לאחר שהוכח כי "הכוח הניוטוני" לא מסוגל להאיץ

aetzbar

New member
לאחר שהוכח כי "הכוח הניוטוני" לא מסוגל להאיץ

גוף ממשי, נשאר לענות על השאלה...מהו גוף ממשי מענה זה מניב חוק טבע חדש. א.עצבר

זה לא הוכח.

בשביל להוכיח, אתה צריך לבצע ניסוי ולהציג את התוצאות. אתה לא עשית את זה. אתה רק מציע ניסויים כל הזמן, ובמקום לעשות אותם אתה יושב על התחת ומחכה שמישהו יעשה בשבילך את העבודה.

aetzbar

New member
ההוכחה מובנת מאליה

הרי במכלול הניוטוני יש נמשך וקפיץ מתוח, וזה הכל ואיפה המושך ? ברגע שהמושך אינו קיים, הנמשך אינו מואץ א.עצבר

aetzbar

New member
אם אתה מכיר בחוק שימור האנרגיה,

אז ברור לך שהכוח הניוטוני לא מסוגל להאיץ גוף ממשי. א.עצבר

deathcaster

New member
זה אולי "ברור" לך, אבל בכדי שתוכל

לשכנע מישהו אחר ביקום מלבדך, תצטרך להרים את ישבנך מהכסא, לערוך ניסויים עם ביקורות מתאימות ולהציג ליקום את תוצאות הניסוי, את המסקנות תשאיר ליקום רק לאחר מכן תוכל לרשום "לשיפוטכם".

deathcaster

New member
דרך אגב

אני עדיין מחכה להצגה של מד האנרגיה שאתה מדבר עליו נא הצג אותו, תמונה אחת שווה אלך מגילות עצבריות

deathcaster

New member
אין שם שום מד אנרגיה, אולי תוכל למקד אותי

מסוים? אולי פספסתי בין כל המושגים הדמיוניים שהמצאת? מד בעל שנתות מקובלות המודד אנרגיה ביחידות מקובלות?

aetzbar

New member
אם לא הבחנת בו...זה בסדר ..

בוודאי גם לא הבחנת כי הנוסחה F=M a היא חסרת משמעות F לא מסוגל להאיץ את M M בכלל לא ניתן למדידה א.עצבר

deathcaster

New member
זה בסדר גמור כי אצלך הוא לא קיים

"בוודאי גם לא הבחנת כי הנוסחה F=M a היא חסרת משמעות"- לדעתך בלבד "F לא מסוגל להאיץ את M "- לדעתך בלבד, אולם אצבעותיך המקלידות על המקלדת מוכיחות אחרת. "M בכלל לא ניתן למדידה"- בדמיונך בלבד. אני עדיין מחכה שתראה לי מד אנרגיה.

aetzbar

New member
מושג האנרגיה וחוק השימור התגבשו אחרי תקופת

ניוטון, ולא פלא הוא שמושגים אלו לא מופיעים במכניקה הניוטונית. היום מובן מאליו כי F לא מסוגל להאיץ את M , מכיוון שחוק שימור האנרגיה לא מתקיים הרעיון הניוטוני הקובע " שכוח קבוע הפועל על גוף ממשי, מאיץ אותו בתאוצה קבועה", אינו עומד בהתאמה עם חוק שימור האנרגיה. כאן נפתח השער לתיאוריה חדשה, שמושג האנרגיה ממלא בה תפקיד מרכזי. מושגיה הם ..אנרגיית רחיפה, רמת טעינה, אנרגיית תנועה, וכמו כל חדשנות... היא נתקלת בהתנגדות גורפת כך היה וכך תמיד יהיה, ואין צורך להתרגש . הנה ניסוי " מושך נמשך וקפיץ מתוח," והוא מציג באופן ברור את עיקריה של תיאוריה חדשה. א.עצבר

זה לא ניסוי.

ניסוי זה משהו שנעשה במציאות. מה שכתבת פה הוא הצעה לניסוי. ה"התנגדות הגורפת" שאתה זוכה לה איננה בגלל החדשנות של התיאוריות שלך (הן חדשניות, בזה אין ספק) אלא בגלל שאתה עצלן ופחדן. במקום לבצע את הניסויים ולפרסם אותם בשמך המלא, כמו שמדענים אמיתיים עושים, אתה מסתתר מאחורי כינוי אינטרנטי, מציע ניסויים ומצפה שמישהו אחר יעשה עבורך את העבודה. כל עוד אתה בוחר לכתוב "מאמרים" אנונימיים בני עמוד או שניים שבהם אתה מחכה שאנשים אחרים יעבדו עבורך ללא תמורה או סיבה, אל תתפלא שמתייחסים אליך ב"התנגדות גורפת". האמת היא שהמילה "התנגדות" היא חזקה מדי. הממסד המדעי מזכה אותך לא בהתנגדות גורפת, אלא ב-99.99% התעלמות מוחלטת, ו- 0.01% של זלזול משועשע.

aetzbar

New member
ואף על פי כן, המהפך בעיצומו

הכוח הניוטוני לא מסוגל להאיץ גוף ממשי, מכיוון שהוא לא מקיים את חוק שימור האנרגיה. משפט פשוט זה מזמין מכניקה חדשה, והיא אכן הוצגה. אפשר להתעלם ממנה, אפשר לזלזל בה, אבל היא מחוסנת, מכיוון שהיא תואמת את המציאות. אתה רוצה להפריך אותה, תערוך ניסוי עם קפיץ מתוח המניע נמשך בתאוצה קבועה, ללא מושך. אם תצליח - הפרכת, בהצלחה א.עצבר

deathcaster

New member
תגובה

אין שום מהפך מלבד בדמיונך אין שום מכניקה חדשה מלבד בדמיונך, לכן אין ממה להתעלם, ואפשר בהחלט לזלזל, שום דבר אצלך לא מחוסן, שום דבר במגילותיך לא תואם מציאות. כוח ניוטוני מאיץ גוף ממשי, לו לא היה עושה זאת אכן לא היה מקיים את חוק שימור האנרגיה. אין צורך להפריך מה שלא הוכח, כך שאין צורך לעשות שום ניסוי, לחילופין, אם אתה מעוניין שמישהו יתייחס אליך ברצינות, אתה נדרש לבצע ניסויים ולהציג תוצאותיך לשיפוט. עד שלא תעשה זאת, אתה מושא ללעג. ברגע שתבין זאת, יהיה אפשר להתקדם.

אני חוזר ואומר: אני לא הולך לעשות בשבילך

את העבודה של עשיית ניסויים. כל עוד לא ביצעת ניסוי, רשמת את מהלכו בצורה שמאפשרת חזרה עצמאית, ופירסמת את התוצאות בערוץ תקשורת מדעי לגיטימי (מאמר, ספר, מאגר מידע מדעי מוכר) תחת שמך ופרטי ההתקשרות שלך - כל עוד לא עשית את כל זה, התיאוריה שלך לא קיימת במרחב המדעי, ומובן שלא תוכל לחולל שום "מהפך". מובן גם שתיאוריה שאיננה קיימת במרחב ההתייחסות המדעי, לא זקוקה לשום הפרכה. אין מה לעשות. יכול להיות שאתה קצת מפונק ורגיל שאחרים עובדים בשבילך, אבל במקרה הזה אתה תצטרך לקום מהכיסא, למצוא קפיצים ומשקולות ומכשירי מדידה, ולבנות בעצמך את הניסויים שאתה מציע . אף אחד לא הולך לעשות את זה בשבילך. ואחרי שתסיים, אתה תצטרך לגדל את הביצים לעמוד מאחורי התוצאות שלך ולפרסם אותן בשמך האמיתי והמלא. עד אז - אתה לא קיים.

aetzbar

New member
אני מציע ניסויים עם תוצאות, לא מאמין ? תנסה

אתה לא מבין ? אני מצרף תוצאות צפויות לניסויים לדוגמה: גוש חמרן וגוש זהב בעלי אנרגיית רחיפה זהה, כאשר נניח אותם על כפות המאזניים, כף הזהב תרד וכף החמרן תעלה. מה אתה רוצה ? שאני אערוך את הניסוי הזה ? הרי אני יודע את התוצאה מראש ואם תשאל איך ? על פי ידיעה טבעית. התיאוריה שאני מחזיק בה מנבאת תוצאה כזו, ואני בטוח בה אתה לא מאמין ? תנסה אני לא בא לשכנע אותך אני בא לספר את הסיפור שלי, וזה הכל בסיפור הזה יש הרבה תוצאות מפתיעות...לא מאמין ? תנסה כך הצגתי את ניסוי "מושך נמשך וקפיץ מתוח" עם תוצאותיו הצפויות לא מאמין ? תנסה אני לא מחפש לשכנע אותך תשכנע את עצמך , אם אתה רוצה כל תיאוריה מנבאת תוצאות בלתי צפויות... לא מאמין ? תנסה תבין סוף סוף... אני לא מנסה לשכנע אותך אני מספר את הסיפור שלי.... לא מאמין ...אל תאמין זהו סיפור של יצירה מעניינת ומאתגרת ואני מתפלל שלא יגמר לעולם א.עצבר

למעלה