לאור הדיווח על סגן הפצרית כעת תסבירו לי למה מיערה עדיין לא בחקירה

certified.woke

Well-known member
שמאלנים, בלעתם את הלשון?
הבלים!
מדובר ב- Fake news.
hearsay מפי ה"עתונאי" הכיפתי, גרינצייג, הערוץ - פומית של הלכוד, לְמה כבר נתן לצפות?!
חבר'לך, בידוע שלכיפתיים נאמנות לאג'נדה אחרת.
למעשה הגיעה העת להפריד בין עתונות כיפתית לבין עתונות חפשית...כל קהל והעתונות שלו...זו אגב הדרך לסכל את מיזם קרעי.

אה, עיקר שכחתי, שאל אותי איך באתי לעולם... :-D

נערך לאחרונה ב:

marabo

Well-known member
הבלים!
מדובר ב- Fake news.
hearsay מפי ה"עתונאי" הכיפתי, גרינצייג, הערוץ - פומית של הלכוד, לְמה כבר נתן לצפות?!
חבר'לך, בידוע שלכיפתיים נאמנות לאג'נדה אחרת.
למעשה הגיעה העת להפריד בין עתונות כיפתית לבין עתונות חפשית...כל קהל והעתונות שלו...זו אגב הדרך לסכל את מיזם קרעי.

אה, עיקר שכחתי, שאל אותי איך באתי לעולם... :-D
איך אתה יודע שזה פייק? היית בחקירת סגן הפצרית?

Iבאשר לבאיתך בעולם
כבר סיכמנו שאני יצירת האל ואתה באת מקופים ופיצוצים.

certified.woke

Well-known member
איך אתה יודע שזה פייק? היית בחקירת סגן הפצרית?

Iבאשר לבאיתך בעולם
כבר סיכמנו שאני יצירת האל ואתה באת מקופים ופיצוצים.
אהבל, לא באת מקופים.
לקופים של ימינו ולאדם של ימינו היה אב קדמון משותף לפני מליוני שנים, שאינו דומה לקופים של ימינו ולאדם של ימינו.
רק במעשיות המיתולוגיה היהודית הונפק אדם עלי-אדמות כבן 20, מוגמר, as-is, בצהרי יום ששי מסוים לפני כ- 5786 שנים.

היקום לא נולד מפיצוצים.
המונח Big-Bang הוא מונח לגלגני שטבע האסטרופיסיקאי Fred Hoyle, נוחו עדן, ב- 1949, בעת וכוח על אופי היקום.
הוא גרס כי היקום הוא steady-state בעוד מתנגדיו גרסו כי הוא מתפשט.
מתנגדיו צדקו, והלגלוג הוסב עליו.
הנכון הוא "התפשטות", לא "פיצוצים".
בפיצוץ נהרס הכל ומתרסק לרסיסים עקב גל הלם הנוצר מבעירה מהירה ביותר של חומר נפץ...

marabo

Well-known member
אהבל, לא באת מקופים.
לקופים של ימינו ולאדם של ימינו היה אב קדמון משותף לפני מליוני שנים, שאינו דומה לקופים של ימינו ולאדם של ימינו.
רק במעשיות המיתולוגיה היהודית הונפק אדם עלי-אדמות כבן 20, מוגמר, as-is, בצהרי יום ששי מסוים לפני כ- 5786 שנים.

היקום לא נולד מפיצוצים.
המונח Big-Bang הוא מונח לגלגני שטבע האסטרופיסיקאי Fred Hoyle, נוחו עדן, ב- 1949, בעת וכוח על אופי היקום.
הוא גרס כי היקום הוא steady-state בעוד מתנגדיו גרסו כי הוא מתפשט.
מתנגדיו צדקו, והלגלוג הוסב עליו.
הנכון הוא "התפשטות", לא "פיצוצים".
בפיצוץ נהרס הכל ומתרסק לרסיסים עקב גל הלם הנוצר מבעירה מהירה ביותר של חומר נפץ...
מקבל את התיקון, לא באת מהקוף, באת מאבא שלו.

Harrington

Well-known member
מנהל
דברי החוקר לסגן הפצ"ר לא פחות מדהימים מתשובת הנחקר שם. ככל שהדיווח נכון ומדויק, הם מאשרים למעשה את טענות הימין בעניין והפעם מפי חוקר משטרה אובייקטיבי לכאורה.

עכשיו גם ערוץ 11 הוא ערוץ ליכודי :)? רחמנות... בקצב הזה לא יישאר לכם ערוץ תרעלה/תבהלה אחד לרפואה :cool:.

certified.woke

Well-known member
דברי החוקר לסגן הפצ"ר לא פחות מדהימים מתשובת הנחקר שם. ככל שהדיווח נכון ומדויק, הם מאשרים למעשה את טענות הימין בעניין והפעם מפי חוקר משטרה אובייקטיבי לכאורה.

עכשיו גם ערוץ 11 הוא ערוץ ליכודי :)? רחמנות... בקצב הזה לא יישאר לכם ערוץ תרעלה/תבהלה אחד לרפואה :cool:.
הממם...ככל שהדיווח נכון ומדויק...אובייקטיבי לכאורה...

הבעיה של המדיה בישראל היא יותר מדי ערוצי חדשות על פחות מדי צופים.
צעירים בכלל לא צופים בערוצי חדשות טלוויזיה, אלא צורכים "חדשות" מוגשות ב-push.
לא נותר אלא להלחם על כל צופה וכל אמצעי כשר - ארכנות, דרמה מעושה, קריינות תיאטרלית תוך החצנת "רגשות" מטלטלת, פאנלי "מומחים" פלצניים...

Harrington

Well-known member
מנהל
הממם...ככל שהדיווח נכון ומדויק...אובייקטיבי לכאורה...

הבעיה של המדיה בישראל היא יותר מדי ערוצי חדשות על פחות מדי צופים.
צעירים בכלל לא צופים בערוצי חדשות טלוויזיה, אלא צורכים "חדשות" מוגשות ב-push.
לא נותר אלא להלחם על כל צופה וכל אמצעי כשר - ארכנות, דרמה מעושה, קריינות תיאטרלית תוך החצנת "רגשות" מטלטלת, פאנלי "מומחים" פלצניים...
דברים מרתקים, אך לא מהווים התייחסות עניינית לדברי עליהם התיימרת להגיב בשום צורה. אם וכאשר תחשוק נפשך ו/או תצליח להתעלות לרמה המינימלית הנדרשת להנפקת התייחסות עניינית, אני מניח שאשמע על כך.

עד אז,
בריאות.

למעלה