לאחר שהוכח כי "הכוח הניוטוני" לא מסוגל להאיץ

אם זה היה מקרה יחיד הייתי אולי מקבל את זה,

אבל התופעה שבה אתה מתאר ניסויים מוצעים כאילו כבר נערכו היא מקובלת אצלך. עשית את זה לא פעם ולא פעמיים. ה"זוטות"שבהן אני מתעסק הן: - אמינות - אחריות - עשייה. שלוש תכונות שכל מדען וכל מחקר מדעי מחוייב בהן, עוד לפני שמישהו טורח לבדוק אם התוכן היגוני או לא. אתה לא עונה על אף אחד משלושת הקריטריונים הבסיסיים האלו לעשיית מדע - ואתה כנראה חושב שהתיאוריות שלך כל-כך נפלאות שאנשים יתעלמו מהפגמים ה"קטנים" שבדרך. אתה טועה. שלוש התכונות האלה הן תנאי נכרחי בעשיית מדע. אתה מתעצל לבצע ניסויים, אתה מסתיר את זהותך ולא מוכן ליטול אחריות על דבריך, ואתה משקר ביודעין לקוראיך. אפילו אם אתה יותר חכם מניוטון ואיינשטיין ביחד, כח עוד לא עמדת בקריטריונים הבסיסיים הללו (כפי שהם עמדו) כל מה שאתה כותב יזכה במקרה הטוב להתעלמות, ובמקרה הפחות טוב לזלזול. אתה מזכיר לי את ההוא מהסיפור, שהיה שולח מכתבים למס ההכנסה ומבקש הנחה בגלל מצבו הכלכלי הקשה, אבל היה כל-כך קמצן שלא היה מוכן להדביק בולים על המעטפה - ואז היה מתלונן איך במס הכנסה מתעלמים ממנו.

deathcaster

New member
אדם רציני מנסה את הניבויים של עצמו,

לפני שהוא מציע אותם לאחרים בכדי שלא יעשה אידיוט מעצמו, האם אתה אדם רציני? האם הדלקת אי פעם מנגל? אם כן, הפכת חומר לאנרגיה האם תוכל להציג את מג האנרגיה שהמצאת סופסוף? או ששוב תענה לי בתגובה חמקנית וילדותית כמו "מה אנרגיית הרחיפה שלך?" ?

deathcaster

New member
לכשתעשה ניסוי אמיתי ולא בדמיונך, תודיע....עד

אז... כל מה שתכתוב לא יזכה לטיפה של רצינות... אבל אני עדיין מחכה שתציג תמונה של מד האנרגיה שלך. משהו מוחשי ממך לשם שינוי ולא מגילות של בלבולי מוח.

מ א ו ז ן

New member
../images/Emo124.gifריאליטי צ'ק לא.עצבר../images/Emo124.gif

עצבר- גם אם הכל יילך לפי התסריט שלך, ומישהו בעל יכולת ירים את הכפפה, יבצע את ניסוייך, יוכיח בכך את נכונות התיאוריה שלך ולמעשה יניע את גלגלי המהפכה המדעית הבאה, גם אם כל זה יקרה - המהפכה לא תיקרא על שמך. אם יעשה את זה פרופ' לוגי גרסקו היא תיקרא "מהפיכת גרסקו" ואם ד"ר אייצ'י פאפא ירים את הכפפה היא תיקרא "תיאוריית הרחפנים של פאפא". ככה זה עובד - אף אחד לא ירגיש שום מחוייבות לניק תמהוני וטרחני. אבל זה לא יקרה - אם יש מישהו מאיזה מוסד מדעי לאומי עם ראש פתוח שמעלעל בפורום, הוא איבד אותך בפוסט השני שלך. בשבילו זה ג'יבריש, ואתה חייב להודות שהפורום לא חסך מאמצים כדי לנסות לעזור לך בתרגום, מאמצים שאתה מכנה "עיסוק בטפל". כל מי שלא אומר "אמן" ורץ מיד לפתוח מעבדת אנרגיית רחיפה בגראז' עוסק בטפל מבחינתך. המשך כך! עלה והצלח!

zlp

New member
פרס נובל לפיסיקה מוענק ליודוקוליס

על גילוייו בתחום התרמודינמיקה הרברסיבילית שנעשו בחלב שנשפך.

למעלה