לאוהדי הפועל ת"א

תשובות

1.להצרליה פסלו גול אחד חוקי את השני הם שמו ברביעייה נגדכם.עדיין לא ברור אם ההכשלה על קימוטו הייתה הצגה או לא. 2.אני לא זוכר שום נגיעת יד של פביאני והייתי במשחק.אני גם לא זוכר שמכבי בכלל הגיעה למצבים. 5.מחזור 24: פנדל מפוקפק נגד מכבי חיפה-פנדל מוצדק.הוא הכשיל את שוונק ברחבה מאחורה מה שמחייב פנדל. האדום זה בגלל שאנדרסון קילל את השופט. 6.מחזור 26: יצחקי דחף, טלקר כבש שער עצמי אתה היחיד שראה שיצחקי דחף את טלקר ב"בירור".אם שחקני כפ"ש לא הוציאו את הכדור שישראלביץ' שכב פצוע בעיה שלהם. 8.נגד הכח בטדי -השופט פסל את הפנדל כי שחקן של הכח נכנס מוקדם לרחבה דביל

liron292

New member
תשובה

רבתם בהרצליה עם עצמכם. לה פאמליה עם אוהדי ביתר. במערבי הרבצתם לילדים קטנים אוהדי ביתר. לא נמשיך כדי לא לספר את שאר הפאדיחות אף פעם לא שמעתי על אוהדים שמרביצים לאוהדים שלהם. אפילו עם עצמכם אתם לא מסתדרים. אולי אתם לא יודעים שצהוב שחור זה גם ביתר ירושלים.? אנחנו אוהדי הפועל תל אביב מבינים את התסכול שלכם. אפילו בספארי השמפנזות לא מרביצות אח לאבא אח לאח או חבר לחבר. אך בביתר זה לא ספארי זה גן החיות התנכי.

liron292

New member
תשובות

אני לא אתווכח איתך. כי מן הבתם אתה לא אוביקטיבי. תבדוק את כל הדברים עם אוהדי ביתר, ותראה שאני צודק במאה אחוז. 1.להרצליה פםלו שני גולים. 2.פביאני נגע ביד תראה את המשחק. 5.לא היה פנדל בטח שלא אדום מה הקשר הרחקה של רוני לוי. 6.יצחקי דחף אותו, ואתם הייתם צריכים להוציא את הכדור החוצה זה דברים אלמנטריים בכדורגל. 8.שחקן של הכח לא נכנס תראה באינטרנט

איך שתי גולים שהייתי במשחק יא חתיכת חרא

עלק לא פנדל הנה הם האנשים ה"טובים" אוהדי הפועל תל אביב עם אבוקוף שתמיד מכסח ואומרים לא עשינו כלום והכל תסתמו את הפה שלכם יאללה יא קנאים עשו סקר אתם מקום רביעי בקבוצה הכי אהודה בישראל

the red king

New member
ע---נ---ק---!!!!!!!!!!!!!!!

זה כל כך נכון! זה הדבר הכי טוב שיש: לייבש מישהו ולשכנע לו את צדקתך בעזרת עובדות בלבד! שום דעה לא היתה פה! אתה גדול!

SnipeR3

New member
אפשר ורצוי להתדיין מעל דפי הפורום

אבל על המגרש רואים בדיוק מי קבוצה טובה יותר. רמז: לא זו שבאדום.

the red king

New member
מה אתה אומר... בטח מאיר לוי קורא את זה עכשיו

עם ים של דולרים שמכסה את כל גופו. מעניין אם היו נותנים להפועל לפחות 1-2 מתוך ארבעת הפנדלים שהגיעו לנו, מה היית אומר אז יא חכם בלילה!

SnipeR3

New member
הייתי אומר שאתה בכיין.

טעויות שיפוט תמיד היו, ועוד יהיו. תתעסק בכדורגל.

למעלה