לאלאניס יש חבר חדש!!

AlanisJunkie

New member
לאלאניס יש חבר חדש!!

הרי לכם הידיעה באדיבותה של אשתי, ג´אנק: So, my good friend is an Assistant Director in Toronto, and right now she is working on a new Michael Douglas movie . . . anyway, Ryan Reynolds (from Two Guys a Girl and a Pizza Place) is Alanis´ boyfriend and she was visiting him on the set on July 19 - get this - wearing extremely low rise jeans with a thong in all its totally-visible glory! She is a tease! Haha. Anyway, they were making out all day and being all cutesy. Just thought I´d share. בקיצור, ראיין ריינולדס הוא עכשיו על תקן הבויפרנד של אלאניס. וחוץ מזה, כפי שקראתם, אם זה נכון, אלאניס הופכת לנו לפרחה!!! ג´ינס וחוטיני?

AlanisJunkie

New member
ואם אנחנו בקטע של תמונות..

הכירו נא את בעלנו, שלי ושל ג´אנק, זאת אומרת. לפי דעתנו, הרבה יותר חתיך..והוא גם בעלה של שרה מישל גלר...ועכשיו אפשר לראות אותו בסקובידו.. ואם אתם משועממים כמוני ויש לכם YES אז תוכלו להתפאר מול הקריירה המפוארת שלו בכל מיני סרטי לוקרים בערוץ הזה.

AlanisJunkie

New member
חוו דעתכם על הבויפרנד...

לא משהו, לדעתי, אבל עדיף על כל הזקנים שהיא יצאה איתם בשנים האחרונות.

j u n k

New member
ועוד אחת..

דבר ראשון אם הידיעה הזאת נכונה...וחשוב להדגיש שזה בא מםפי מעריץ...אז זה ממש לא בטוח! אז אני בשוק רציני...עדיין מנסה לעכל. הלב שלי שבור לחצאים. מה זה הצפוניות הזאת שהיא מפגינה?!

j u n k

New member
ועוד תמונה

עוד מעט אני אעשה עליו דוקטורט מקיף!!!!מי זה שהחליט להרוס את אלאניס.....
חופצן. (לאלו שלא מבינים את שפתי- חופצן=חוצפן)

איזה חדשות!!!!

אני כלכך שמח בשביל אלאניס! עכשיו דעתי עליו.....אמממ הוא לא נראה לי מתאים לאלאניס, הוא נראה חי גודי טוש כזה! תגידי עדן מאיפה הבאת את הידיעה הזאת?

אם אתם שואלים אותי החבר האולטמטיבי

אם אתם שואלים אותי, החבר האולמטיבי לאלאניס הוא: בן אפלק
הוא גם מפורסם,עשיר ונראה הרבה יותר טוב מאלה שאלאניס יצאה איתם עד היום. אבל הוא חבר של: גניפר לופז
. והלזכירם אלאניס לא מתה על ג´ניפר לופז... היא אמרה שהיא לא רצינית כמו השירים שלה (זה היה רשום לפניי כמה חודשים במעריב לנוער). אלאניס אפלק מוריסט - נשמע טוב, הא?
. לפי דעתי במחינה חיצונית הם מתאימים. "אלאניס ובן מאוהבים
שתי נשיקות בתחתונים
"
מי אתם חושבים שהוא החבר האולטמטיבי לאלאניס?

tali000

New member
השתגעתם לגמריי

בן אפלק הזה שחבר של שרה מישל גלר?? אלאניס צריכה יותר מסתם בשר יפה ( כאילו היא אמנם חרמנית אבל אחרי שבועיים .. חודשיים ממצים את הענין...) בגלל זה אלאניס צריכה לקבל גם מראה וגם אישיות ופה אין כמו הענקיים ג´וני דפ או בראד פיט אבל לי נראה שהם רק יזיינו אחד לשני את המוח אז בכל מקרה אלאניס כולנו בישראל מוסרים לך HAVE A GREAT SEX DAYֱ

Rוית

New member
לא זה לא הוא..

החבר של שרה מישל גלר זה פרדי פראנז ג´וניר או איך שלא רואים לא, יוסי שם גם תמונה שלו פה.. בן אפלק זה זה ששיחק לצד אלאניס בדוגמא, כאחד המלאכים.. אני לא יודעת למה, אבל גם אני רואה מצב לשניהם יחד...

AlanisJunkie

New member
בן אפלק הוא לא חבר של שרה מישל גלר!

פרדי פרינז ג´וניור הוא בעלה של שרה מישל גלר (הכוסית, דרך אגב). אכן אכן, החיים לפעמים אכזריים, ואנו צריכים לצפות בשני היפיופים האלה משחקים זה לצד זו בסרט "סקובידו" ולתהות האם יום אחד הם ייפרדו, או שלפחות הם בקטע של שלישייה? אין לדעת. ובראד פיט? מה הקשר? הוא יפיוף והכל...אבל הוא נשי כזה. בלונדיני, עיניים בהירות, ההפך הגמור מפרדי פרינז.

DAN MORISSETTE

New member
הבן שהכי מתאים לדעתי

הוא ג´ואל !! הגיטריסט הקודם של אלאניס! זאת רק דעתי -------------> הנה זה הבחור עם החולצה הלבנה

למעלה