hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
בהתחשב בעצם כך שבהמשך הודעתך אתה מתייחס לחלק ממה שכתבתי, כנראה שכן קראת, אבל הבנת שאתה מפסיד אז אתה מעמיד פנים שלא קראת, שאתה קוטע את השיחה כביכול מחוסר עיניין כאשר למעשה אתה בורח כל עוד נפשך בך.אמל"ק
כפי מה שהוכח בסוף הודעתי מאתמול, האשם במעגליותו של השיח זה אתה, ואתה אשם בכך בעקבות טיפשותך הרבה.מעגלי על דברים שכבר הסברתי לך ולכן חבל"ז
בסוף הודעתי מאתמול ב-12:36 אני מדגים ומוכיח זאת בכך שאני כותב לך ומסביר לך ש"אני ליטרלי הרגע עניתי על זה ואתה רק חוזר על עצמך כי אתה טיפש מידי מכדי להבין את הנאמר לך. הוכחת את הנקודה שלי באשר למי הוא האשם במעגליותו של השיח. תודה לך על כך ".
וזאת הייתה תגובתי על זה שאתמול ב-09:35 כתבת "אתה לא משקר בדיוק כפי שהרינגטון לא משקר והמבין יבין ..."
שזאת הייתה תגובתך ליטרלי על ההסבר שלי של זה שאני לא משקר וזה מה שנכתב בו, ביום שני בהודעה מ-07:00 בבוקר: "אני לא מכיר כל-כך טוב את הרינגטון ולא יכול להעיד עליו. אני יכול להעיד על עצמי שאני לא משקר אלא אנשים טיפשים מידי מכדי להבין אותי, למרות שעל אף חוכמתי האדירה דבריי הם דווקא לא מסובכים וזה מכיוון שאני מתחשב בקהל היעד שלי, אבל אתם מצידכם כל-כך טיפשים עד כדי כך שאתם עדיין לא מבינים שום מילה, מבינים את הכול לא נכון, ומדמיינים וממציאים לעצמכם בתוך הראש ששיקרתי כי לאא הבנתם וזאת למרות שעובדה שמעולם לא נתפסתי באתר תפוז בשקר (לא באמת, אולי בדימיון שלכם), וגם כשאתם מדמיינים שכן, אני כמובן מסביר בדיוק איך לא שיקרתי ואתם עדיין טיפשים מידי מכדי להבין.
טיפשים צריך להגיד עליכם שאתם אלף פעם ואז טיפשים צריך להגיד עליכם שאתם אלף פעם נוספות.
טיפשים, טיפשים, טיפשים, טיפשים, טיפשים, טיפשים, טיפשים, טיפשים.
שאלוהים יעזור לכם וירחם על נשמותיכן הטיפשות, אנשים טיפשים".
וזאת הייתה תגובתי על זה שביום ראשון בשעה 16:37 כתבת, נכון, נו ברור, אלא מה, "גם את הרינגטון אף אחד לא תפס בשקר והמבין יבין ... "
אז מי פה מסביר ועונה לעיניין ומי פה האידיוט שרק חוזר על עצמו שוב ושוב? אז מי פה האשם במעגליותו של השיח? ברור שאתה, כפי מה שהוכח זה עתה וכפי מה שהוסבר על-ידי רק אתמול בהודעה ששלחתי ב-12:32 ושאותה אתה מתיימר שלא קראת, אך ממנה אתה מצטט בהמשך הודעתך:
"אני ממחזר ומסתובב במעגלים כי אתה עושה את זה כי אתה טיפש מידי מכדי להבין את מה שמדברים איתך ולכן אתה חוזר על אותו הדבר שוב ושוב כי לא ליטרלי הרגע ענו לך והסבירו לך, ובכך מאלץ אותי לחזור על אותם הדברים, ולכן אנחנו עומדים במקום, כפי מה שאראה לך בהמשך תגובתי".
וזאת הייתה תגובתי על זה שכתבת בהודעה מיום רביעי שנשלחה ב-15:17 "לא נמאס לך למחזר ולהסתובב במעגלים?".
אז תודה לך על ההוכחה בנוגע לאשם האמיתי במעגליותו של השיח ועל הוכחת הנקודדה שלי.
ותודה לך על הוכחה נוספת לך לפני פחות משעה בשרשור "אני אומר עכשיו שלוש שמות ואני רוצה שתבחרו את השם המועדף עליכם" ובו כתבת "זה לא רק טעויות אלו, הנה גם בתגובה זאת, הרמת להנחתה ויש לך שגיאת שפה בחוסר ידע בשימוש במרכאות וזאת לא הפעם הראשונה שאתה שוגה בשימוש לא נכון של מרכאות, כפי שהראתי לך בתגובות #93 בשרשור אחר ובעוד תגובות שהשתמשת במרכאות לציין מילה בודדת כאשר המשמעות היא ההפך ממה שהתכוונת.
מי שמגדיר את עצמו כהומאני, לא עושה טעויות כאלו ועוד לא מבין אותם " וזאת על אף שכבר הוסבר לך פעמיים-שלוש שניתן להשתמש במירכאות לשם הדגשה כפי מה שהוסבר לך בהודעתי מיום שני ב-06:57 ובה כתבתי "להדגיש את המילה אתה מתכוון. והאמת שגם באמצעות מירכאות ניתן להדגיש מילה", מה שכמובן לא עזר לך להבין כאשר בהודעתך מיום רביעי ב-15:17 ובטיפשותך הרבה המשכת בשלך וכתבת "עשית שימוש במרכאות מבלי לדעת את המשמעות של זה" וזאת כאמור על אף שזה עתה הוסבר לך שניתן להשתמש במירכאות לשם הדגשה, מה שגרם לי להסביר לך שוב כאשר כתבתי לך בהודעתי מאתמול ב-12:32 כאשר כתבתי לך "עובדה שלא. תפתח ויקיפדיה כפרה ", מה שכאמור, לא עצר אותך מלכתוב לפני פחות משעה בשרשור "אני אומר עכשיו שלוש שמות..." שאני לא יודע לעשות שימוש במרכאות.
אחר כך, ואחרי שאתה כל-כך טיפש שאתה לא מבין שום דבר ממה שמדברים אליך כך שבטיפשותך האינסופית אתה מאלץ את בן שיחך לחזור על עצמו שוב ושוב, אתה מתלונן על השיח המעגלי, אך כפי מה שאתה יכול לראות, הנה בזה הרגע ובאמצעות כמה וכמה הוכחות הלקוחות משני מקרים שונים, שבהם אתה חוזר על עצמך כמו אידיוט (כי אתה אכן כזה) שוב ושוב על דברים שכבר הסבירו לך למה הם לא נכונים, הראיתי לך והוכחתי לך (שוב פעם כפי מה שעשיתי בהודעתי מאתמול ב-12:32) מיהו האשם במעגליותו של השיח, וזאת באמצעות טיפשותו הרבה.
האם אתה עדיין מעוניין לטעון שאני האשם במעגליותו של השיח?
"ויני. וידי. ויצ'י".
-יוליוס קיסר.
אם לא היית טיפש כמו נעל שגם כשמלמדים אותו הוא לא לומד, לא היית חוזר כמו האידיוט שאתה על טעויות שכבר הוכיחו לך שהן טעויות והשיח לא היה מעגלי, אבל ככה זה כשמדברים עם טיפש גמור
לדעתי מי שהכיל את מי זה אני אותך, עם איך שאתה כל-כך טיפש שאתה חוזר על אותן טעויות עוד ועוד על אף שמסבירים לך את הדברים לאט-לאט ובהתאם למפגר שאתה (זאת לא דעה, זאת עובדה, כפי מה שלמדת להכיר אותי לאחרונה, אני לא רק לעולם לא משקר, אלא מדבר בעובדות בלבד) ובמילים פשוטות ממש, ואני מצידי המשכתי וממשיך להכיל אותך ולהסביר לך שוב ושוב את הדברים ואת המציאות על אף שכבר הוכחת מספר פעמים שאתה טיפש מידי מכדי ללמוד אפילו כשמסבירים לך. עם אלו הפיזיקאים של ימינו, מה הפלא שהפיזיקה המודרנית נראית כפי מה שהיא נראית ושהפיזיקה עומדת במקום מאז איינשטיין?הכלתי אותך מספיק,
מי שעשה פה מצווה זה אני, שהסכמתי להקדיש ולבזבז מזמני היקר בשביל להכיל אדם שהוכיח לי זה מכבר שהוא טיפש מידי בשביל לשוחח איתו, ושבגלל טיפשותו השיח הוא מעגלי, ושבמסגרת טיפשותו הוא עוד מאשים אותי במעגליות של השיח (כאמור, זה עתה הוכח מי האשם בכך), וכאשר אף הגדלתי לעשות וניסיתי לשווא ללמד אותו כמה וכמה דברים על מה זה חוכמה, מה זאת אינטליגנציה, ואפילו מהי הפיזיקה של העתיד, הכול ללא הועיל, כי בן שיחי הוא אדם טיפש מידי מכדי ללמוד, ופניו מהווים את פניה של הפיזיקה המודרניתביצעתי את המצווה שלי
כן, אבל לצערי אתה לאהאם אתה מבין את משמעות המספרים שכתבת
לא מפתיע בעליל. שוב ושוב אתה מוכיח לי את העובדה שאתה טיפש כמו נעל בית
מה לעשות? מציאות. עובדות