שוב פעם אתה משווה אותי אל הפסיכופת המטורף של הפאי המשתנה. חצוף! אני בכלל לא כמוהו! הוא מופרע בנפשו ואני גאון רב-תחומי המקדים את זמנו!
למרות שסירבת להסגיר את תחום המחקר שלך ולמרות ששאלתי על כך כבר פעמיים, כבר הבנתי עליך שאתה פיזיקאי איינשטייני. זה עלול להישמע אכזרי, אבל אני מקווה שתאריך מספיק ימים בשביל שהלוזרים האיינשטייניים האחרים במאיץ החלקיקים הענקי בשוויץ יפריכו את עבודתו של איינשטיין, כדי שעוד לפני היום שבו תנשום את נשימתך האחרונה, איש זקן, אתה "תזכה" לדעת שכל עבודת חייך היא שקר, ושמהירות האור תלויה במהירות המקור ומשתנה בין מערכות ייחוס. וזה, מה שאני מאחל לך.
עוד בין התגליות העתידיות של הפיזיקאים האיינשטייניים: אנרגיה לא שווה למסה כפול מהירות האור בריבוע, המודל הסטנדרטי שגוי, יש שש כוחות יסוד בפיזיקה ולא ארבע, אין דבר כזה חומר אפל ואנרגיה אפלה והחלקיקים הפיזיקאליים התיאורטיים הבאים לא קיימים: גרביטון, הבאריון האקזוטי, החלקיקים הגאוג'ינואים, הניוטרלינו, הצ'רג'ינו, הטכיון, חלקיק המונופול המגנטי ונוספים.
לפיזיקאים ייקח שנים ועשרות שנים לגלות את כל זה ולהגיע לכל זה, אבל אני, הגעתי לכל זה עוד בשנת 2015, כשעוד הייתי בן 17 ובכיתה י"א, אבל העיקר שאחרי כל זה, ועוד עשרות הישגים, כל אחד מהם בלתי יאומן ושומט לסתות כשלעצמו, אני מפגר בעיניך בגלל שגיאות כתיב קשות בשפתי השנייה, שבה אני לא מרבה לכתוב
לפחות בדבר אחד איינשטיין צדק
רק חבל שהדבר היחיד שהוא צדק בו היה הדבר הנורא ביותר שהוא היה יכול להיות צודק בו.
אם יש לך עוד שאלות על פיזיקה פוסט-איינשטיינית, כי עבודתו של איינשטיין שגויה ועל כן היא דבר שאנחנו צריכים להתקדם הלאה ממנה, אז פאקינג מאור פאקינג חיים פאקינג פז נמצא ממש פה בשבילך.
ועכשיו תשתחווה, איכר!
המרכאות נכונים מאוד עבורך, טעות פרוידיאנית?
לא. בסה"כ סימנתי את המילה במירכאות כדי שתדע ותראה על איזה מילה אנחנו מדברים. אחרת יש מצב טוב שגם בזה היית מפשל והולך לחפש במילון את המילה הלא נכונה.
הרי אתה פיזיקאי איינשטייני, זה לא כאילו שאתה העיפרון הכי מחודד בקלמר או משהו, כן?
כמובן שלא.
העיפרון הכי מחודד בקלמר זה אני. למה אתה חושב שיש לי חשבון הנקרא כך?:
(1) העיפרון הכי מחודד בקלמר | תפוז פורומים (tapuz.co.il)
בוודאי שיש קשר, הם צריכים לאשר לך שאתה מלך ושאתה חכם ולדיעתך בדיקות IQ משלבות מדע ופסיכולוגיה.
איי קיו לא אומר שכל, זה אומר אינטליגנציה, וגם את זה הוא לא עושה הכי טוב כי איי-קיו זאת לא האינטליגנציה האמיתית, זאת האינטליגנציה הנמדדת, כאשר מבחני האינטליגנציה המודרניים, ננסח את זה בעדינות, הם "לא משהו", ועל-כן המתאם בין האינטליגנציה הנמדדת לאמיתית הוא גם כן לא משהו.
מעבר לזה, יש השערה לפיה האינטליגנציה היא מדד לשכל, כך שאילו מבחני האינטליגנציה המודרניים היו טובים, והם לא, וזאת לא קביעה שלי, זאת קביעה של מיליוני חוקרי אינטליגנציה ופסיכולוגים מסביב לעולם, אז כביכול הם היו מדד (עקיף) טוב לשכל, אך אפילו ההשערה הזאת שגויה, כך שגם אם מבחני האינטליגנציה היו טובים, זה עדיין לא היה עוזר לנו.
על-מנת למדוד שכל צריך להמציא מבחנים ספציפית עבור מדידת שכל, אבל עד כה וחוץ ממני, אף-אחד עדיין לא הצליח לעשות את זה. כאשר הזמן יהיה נכון, אשחרר את עבודתי בתחום.
האיי-קיו שלי, אם כל-כך מסקרן אותך לדעת, נמדד פעמיים. בפעם הראשונה כשהייתי בן 10 ובכיתה ה', וקיבלתי ציון של 97, ובפעם השנייה כשהייתי בן 17 ובכיתה י"ב, וקיבלתי ציון של 92.
כמובן שאין בכך כהוא זה בשביל לשנות את העובדה שאני חכם יותר מאלברט איינשטיין, ניקולא טסלה, לאונרדו דה וינצ'י וארכימדס.
להביא לך את הקישור בכדי לבייש אותך? לא עדיף שתודה?
כהרגלך אתה אדם מבולבל ומתבלבל. כנראה בעקבות הגיל המתקדם. מה שחיפשתי בגוגל היה איך לכתוב את זה בפעם הראשונה שכתבתי את זה ובעת כתיבת ההודעה הפותחת של השרשור המדובר, שזה מה שאמרתי מאוחר יותר.
כאשר אמר שיש טעות בדבריי לא שמתי *** ושאלתי "מה? האות הגדולה? זה לא מעניין. זה גם רק אם רוצים לכתוב תקני לחלוטין. לא באמת חייבים" והמשכתי הלאה לסדר היום מבלי לחפש עוד פעם איך כותבים לאחר שכבר חיפשתי בשביל ההודעה הפותחת של השרשור.
כאשר אמר לי שזה לא זה, המשכתי לא להתעניין ושלא יהיה לי אכפת, כי זה באמת לא מעניין ולא אכפת לי, ושאלתי אותו מה הטעות, בעודי ממשיך שלא לגגל את זה בשנית כי לא אכפת לי ואז הוא אמר מה הטעות.
רק אז חיפשתי מה הטעות וראיתי שעשיתי טעות בהעתקה בגלל עייפות וחוסר תשומת לב.
אתה יותר מוזמן ללכת לשם, לקרוא את הדברים ולהתבדות.
כמובן גם שלעצם זה שלא ידעתי וכנראה עדיין לא יודע איך מאייתים את זה נכון, כך שהייתי צריך לחפש איך כותבים את זה, ואז עדיין טעיתי בהעתקה כי הייתי עייף/לא מרוכז/לא היה לי אכפת מספיק בשביל לבדוק פעמיים, אין שום קשר לכמה אני חכם, בהתחשב בעצם העובדה של עצם הישגיי האדירים. ובעצם אפילו בלי הישגיי האדירים, כי אפילו בלי קשר להישגיי האדירים, כמות שגיאות הכתיב, בוודאי שבשפה השנייה, אינה מדד לכלום, כפי מה שהוסבר פעמים רבות, עדיין מבלי שאתה, פולגאר או אף-אחד אחר מצליחים להבין.
כמובן שהעיניין הוא שאתם כל-כך טיפשים, עד כדי כך שאתם כל-כך שבויים בתוך הקונספציות שלכם, עד כדי כך שגם כשמתקנים אותכם ומסבירים לכם מה זה מדד אמיתי לשכל ומה זה לא, ועל אף הישגיי האדירים, אתם ממשיכים לחשוב אותי לטיפש בגלל שטויות חסרות חשיבות כמו שגיאות כתיב בשפה שנייה שבה אני לא מרבה לכתוב.
הקטע הכי מצחיק זה שאנחנו עוד מנהלים בגללך עכשיו את כל השיחה הזאת בשרשור שנפתח על הדוקטורט שכותב עליי דוקטורנט לתואר שלישי בסוציולוגיה באוניברסיטה נחשבת בארצות הברית.
הבה ונביא שוב את הציטוט של איינשטיין, הלוא הוא כאמור אחד מהדברים הנכונים היחידים שהוא אי-פעם אמר ועשה:
כמובן גם שכל האמור לעיל לא הולך לעזור כהוא זה, ובשעה שאני חוזה מראש מניות וסחורות שאחר-כך עולות במאות ובאלפי אחוזים, כמו גם שיטפונות, רעידות אדמה והתפרצויות הרי געש, בנוסף למה שאני האדם שכתב את העבודות המדעיות והספרותיות החשובות ביותר שאי-פעם נכתבו, בהודעתך הבא אתה תמשיך לדבר על איזה טיפש אני בגלל שגיאות הכתיב שלי בשפתי השנייה, נו ברור אלא מה?
כשהראש ריק, לא נתפס כלום
אם הראש שלי היה ריק, לא הייתי כעובדה הגאון הפיננסי הגדול ביותר בכל הזמנים כפי מה שראה SupermanZW במו עיניו, כמו גם האדם שכתב כמה וכמה מהעבודות המדעיות והספרותיות החשובות בהיסטוריה, כמו גם האדם החשוב ביותר בהיסטוריה של מדעים מרובים.
אם כתבת שדיברת אנגלית שוטפת בגיל 5
לא השתמשתי במילה שוטפת. ולא כי אמרתי "ברמת שפת אם" כי גם את זה לא אמרתי. מה שאמרתי זה "כמעט ברמת שפת אם" כי מאז ועד היום אני עדיין עלול להיתקע עם מילה אחת או שתיים פעם בארבע או חמש משפטים. זה מה שקורה כשיודעים לדבר אנגלית אבל לא מדברים אותה בפועל אז לא זוכים לעשות את הקפיצה האחרונה. מה שגם אומר שלא באמת "דיברתי אנגלית". פשוט ידעתי כבר אז לעשות את זה. כמובן גם ששום דבר מכל זה לא חשוב, לא מעניין ולא קשור לכלום בשום צורה או דרך אבל למה להתאמץ לנהל שיחה רצינית עם מטרה, לוגיקה, סדר או היגיון?
שפת אם זאת השפה הראשונה שלומדים אותה, ובדרך כלל לומדים אותה מההורים, ולכן היא נקראת בעברית "שפת אם". שפת אם זאת גם השפה הראשונה ספציפית שלומדים אותה מההורים. לא כל שפה שלומדים מההורים היא שפת אם.
אלא אם כן, בעוד שקר נתפסת?
מכיוון שלא נתפסתי בשום שקר מלכתחילה, לא ברור למה אתה מתכוון במילה "עוד". כנראה אתה מדמיין ששיקרתי שקר כלשהו כי היית טיפש מידי מכדי להבין משהו שאמרתי כמו מה שאתה טיפש מידי עכשיו מכדי להבין ששפה שנייה שלומדים מההורים היא לא שפת אם ועל כן "שיקרתי" כשאמרתי שאני יודע אנגלית כמעט ברמת שפת אם כבר מגיל 5.
את גר אצל ההורים וחי מדמי כיס,
תתבגר
כן. כי אין לי כסף להשקיע. אני מסביר את זה שוב ושוב אבל כולם יותר מידי מפגרים מכדי להבין. על זה כמעט לאף-אחד אין תשובה בשבילי אבל ממשיכים להגיד לי שאני לא גאון פיננסי כי אני לא עשיר.
מנגד, יש את המפגר הראשי של כל האתר, שטוען שאילו באמת הייתי גאון פיננסי בקנה מידה שאני אומר, כאילו הוא לא ראה את הדבר במו עיניו אבל בסדר, אני מבין שהוא מתפוצץ מקנאה ושלכן כואב לו כל הגוף אז נזרום, אז הייתי לוקח הלוואה, משקיע ומתעשר.
מה שהמפגר הראשי שוכח, זה עצם זה שקודם כל, בנקים לא נותנים הלוואות לאנשים כמוני, ושנית כל, כבר שנתיים אני זורק לאנשים מידי פעם את הצעותיי כדי לקבל כסף מאדם פרטי, אבל אף-אחד לא משתף פעולה.
כמובן שזה לא עוזר, והמפגר הראשי של כל האתר ממשיך לטעון שוב ושוב איך ש"אם הייתי הגאון הפיננסי הגדול ביותר בכל הזמנים", למרות שעובדה שאני כן ועובדה שהוא גם ראה את זה אבל אמרנו שזורמים כי אני מכבד את הכאב שלו, אז הייתי לוקח הלוואה, משקיע ומתעשר.
ומעגל הטמטום האנושי והעצום שלעולם אינו נגמר ממשיך להתגלגל לו עוד ועוד עד אין סוף.