כאמור, לא מה שהוא התכוון
גם לא נראה לי שיש מישהו שהיה מוכן לעבור ניתוח לשינוי מין מבלי שהוא טרנסג'נדר אמיתי בשביל להשיג פטור. גם אני לא הייתי מוכן לדבר כזה ועצם האפשרות מעולם לא עלתה בדעתי.
כדי לא לשרת, מה שעשיתי היה מאוד מאוד פשוט. פשוט שיקרתי להם הרבה מאוד שוב ושוב עד שהם האמינו לשקרים ושחררו אותי. זה היה בימים "ההם" כשעוד הייתי שקרן אבל כאמור אני כבר לא עושה את זה יותר. אני נקי משקרים כבר שבע וחצי שנים
בכל מקרה, עצם זה שהייתי צריך לצאת מזה באמצעות שקרים ותחבולות לדעתי זאת שערורייה. הייתי אמור לקבל פטור מעצם השירות הצבאי פשוט על עצם זה שאני מלך, אבל הכללים והתקנות דפוקים אז הייתי צריך לצאת מזה כאילו על משהו אחר, הבנת?
למרות שבמדינה נורמאלית כשאתה מלך אתה מקבל פטור אוטומטי וזהו אבל בסדר
אני שמח שאתה מודע למוצא הנעלה שאני מגיע ממנו, המהווה חלק עיקרי, יסודי ובסיסי מהיותי המלך שגדלתי להיות.
עכשיו רק מעניין מה המוצא שלך
באשר לשמי, מעולם לא שמעת על רוסי בשם מאור בדיוק מאותה הסיבה שמעולם לא שמעת על שום אדם משום מוצא בשם מאור, שלא בישראל.
השם "מאור", שמשמעו "שמש", כך שכשם שהיה ניתן להגיד על נבל מהתנ"ך שכשמו כן הוא, כך גם אני כשמי כן אני, כי אני באמת "שמש" כשחושבים על זה, או שמא עלינו להגדיל לעשות ולקרוא לי "שמש העמים", אין ספק שאני הרבה יותר מתאים לתואר מזה שבדרך כלל נהוג לקרוא לו כך, כי הרי הוא רק יוסף סטאלין ואני זה פאקינג מאור פאקינג חיים פאקינג פז, השם "מאור" הוא לא רק שם יהודי אלא גם ישראלי.
כלומר לא רק שלא תמצא לא-יהודי עם השם הזה, אתה גם לא תמצא לא-ישראלי עם השם הזה, ועל כן מדובר בשם בתפוצה נמוכה מאוד, מכיוון שהעם היהודי הוא העם היחיד שמשתמש בו וגם הוא משתמש בו רק במדינה אחת שהוא מצוי בה, על-אף שהעם עצמו מצוי בכל רחבי התבל.
מעולם לא פגשת רוסי בשם מאור? בטח שלא פגשת. אתה אחד מאלו הנמנים על אותה נפולת של נמושות שעליה דיבר רבין ושברחו לחו"ל אחרי שאבות אבותיהם חלמו על ישראל במשך אלפיים שנה. תהיה גבר ותחזור לישראל ותפגוש. אני באופן אישי מכיר שניים כאלו. את עצמי ועוד מישהו.
לא. אני מאור. מאור המלך. תשתחווה, איכר.
צפה בקובץ המצורף 94960
ובכך הוכחתי לך איזו שיטה לגידול ילדים היא באמת הטובה ביותר בשביל ליצור את האדם הטוב והאיכותי ביותר.
עוד עשרים אנשים שהכירו אותי במשך שנים ושמעידים עליי איזה מלך אני ואיזה תותח אני ואיזה חתיך אני ואיזה חכם אני ואיזה מוכשר אני חוץ ממני עצמי שמעיד על כך.
זה כבר השתיק אותך
אני מקווה שזה גם השתיק וימשיך להשתיק אותך באשר לטענותיך המגוחכות והמנותקות מהמציאות על טיפשותי, כאשר העובדות הן שאני חכם מאוד, הן בעקבות הראיות וההוכחות של הישגיי האדירים והן בעקבות צבא המעריצים, המונה עליו את תלמידי הכיתה שלי
לא שזה מעניין מה אתה חושב או אומר. אני מקווה כך בשבילך כי לא נעים לראות אותך שוקע בתוך עולם של הזיות
ועכשיו תשתחווה, איכר.
צפה בקובץ המצורף 94960
וחבל שאתם, האנשים הטיפשים, לא מסוגלים להבין שום דבר מבלי הררים של הוכחות וראיות.
מאוד חבל ומאוד עצוב שאתה כל-כך טיפש, שאילו למרות צניעותי הרבה, לא הייתי מראה לכם את מה שנכתב עליי בספר המחזור של סוף י"ב, מאוד סביר להניח שהיית מאמין להיפותזה שלו (או שאולי אתה בכל זאת מאמין בה, וכעת טוען שאני טרנסג'נדר שעבר ניתוח והפך מגבר לאישה?
לא כפרה. על גוף כמו הגוף הזה לא מוותרים
).
אבל למה הייתי צריך לצפות מבן-אדם כל-כך טיפש שמבלי שיש לו הררים של ראיות והוכחות שיכווינו אותו הוא מאמין שמגיפת הקורונה נועדה להנדס את התנהגות האנשים, לבני-האדם אין קשר להתחממות הגלובאלית ושהעולם נשלט בסתר על-ידי ממשלת צללים
וזה מה שקורה כשאנשים טיפשים מנסים לחשוב בכוחות עצמם. לכן, בצורה מאוד מובנת, אתה ואלו מסוגך נתלים בשיטת ההוכחות והראיות למרות שבדרך כלל אין כאלו, וזה לא הופך את האמת לפחות אמיתית או את המציאות לפחות מציאותית רק כי אתם, האנשים הטיפשים, לא ראיתם או לא שמעתם.
אז מה אתם אמורים לעשות? לחשוב בעצמכם? כמובן שלא. אתם טיפשים מידי. זאת כל הנקודה. תיאוריות הקונספירציה שלך הן ההוכחה למה שקורה כשאדם טיפש מנסה לחשוב בכוחות עצמו. מה שאתה והאנשים שלך באמת צריכים לעשות, זה להתחיל להקשיב לאנשים שחכמים מספיק בשביל לדעת את האמת גם מבלי שיש הוכחות, כי חוכמתם משלימה עבורם את החסר, במקום הראיות, שלרוב אינן).
כמובן שכחלק מטיפשותם של האנשים הטיפשים אתם גם לא יודעים שזה מה שאתם אמורים לעשות אז גם זאת בעיה
מדהים לאיזו רמה של קללות ועלבונות ילדותיים הקנאה האדירה בי על כך שאני חכם יותר מכם, מוכשר יותר מכם, חתיך יותר מכם, יש לי גוף טוב יותר משלכם, אני צעיר יותר מכם וכל החיים לפניי וכן הלאה וכן הלאה, מדהים לראות לאיזה רמה של קנאה זה הביא אותכם.
אוי, הקנאה, הקנאה.
רק בריאות, איכרים.
אתם רשאים להתחיל להשתחוות.
צפה בקובץ המצורף 94960
צפה בקובץ המצורף 94961
צפה בקובץ המצורף 94962
צפה בקובץ המצורף 94964
צפה בקובץ המצורף 94965