לאלאניס יש חבר חדש!!

נריה פי

New member
דרך אגב...

לא ממש שהצגתי את עצמי! אני נריה אני בת 14 ואינ מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת את אלאניס!!!!! הכל התחיל לפני שנה! דודה שלי הביאה לי במתנה את jlp וממש התאהבתי! ואז קניתי את sfij וגם מאוד אהבתי וככה זה המשיך... אני יודעת שזה לא ממש הרבה זמן....

j u n k

New member
לשאלתך-

הוא בן 26. ותגובה בקשר לגיל- חברים אלאניס סוף סוף התחילנה לצאת עם אנשים בלי קמטים!!!

הוא באמת

נראה קטן! אני עדיין חושב שהוא לא מתאים לאלאניס! אני מעדיף את אריק

j u n k

New member
נגן הבס שלה...

היא הייתה איתו והם נפרדו...מהירה בזמן האחרון האלאניס הזאת...מחליפה גברים כמו גרביים חחח ROCK ON אני בכלל חושבת שדאש היה הכי מתאים.

j u n k

New member
חחחח

חח רואים שאת חדשניקית...
--------> קבלי

Rוית

New member
מהההההה?????

הצעיר הזה??? אני בשוק, אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה
אני מכירה את הסידרה הזו, מישהו עוד מכיר? לא כזה להיט, משדרים אותה כבר רק בסטארוורלד, אבל מזה ללבוא לסט ולהתחרמן איתו
.. נו נו נו אלאניס... טוב נו, כמו שאמרו פה, זה עדיף על הזקנים האחרים
אני עכשיו אחפש עליו מידע ואם אני אמצא אני ארשום פה...

j u n k

New member
א תלא צריכה...

רוית מותק...איזה מידע את צריכה לחפש עליו? ...אין סיבה למצוא עליו מידע הוא בחור בן 26 שחקן במקצועו וממזמז את אלאניס זה כל מה שצריך לדעת עליו....חחח אבל אם את ממש רוצה לדעת עליו עוד לי יש מידע עליו.

Rוית

New member
סתם למי שרוצה לדעת ../images/Emo4.gif

זה על הסידרה... וזה על הבויפרנד החדש-ראין רינולדס... מישהו יודע איך הם בכלל נפגשו???

gariner

New member
../images/Emo45.gifיואו../images/Emo58.gif

אוקיי אוקיי אוקיי הוא מ-מ-ש חתיייייייך!!!!!!!!
חבל על הזמן!!! אני מקנא באלאניס לגמרי! הסדרה מעפנה, מבית היוצר של נשואים פלוס אבל חוץ משם טוב אין לה ממש יותר מדי... אלאניס שיחקה אותה, ואני חושב שזו מה זה הגזמה עם כל הקטע של החוטיני. לא מתאים למלכה הבלתי מעורערת של הרוק!

AlanisJunkie

New member
נכון!

בכלל לא מתאים לה הקטע עם החוטיני! זה ממש מוגזם. היא עלולה לאבד מעריצים. ובקשר לראיין, הוא לא מי יודע מה!!! הוא בלונדיני!

j u n k

New member
סלח לייייייי?

יוסל´ה הוא ח-ת-י-ך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חתיך חתיך חתיך...שיחקה אותה. חוצמזה...אני לא אוהבת את העובדה שהיא לבשה חוטיני..אבל זאת בטח לא הסיבה שאני אוהבת אותה וברור שזאת לא תהיה הסיבה להפסקת הערצתי...שתחיה ותלבש מה שבאלה כל עוד זה לא משפיע על המוזיקה...

למעלה