילים ושומרים על חיינו מדי יום?

tapr

New member
חיילים?

מה זה, מושג חדש? יש לנו צבא? הייתי בטוח שהם פלוגות הטרור של המתנחלים האלה, שמסתובבים בתחנות אוטובוס ומתעללים בערבים ובפעילי השמאל המדוכאים.

skywalker 8

New member
מה פתאום רחוק.

זה הרי ברור שצה"ל הוא צבא הטרור של המתנחלים, שהוקם במיוחד בכדי למרר לפלסטינים את החיים.

מה אתה חס!

צה"ל הוא הצבא הכי הומני בעולם. הוא דואג שעל המתנחלים יחולו אותם חוקים שחלים על אזרחי מדינת ישראל. הוא מתעמת עם המתנחלים כשהם מבצעים פשעים, ובטח ובטח שמגן על אוכלוסיות אחרות מפניהם. הוא דואג למתן כבוד בסיסי לפלשתינאים, ושומר על אדמתם למען שהם לא יגוועו ברעב, ופותח להם דרכים חדשות על מנת שיגיעו לכל מקום מחפצם כי הוא אינו מאמין בסיסמאות גזעניות ולא דואג לעונשים קולקטיביים על לאום אחד בגלל היותו לאום אחד.

skywalker 8

New member
היית רוצה.

צה"ל הוקם סתם. הוא הרי ממרר את החיים של העם הפלסטיני שרק רוצים לחיות איתנו בשלום עוד מ48'. צה"ל האכזרי סירב לקבל את החלטת האו"ם והכריז מלחמת שמד על העם הפלסטיני המסכן והטוב!!! הארגון השטני הזה הקים את אש"פ בכדי להאשים את הפלסטינים המסכנים במעשי טרור אכזרים שלא באשמתם. זאת הסיבה שהוא הקים את אש"פ ב64' הרבה *לפני* שפלש אל האדמות הפלסטיניות שלהם כדי להרחיב את האימפריה שלו. צבא הכיבוש הזה שטובח בילדים קטנים כשהוא חודר לבתים שלהם באמצע הלילה וטובח בהם במיטותיהם. ממש ההפך מלוחמי החופש של הפלסטינים. והכי הכי חשוב! צה"ל האכזר לעולם לא יזרוק את המתנחלים מהבתים שלהם שיושבים על האדמה של הפלסטינים.

skywalker 8

New member
אתה מבין

שכל השיחה היא צינית? כל אחד חושב ההפך ממה שהוא כותב(בשיחה הזאתי).

skywalker 8

New member
תיקון קל

*כל אחד כותב ההפך ממה שהוא חושב. אין הבדל בין המשפטים, אבל זה המשפט שהתכוונתי אליו...

תגובה----->

בימים כמו שלנו צבא הגנה לישראל צריך לספק דבר ראשון את ביטחון המגיע לעם ישראל ולמיעוטים שיש בגבולותיה המצומצמים של המדינה ולפעמיים אין ברירה וחייבים לחרוג מן רוח צה"ל ולעשות הכל בשביל הביטחון של תושבי מדינת ישראל.

Deathatred

New member
לצה"ל כבר מספר שנים יש דוברת

אני מופתע שהאגף הפמיניסטי בתנועה לא מוחה.

that girl

New member
מאוד מזדהה עם מה שאת אומרת.

אבל זו לא תופעה שפשוט צצה משום מקום. כמו שאני רואה את זה זו תוצאה של שני גורמים עיקריים- האחד, חינוך מיליטרסטי בישראל, החינוך שמקנה לך הרגשה שאתה תהיה מבוגר לגיטימי ברגע שישימו אותך על מדים וייתנו לך נשק בידיים וזכות להרוג אנשים, ששם את החובה לשרת בצבא יחד עם החובה לשלם מסים, כאילו היא נורמטיבית בדיוק באותה המידה, ויעילה בדיוק באותה המידה. השני, ולא פחות משמעותי בעיני, זו ההפחדה התמידית שאנחנו עוברים ע"י מערכת החינוך, התקשורת, חדשות-עיתונות-פרסומות. האדם בחברה המודרנית מוחלש עד שייפול לברכיו בגלל הפחדה, גורמים לנו להרגיש קטנים ומאויימים מבערך הכל. גם במובנים של "היי, כולם מתקיפים אותנו, יש טרור בכל מקום, כולם שונאים אותנו", וגם בדברים הרבה יותר "קטנים" ו"חסרי משמעות", כמו שלטי חוצות ענקיים, פרסומות על חזיתות של בנייני ענק, וכו', שגורמות לך להרגיש קטן וחסר אונים, מה שהופך אותו לצרכן מאוד נוח שנכנע בקלות לכל דבר שתכתיבי לו. מהמקום הזה של חוסר האונים והחיפוש של החוזק, הכוח וההגנה, אנשים הולכים ומתחמשים, במקום לחפש בתוך עצמם את הדברים שיבנו חברה שלא תאיים עליהם. בתשובה למה ששאלת, לא, בעיני אי אפשר לראות חברה שהולכת ומתחמשת ונעשית יותר ויותר אלימה בפרטים הקטנים כשם שבגדולים (שימי לב שפתאום התקשורת שמה לב שהחברה שלנו הולכת ונעשית אלימה לאחר שהיה רצף של מקרי רצח אזרחיים, כי עד עכשיו בכלל לא היינו חברה אלימה. מפתאום.), כי בסופו של דבר נמצא את עצמנו דומים לארה"ב גם במובן הזה- מוכרים בסופר קליעים וכו'. עכשיו אני אפסיק לזיין לך את השכל ורק אמליץ לך לראות את "באולינג לקולומביין" של מייקל מור, אם לא ראית אותו עדיין. במגמה להתחמק עד כמה שרק אפשר מלמיגה לבגרות בלשון, לי
סניף צפון

Islington

New member
ואין לזה קשר לזה שאנחנו

נמצאים תחת סיכון ואיום? (איך נכנסנו לבעיה שהובילה לסיכון והאיום לא רלוונטי כרגע)

that girl

New member
אנחנו מפחדים הרבה יותר ממה

שיש לנ סיבה לפחד, כי מפחידים אותנו הרבה יותר ממה שאנחנו צריכים לפחד ועושים ספין תקשורתי מטורף על כל דבר שנוח לעשות עליו אחד. לי
עדיין לא לומדת.

i am just me

New member
ברור שראיתי את באולינג לקולומביין

סתם משהו שאת צריכה לדעת עליי: יש לי בבית כרגע 920 סרטים, ברור שראיתי ושיש לי את באולינג לקולומביין. בסיבות שלך לחברה האיומה שלנו שכחת מה הסיבה למיליטריזציה: הכיבוש. ובהצלחה במבחן מחר (אחרי המבחן את באה ליום נגד הכיבוש!!!)

croovy

New member
../images/Emo107.gif אני לא בטוח...

... שהסיבה למיליטריזציה זה הכיבוש. לא הייתה מיליטריזציה גם לפני הכיבוש?

למעלה