לאלאניס יש חבר חדש!!

Rוית

New member
גם לדעתי החוטיני לא ישנה אם אני

יעריץ יותר ופחות.. זה דברים יותר דרסטים שיכולים לשנות את דעתי.. דבר אחד אבל לא הבנתי.. איך אותו\ה אחד\ת שרשמ\ה את ההודעה הזו, ידע\ה שאלאניס לבשה חוטיני
:-*

THE CORRS

New member
וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה! הוא נראה בן 17 (לא שאני כל כך מבוגרת...) אבל חוצמזה !!! טוב לפחות הוא חתיך וחמוד למרות שאריק (וגם הוא לא נראה כל-כך רע ואפילו חתיכי למדי...) באמת הוא יותר מתאים לה... אבל בוא נכבד את החירה של אלאניס אחרי הכל אלה החיים הפרטיים שלה (או לפחות מה שנשאר מהם...)

AlanisJunkie

New member
הוא נראה ילדון, בכלל לא סקסי...

לפנטז עליו זה כמו לפנטז על התינוק של גרבר! הוא נראה כמו אדיר מילר רזה. ובכלל גברים בלונדינים לא מתאימים לאלאניס! היא צריכה מישהו ברונטי! מישהו...כמוני אולי?

j u n k

New member
הערה ליוסי ורוית

דבר ראשון אני אסיים עם יוסי אחת ולתמיד חחח- יוסל´ה זה לא לרמה שלי לענות למישהו שחושב שפרדי פרינז ג´וניור חתיך!! :p חוצמזה מי שבאמת מתאים לאלאניס זה לא רק מישהו עם שיער בלונדיני...אלה מישהי כמוני!! כן כן הכי מתאים לה להיות עם בת!!!!! (כמוני!!!) אין זיווג טוב יותר- הרי אלאניס היא היחידה שמסוגלת להסיט אותי מקו הישר (תרתי משמע) וזה ברור...זה פשוט נועד להיות. ורוית מותק למה כל השאלות חחחח מה זה משנה מי מה ומו יודע כנראה יש לו קשרים.

AlanisJunkie

New member
אוקיי אשתי..

דבר ראשון, באיזו זכות את מדברת ככה על בעלנו? בעלנו הוא הבן-אדם הכי סקסי עלי אדמות, ברור? וכן, גם אני חושב שאלאניס יכולה להיות גם עם בת. זה יכול להיות מעניין. ואם את כל כך רוצה אותה, אז אולי נוסיף אותה למשפחה? מהיום נהיה שני בעלים (אני ופרדי) ושתי נשים (את ואלאניס), אוקיי? אחלה.

Rוית

New member
../images/Emo123.gifהיי היי היי!

מה זאת הגניבה הזאת של אלאניס! יש פה עוד אנשים שרוצים אותה בתור אישתם (
) THER´S ALANIS FOR ALL OF AS... חחח, אבוי, למה הפכתי אותה..
אני חושבת שאני אלך לישון לי עכשיו,
לילה טוב לכולם

AlanisJunkie

New member
חחח...

רוית, אם היה לנו מקום היינו בשמחה מצרפים אותך למשפחתנו. מצטערים, אנחנו כבר יותר מדי בעלים ונשים, לא חושבת?

מישהי12

New member
אז ככה

היא כותבת שירים לכריסטינה אגיולרה היא מוציאה אלבום שרובו שירי פופ מתקתקים ושעל העטיפה שלו מופיע פרפר (!?!) ועכשיו היא מתחילה לצאת עם גברים צעירים ממנה הייתי אומרת שאלניס שלנו הגיעה למשבר גיל המעבר. השלושים הגדול מפחיד אותה כנראה.

THE CORRS

New member
מנצלת שירשור למען מי שבןפורום עכשיו

יש שיר של אלאניס בגלגל"צ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

למעלה