לאמא ואבא היקרים!

ספר ריק

New member
LIKE ../images/Emo13.gif

ממליץ גם לך לעיין בתגובה שאני מוסיף בעוד רגעים מספר, להודעה הראשית בשירשור.

דווקא משום שאתה רוצה זוגיות ממליץ לצאת מהארון

כל עיצה באה מהפוזיציה בה אדם נמצא וחלק מהאנשים שכותבים לך כאן כותבים מתוך הארון כך שלדעתי יש לקחת את העיצות שלהם בכובד ראש אך להבין שניסיון אין בצידם. כמובן גם שכל אחד הוא אחר ולכן רק מייעץ מניסיוני האישי וההחלטה הסופית היא כמובן שלך. אני חושב שקשר לא יכול להתקיים לאורך זמן מתוך הארון. דווקא היציאה מהארון מאפשרת לזוגיות להיות פומבית ומחייבת. והעובדה שכולם יודעים תורמת לחיזוק הזוגיות. לדעתי לא בהכרח תכיר יותר אנשים כי יודעים שאתה הומו כך שזה לא צריך להיות בעיני שיקול. אבל דווקא העובדה שאתה מחוץ לארון תחזק את הקשר ואת שלמות הנפש שלך ושל הזוגיות.

schlomitsmile

Member
מנהל
גם אוטיזם ותסמונת דאון אינם מחלה ולא חייבים להיות טרגדיה ../images/Emo13.gif וגם הורים לאנשים האלה עוברים תהליך כדי לקבל את ילדיהם כמו שהם ולשמוח בהם- http://www.youtube.com/watch?v=qcN4iYuU1ao סליחה על ה"הדחפות" לפורום שלכם ../images/Emo9.gif (הגעתי מעמוד השער) פשוט כאם לשניים על הספקטרום האוטיסטי, צרם לי מה שכתבת... ../images/Emo140.gif

ספר ריק

New member
הי, אנחנו באמת בעמוד הראשי. מגניב! ../images/Emo8.gif

נעים להכיר אותך. לא הבנתי איזו הקבלה יש בין התנועות?

schlomitsmile

Member
מנהל
אנשים שאומרים עליהם שהם חולים שמנסים לנרמל אותם, והם עומדים על זכותם להיות שונים, ואומרים שהשונות שלהם היא חלק משמעותי מזהותם, ממי שהם. אנשים שסובלים מאלימות, הצקות והשפלות מהסביבה בגלל שונותם, לפעמים בצורה גלויה ובוטה, ולפעמים מתחת לפני השטח, בתחפושת מחוייכת וכאילו מלאת כוונות טובות. אנשים שמופלים גם ע"י המדינה, ע"י מעסיקים- והתנועה כמובן נאבקת בזה. אנשים שחלק מהוריהם מתאבלים עליהם, מתביישים בהם, והתנועה כמובן מנסה לעזור להורים לשנות גישה http://www.acisrael.org/js031193.php

schlomitsmile

Member
מנהל
אמן כן יהי רצון ../images/Emo13.gif והלוואי שנזכה לראות ימים, שלא יהיה צורך בתנועות כאלה, כי יהיה מובן מאליו לכולם, שכל אדם נברא בצלם, ושכולנו מרוויחים מהשונות והגיוון בבני אדם. ואז מה שיישאר מהתנועות האלה זה קהילות צבעוניות ושמחות ../images/Emo13.gif

ספר ריק

New member
אחרי שיחה פורייה, מעניינת, עם אסף זהבי

"הפולנייה" כפי שהוא מתהדר בכינוי שהדביק לו חבר טוב, הגעתי לכמה תובנות... הלחץ האדיר לצאת מהארון, כפי שאפשר לראות שהוזכר בדרך אגב, זה הרצון למציאת קשר רציני עם בן מיני. דבר שחשבתי שיושג בצורה הטובה ביותר באם אחצין בצורה הגלויה ביותר לכול הסובבים אותי שאני הומוסקסואל. כך באופן טבעי, הרבה ידעו על זה, והאופציות למצוא אדם שיהיה לי טוב איתו מכל הבחינות ייגדלו. אבל, וכאן מגיע ה"אבל" הגדול. מאחר ויציאה פומבית כזו מהארון עלולה לגרום להרבה אי נעימויות, ומאחר ואוכל למצוא קשרים עם הומואים דתיים בצורות אחרות, החלטתי שאוותר בשלב זה על היציאה. אני לא עושה זאת בלב שלם בכלל. ואני מניח שבכל יום אשאל את עצמי מה הדבר הנכון. וברור לי שאם הייתי משחרר אבן ענקית הייתה נגולה מליבי. אולי אשתף רק את ההורים (ושאר משפחה מצומצמת) ולא יותר מזה, אבל אולי גם על זה אוותר. מקווה שברגע בו אמצע בן זוג יהיה לי שקט נפשי, ולא אהיה חסר מנוח ואפסיק לנוע בקיצוניות כזו בדקות ספורות, בין הרצון העז להוציא לפועל את היציאה מהארון, לבין הרצון להמשיך כמו שהיה עד עכשיו. זהו... תודה לכל המגיבים!

אדורם1

New member
קח ת'זמן

לפעמים עדיף לחכות עם החלטה מהותית לרגע שבו הראש מכתיב את העניינים, ולא לפעול מיד בהתאם להרגשה של אותו הרגע.

DannyDinn

New member
תלמד לחיות עם עצמך מחוץ לארון

לפני שאתה רץ למצוא זוגיות, אתה צריך ללמוד לחיות עם עצמך, עם הבן אדם האמיתי שהוא אתה. וזאת תוכל לעשות רק מחוץ לארון. רק כך תוכל להתקדם הלאה עם עצמך, לפתור את הבעיות והחיכוכים שיצוצו עם העולם בלי לערב צד שלישי (בן זוג). אז תהיה גם הרבה יותר בריא למצוא בן זוג, ואולי אפילו תראה שאפשר לחיות גם בלי אחד כמה זמן ועדיין להיות מאושר עם עצמך בהצלחה נב הרב שרלו עודד את ההומאים הדתיים לצאת מהארון בתוכנית "עובדה" שעסקה בעצת נפש.

Nחמן

New member
אחרי כל כך הרבה...

מריבות ו...
הגיע הזמן לעשות "שולם". מממ... בעצם תזכיר לי: על מה רבנו?...
טוב. אז ברוך שובך אלינו לשלום. מה נשמע באמריקה? איך מזג האוויר שם? מתי רואים אותך בארץ?

DannyDinn

New member
רבנו? מה פתאום?!

לא זכור לי שרבנו... אני לא פעיל פה כל כך מסיבות שונות, העיקרית היא שרוב הזמן אני עכשיו במצב דכאוני שלא מאפשר לי לחשוב בצורה ברורה במיוחד ולתת עיצה מועילה... אבל יש עוד סיבות. אמריקה קרה, אבל זה טבעי, חורף עכשיו. מתי בארץ? אין לי מושג.......

Nחמן

New member
לא לחינם הייתי מודאג מעט

דע לך, שאני מומחה להוצאת דיכאון. יכולתי להתפרנס מזה לא רע... רק למה לעבוד קשה, אם חברת הביטוח דואגת לי כל כך יפה?...
עכשיו ברצינות. אני יודע, מה הרקע לדכאונך. פרסמת זאת בפורום. זה טבעי ומתבקש. רק אם אגלה לך ולאחרים, שמצב רוחי איתן, ושלרגע לא הייתי בדיכאון מאז השחרור מבית החולים, איש לא יאמין לי. דני דין יקר! מזה 5 חודשים, שאני נכה במצב סיעודי, לאחר שקודם לכן הייתי בריא (יחסית), עבדתי, תרמתי ויצרתי. הכיצד? על כך תוכל לקרוא בשרשור נפרד, שיעלה עוד מעט. חבל, שאינך נמצא בארץ. הייתי מזמין אותך בשמחה לביקור. לפחות אני מקווה, שכאשר תגיע לארץ, אוכל לעמוד על שתי רגליי ולרקוד אתך משמחה...

DannyDinn

New member
כל אחד וסף הרגש שלו

תראה, אתה כנראה אוהב את עצמך ואת דרך חייך, כך שהאופטימיות קלה לך אני - מנסה ללמוד לאהוב את עצמי ולא לשקר לעצמי... זה עבודה לא קלה כלל וסף הרגש שלי בנידון הוא די נמוך כך שהדכאון נכנס די בקלות לצערי.... רפואה שלמה ותמשיך להיות אופטימי

Nחמן

New member
מסכים אתך בכל

גם אצלי נכנס לפעמים אבל לנחמתי הוא גם יוצא מהר. מקווה, שגם אצלך. מקווה, שגם תמצא זסמן לבקר בארץ ולהיפגש בבריאות. תודה על הברכות ותחזיק מעמד!

למעלה