לאוהדי הפועל ת"א

לאוהדי הפועל ת"א

אתם מתלוננים על פנדלים?אתם? דבר ראשון אני מסכים שעל היד של יואב זיו היו צריכים לשרוק לפנדל אבל זהו. דבר שני בשנים האחרונות השופטים היו לטובתכם ואני עדיין זוכר את המשחק של תחילת 03/04 שנתנו לכם פנדל שהיה מחוץ לרחבה ופסלו לאמסלם גול חוקי למהדרין. אז אל תתבכיינו אוקיי?זה שאתם לא לוקחים אליפות כבר 10 שנים לא אומר שרק השופטים אשמים בזה. היחיד ששיחק אצלכם טוב אתמול היה דוס סנטוס ואניימה. אם אתם רוצים להצליח כדאי מאוד שלא תסמכו על גיא לוזון.

תודה גם לך../images/Emo58.gif

אני דוקא סומכת על גיא לוזון. אל תשכח שסאלים טועמה. אוגבונה. אליניב ברדה. שי אבוטבול שפצוע. לא שיחקו. המון עזבו. הקבוצה צריכה להתאחד. אני מקווה ב"ה ואני עדיין אופטימית שהפועל תל אביב תראה אחרת. בכל אופן. הקבוצה שלכם היתה צריכה ל"דרוס, " את קופנהגן. ראית איזה שחקנים יש לכם? טובי שחקני הליגה. ימים יגידו. מכינרת אחרת האדומה לעולמים

liron292

New member
תשובה לאוהד ביתר כולם להכנס

1.קבלתם אליפות נגד בית שאן אליפות שקניתם מבחינתינו אנחנו לקחנו אותה. אליק רון,טייב,יורם ארבל,אייל צור ועוד רשימה ארוכה של אוהדים שלכם נתנו לכם אליפות 2.שנה שעבר לקחתם אליפות ? איזה אליפות לקחתם? הייתם זבל השופטים נתנו לכם 20 נקודות. הייתם הקבוצה הכי מגעילה שראיתי עם גוטמן הייתם יותר טובים. א.מול הפועל פ"ת פסלו להם גול חוקי דקה ראשונה. ב.במשחק נגד מכבי חיפה שרקו לכם פנדל אדום לשוער והרחיקו את רוני לוי,ואנדרסון(על זה אין מילים להוסיף). ג.מול כפ"ס-עשיתם עבירה על טלקר דחפו את השוער גול לא חוקי במאה אחוז. ד.טוטו תמוז-היה צריך לקבל לפחות 3-4 אדומים אבל השופטים לא מצאו לנכון לתת לו. נגד חיפה נגח בסואן איפה היה השופט בבית? ה.אשדוד-פתחו לכם את הרגליים בבית ואצליכם ריח של מכירה באוויר . יש לי עוד המון דוגמאות בשבילך אם תרצה אביא לך דוגמאות ברורות. יש לכם אוהדים הכי זבל בארץ כמה דקות המאמן לא טוב אז אתם מקללים אותו. אחריי זה מרימים אותו על הכתפיים. אוחנה,יוסי מזרחי,ארדילס,פררנדס הרגתם את כולם. אף אחד לא אוהב לשחק או לאמן אצלכם. רק בגלל כסף באים אליכם,אצלינו זה מתוך אהבה. אין לכם שירים רק השחקנים בואו לפה זה וזה בואו לפה. האוהדים שלכם רבים עם עצמכם בטדי ובמשחקי חוץ,לא מגובשים ויש דוגמאות. אמרתם שבחיים מליקסון וארבייטמן לא יעזבו,בסוף הם הכלו בלי בעיות. אין לכם סמלים רק זרים משחקים,אתם מתוסכלים כי אין לכם את מי לעודד. גרשון-היה סמל שלנו. בנאדו-סמל של חיפה תומר בן יוסף-ממש בן בית אצלכם אמסלם-שיחק אצלינו ובבני יהודה קאלה-מכבי תל אביב אפק-אצלינו עידן טל-אצלנו ומכבי חיפה זיו-נצרת עילית וכרגיל אצלכם יש המון דוגמאות. ממה אתה בדיוק נהנה אצלכם? אתם כמו מכבי תל אביב בכדורסל קבוצה של זרים. תקרא מה אוגבונה אומר מה היה עושה בשביל לחזור להפועל. כל אחד ששיחק אצלינו או רוצה לבוא מדבר עלינו הכי יפה כי הוא יודע לאן הוא בא. פרננדז ולרואה קיללו את הקהל שלכם. מישהו היה אכפת לו אצלכם? אני לא רוצה לתסכל אותך,לכן אני יפסיק פה למרות שיש לי עוד המון דברים טובים. אדום עולה. שער 7

SepteMber Lady

New member
ווואאווו איזו השקעה בשביל לענות לו!!

כל הכבוד אחי!!! באמת !! עכשיו תשתיק אותו לעולם!! אתה צודק בכל מה שאמרת!!

liron292

New member
תשובה

תשמע אני בן 30 ואני אוהד הפועל תל אביב מאז שאני זוכר את עצמי. הולך לכל משחק זה המשפחה שלי השניה. יש לי זכרון טוב בכדורגל. ראיתי אין ספור משחקים ואני משתדל להיות מעודכן יום יום בכל דבר. שאומרים משהו שנוגע להפועל תל אביב אני רואה מחוייבות לענות, כי זה כאילו אמרו משהו עליי. כמו כן אמרתי רק עובדות

אמסלם בחיים לא היה אצלכם

עידן טל לא היה אצלכם הוא היה בהפועל ירושלים.

ReDEAD

New member
אמסלם דווקא כן שיחק..

מי שזוכר את הדרבי של 4:2 ברמת כאשר אוברוב חוטף שם כמה גולים מצחיקים.. אמסלם היה בהרכב..

ranhetz

New member
ואת כל השטויות האלה כותב

מישהו שהקבוצה שלו: 1. עלתה מליגה ארצית אחרי ניצחון מכור על רמת עמידר 2. זכתה באליפות על חשבונה של מכבי חיפה בגלל טעות שופט (האופסייד של גילי לנדאו) 3. זכתה בגביע המדינה כתוצאה מיד האלוהים של גילי לנדאו ועוד ועוד... דרך אגב, תזכיר לי איזה סמלים משחקים אצלכם השנה?

^^^^

פועלי כל העולם התאחדו? אם כבר אנחנו או מכבי או חיפה נכתוב את זה אבל אתם הצפונבונים העשירים?חחחחח........... ובאמת איזה סמל יש לכם?אבדג'י?ג'וניור?דגו?חחחחחחח..... כולם בורחים ממכם

liron292

New member
תשובה לאוהדי ביתר שלא יודעים כלום מחייהם

עידן טל-לא נולד אצלנו אבל הוא שיחק אצלנו. דוד אמסלם-שיחק ועוד שיחק הוא מגן שמאלי ופליקס מגן ימני. משחק שזכור לי יכולת מצויינת של אמסלם היא בדרבי מול מכבי חרא תל אביב 4-2 בר"ג. סתם לידע כללי לפני שאתם אומרים משהו שאתם לא בטוחים אל תגידו. עכשיו לאוהדי ביתר אם כבר אתם הולכים 90 שנה אחורה. 1.הייתם צריכים לרדת ליגה בשנת 76 נדמה לי אבל הקפיאו אותה כדי שלא תעשו בלאגן 2.שער הנבדל עם פרשת יולביץ' מי לא מכיר. 3.נשארתם ליגה לפני שלוש שנים כי באשדוד נתנו לכם פנדל. 1.סבג הוא סמל שלנו 5.מסאי דגו 2.נתאכו. 6.דני בונדר. 3.גליל בן שאנן. 7.מנצור. 4.אלקסלסי זה מספיק לך? אליפות שנה שעברה שלקחת לא אליפות 1.נבדל ברור של ברק יצחקי מול מכבי הרצליה ב 2-2 2.פסילה של גול חוקי לזכות הפועל פ"ת בדקה ה 2 מולכם. 3.מול כפ"ס גול מתנה בסוף עבירה על השוער ועל טלקר. 4.מול כפ"ס אושרי לוי מכר לכם את המשחק 5.מול נתניה שמתם גול באופסייד ויש עוד המון מקרים דרך אגב לסיפור המכירות שלנו 1.רמת עמידר לא מכרה לנו הם היו קבוצה גרועה כמו כן דוביד שוויצר עבד עליהם. הוא היה חכם והרטיב את כל הדשא,השחקנים שיחקו עם סטופקס רמת עמדיר לא ידעו ולא באו מוכנים. 2.עד היום לא יודעים אם גילי לנדאו היה באופסייד. 3.אין הוכחה לגבי היד של לנדאו הייתה אם כי נראה כי זה היה יד.

Bull Shit

New member
בלה בלה אבל צודק..

ורק התשובה שלך מראה.. שאין לך מה להגיד.. סתם לך את הפה.. כי אתה סתם אוהד מסריח.. שחושב שלקבוצה שלו מגיע הכל על מגש של זהב.. אז אתה טועה.. כי אכלתם זין.. ותמשיכו לאכול זין..

הוכחה להמצאות שלך-שנה שעברה שמנו גול נגד נתני

רק במחזור החמישי והוא לא היה בנבדל. מול כפ"ס איך אושרי לוי מכר לנו את המשחק?יש הוכחות? מול כפ"ס יצחקי הפחיד את טלקר אז המטומטם נגד לשער שלו ואף שחקן בית"ר לא היה קרוב ללויטה עוד שקר מבית היוצר של הפועל פלסטיק. לפניי 3 שנים יצאנו במקום הרביעי יא חתיכת יצור. אז תחזור לחור שלך......

liron292

New member
תשובה מפורטת כולם להכנס

1.סיבוב ראשון נגד הרצליה 2 פנדלים ברורים על קימוטו שאחד מהם גם צריך לבוא בתוספת לאדום. שני שערים חוקיים נפסלו להרצליה במשחק ופנדל ברור שלא נשרק 2.סיבוב שני מכבי נגד בית"ר ..בעיטה חופשית של נמני ופביאני שעמד בחומה שעמדה על ה-16 נוגע ביד בבירור וכלום מתעלמים מזה..אני יכול להמשיך עוד . 3.מחזור 21: סלמי כבש שער חוקי, השופט פסל יושבי אצטדיון האורווה לא מבינים איך זה קרה. כבר בדקה הראשונה העלה אלנתן סלמי את הפועל פתח תקווה ליתרון בשער חוקי למהדרין. השופט ערן פרוסט החליט שהוא עשה עבירה. השער נפסל, בית"ר ניצחה 0:1. תחשבו לבד כמה נקודות זה שווה במאבק האליפות. 4.מחזור 23: אלברמן עשה איפון לצוקול, המשרוקית נדמה בית"ר ירושלים הגיעה לאשדוד ושוב לא הבריקה על המגרש. במצב של 1:1, הפיל גל אלברמן באיפון את רחמים צוקול בתוך הרחבה. המשרוקית של השופט לירן ליאני לא הוציאה אפילו מארש של חתונה. המשחק נגמר בתיקו, תחשבו לבד כמה נקודות זה שווה במאבק האליפות. 5.מחזור 24: פנדל מפוקפק נגד מכבי חיפה- 6.מחזור 26: יצחקי דחף, טלקר כבש שער עצמי על המשחק בין בית"ר לכפר סבא בטדי היה כתוב תיקו מהרגע הראשון. דוארטה איזן ל-1:1 בדקה ה-83, וזה נראה בדרך לחלוקת נקודות בסוף המשחק. דקה לסיום יצאה בית"ר להתקפה, למרות שישראלביץ' שרוע פצוע על הדשא. אפשר להתווכח על עניין הספורטיביות, שכן לא ברור אם קשר כפ"ס עשה הצגה. על דבר אחד אין ויכוח. ברק יצחקי דחף את עופר טלקר באופן ברור, המגן הוותיק נגח שער עצמי וקבע את תוצאת המשחק, בעזרת שי שטרית. תחשבו לבד כמה נקודות זה שווה במאבק האליפות. 7..מחזור 28- ברק יצחקי באופסייד, קורנפיין לא קיבל אדום הזיכרון הכי טרי בראש הוא מהמשחק בשבת בטדי. מכבי הרצליה עלתה ליתרון 0:1 כבר בדקה ה-6, ואז הגיעה הדקה ה-36. עד לאותו רגע, בית"ר לא הגיעה לרחבה של סקוט היגינס. מיכאל זנדברג העביר כדור רוחב לברק יצחקי, שהיה בנבדל ברור וכבש. שלומי בניטה לא היה יכול שלא לראות את זה, אך לא הרים דגל והשופט לירן ליאני אישר את השער. שש דקות לסיום המשחק הכשיל קורנפיין את מוסטרליץ' ברחבה. פנדל נשרק, אבל כרטיס אדום לא נשלף ובמקומו הוציא ליאני רק את הצהוב. האדום היה הכרחי, ליאני חשב אחרת. תחשבו לבד כמה נקודות שוות השריקות הללו במאבק האליפות 8.נגד הכח בטדי -השופט שרק לפנדל להכח בדקה ה90 ויוסי רוזן הבקיע והשופט החליט באופן חד פעמי מה שלא קורה כמעט בכלל על בעיטה חוזרת בדרך כלל שמחליטים על בעיטה חוזרת זה כאשר השחקן מחטיא כתוצאה מזה שהפריעו לו לבעוט אבל פה השחקן הבקיע מוזר מאוד. יש להם "אליפות שרוכים" ועכשיו היתה להם גם "אליפות משרוקית" . שלחו אותם לאירופה והם לא הבינו למה פתאום השופט "לא עזר" . האוהדים כמובן יטענו ליחס לא הוגן איגוד השופטים על שם גידאמק וליאני. תעשו את החישוב של הנקודות בעצמכם לי כבר אין מילים מינימום 11 נקודות. למרות הכסף והסגל בית"ר אולי היתה מקום שלישי ללא עזרת השופטים. לכן אוהדי כול קבוצות הכדורגל לעולם לא יחשבו את אליפות עונה זו. עונה זו כאילו לא היתה. אלופים בעזרת השרוכים או בעזרת השופטים. בלעדיהם עוד 100 שנה לא יהיו אלופים.

למעלה