לאה

hativa1

New member
אם כבר דבקים בטקסטים של מאיר

אין ספק שהוא היה נגד ההתנתקות, ושנא הת מנתחלים, כפי שניתן לראות מהצורה שבה הוא צועק עליהם ב"מדרש יהונתי" הזו גאולה? הזה כבודה? כגנב במחתרת יהודה!

hativa1

New member
אבל אתה הוא זה ששונא את אחיך!

הרי, אותם הומואים הם אינם אחיך? אני מנגד לא שונא את אחיי. אני שונא אותך, אבל אתה לא אחי.

אני לא שונא

אף יהודי אבל זו חובתי לבזות אותו ולא בגלל שנאה אלא הפוך מאהבה כנה הייתי רוצה שיפגע ויעשה חושבים ולא יסריח את כולם ללכת אחריו ולהשחיט את העם הזה ראה את המוסלמים כמה הם שומרים על הדת שלהם נכון הם אכזריים בני אכזריים אבל אצלם אין מתבלבל בין מין לאהבה ואנחנו מה? מה קורה אצלנו? שולחים לי בחורה עם עמידה של מפקד קומנדו ים ליצג אותנו בארוביזיון ביזיון איזה כבוד הוא הביאה לעם היהודי? כל העולם צחק עלינו ובמסגדים כל הזמן מסכירים את זה ומרעילים את המוסלמים עלינו הכל בגלל חטאינו חטיבה בבקשה תקשיב לי רק לרגע תאמין לי שהשנאה של הערבים לא נובעת מהמחסומים או מגזלת האדמות אלא מההיתרחקות שלנו מהדת והביזוי של הנשים שלנו שצועדות חצי ערומות ברחוב מהאונס שיש פה מהגנבות מכל ההשתלחות הזאת ברבנים ובתורה שלנו האמן לי חטיבה ושתפגוש ערבי תשאל אותו על מה מטיפים השחים במסגד אני בטוח שהוא יגיד לך את מה שאני אומר כי אני מכיר ויודע מקרוב את כל זה חטיבה תבדוק את זה ותראה שבעצם כל המחשבה "המערבית" שנראית לך כרגע כל כך הגיונית ופתוחה ומבינה ומתחסדת היא בעצם שקר אחד גדול תעתוע והיא זאת שמביאה עלינו את האסונות ואת כל הסבל תבדוק את זה ליפני שאתה שולל את מה שאני אומר תבדוק אחי ותראה אני מתחנן תן לזה צאנס קטן

בבקשה תהנה

ארץ נתזים ארץ ניתזים כל כך רחוק בניה / אל האפלה כלים גיצי האש ארץ קפיץ אדיר דורכת בבניה / ארץ אין ברירה, ארץ זה מה יש ארץ לחץ, לחץ היא דוחסת בבניה / ארץ רעש מתאבך בערפילי אבק ארץ עד לאן צריך לברוח מבניה / בשביל לראות צלול, בשביל לשמוע דק בוא הבל הבלים. בוא הבל / בוא חרוז לנבל לחסל לסבל (נגן בנבל זרוק חבל הקל סבל) הבל פה הבל חן הבל רוח הבל שטות / אולי ראיתם בסיבה טעות בשוטטות בוא הבל הבלים, בוא הבל / בוא הבל נחיריים, בוא הבל זבל בוא האד העולה ממעבה האדמה / ספר לי אתה, כי בי אין חכמה איך התבלבלו לי מטרות ואמצעים / עיקר וטפל רוב ומיעוט איך התערבבו לי פרט וכלל / צורה ותוכן, שוויון וייחודיות איך התערבלו לי טעם וריח / קל וחומר מין ואהבה איך התהפכו לי רעיון ודרך / גדול וקטן, זכר ונקבה איך איך הסתבכו לי טוב ורע/ חיים ומוות, אמת ושקר/ ברכה וקללה, צדק ויושר בוא הבל הבלים, בוא נבל קשור חבל על חבילת הסבל וזרוק אותה לערימת הזבל

B a 7 a K

New member
השוואה אידיוטית אך צפויה.

ובוא אני גם אענה לך על זה. הפרה תחזיר לך אהבה? אתה מאוהב בפרה או סתם רוצה "למצוץ לה את העתינים"? (כמה מגעיל) אם אתה מאוהב בפרות, לא מסוגל לאהוב שום דבר אחר, והפרה מחזירה לך אהבה ואתם לא פוגעים באף אחד, בבקשה, יש לך את האישור שלי. ברור שאתה מסתכל מהצד ולא יודע איך הומוסקסואל מרגיש, שהם אוהבים בדיוק כמו שגבר ואישה אוהבים, שהם לא מפריעים לך, שאתה סתם לא מודע למה שאתה אומר ואתה חושב שאתה מבין ועושה השוואות לא קשורות! הומו לא בוחר להיות כזה, ככה הוא נברא, בשבילו זה נורמלי בדיוק כמו בשבילך להימשך לציצים. תבין את זה כבר אדם עצוב. אני מדבר מהראש ומהלב, אין לי צורך בציטוטים עילגים בשביל לחזק את ה"דעה" שלי. הם לא פוגעים כמו אדם מתוסכל מינית שאונס ילדה (מהשוואה להשוואה אני מבין כמה אתה אדם איום). תפסיק לצטט בצורה עיוורת כי זה מאוד פתטי. אמרתי כבר שלדבר איתך זה לדבר עם קיר ולא ציפיתי לשום תגובה הגיונית. הם לא נמשכים לאישה, הם לא יכולים לשלוט בזה, ואתה האחרון שיגיד להם איך לחיות, אדם מגעיל ועצוב. מסתכל בעין שטחית על העולם ולא רואה מעבר לחוטמו הזב. עצוב לי על אנשים כמוך באמת.משווה אהבה בין שני אנשים שהיא הדדית וכנה לבין אונס או יחסי מין עם פרה. תסתכל על עצמך, ולשם שינוי, ידידי, תנסה לכתוב בשפה מדוברת ולא לגבב כמה ציטוטים כחומת בטון שמגנה עלייך מפני האמת. בקיצור, אני מציע לך להיכנס עמוק עמוק לתוך הראש שלך ולחשוב טוב מה גורם לך להירתע כ"כ מאהבה אמיתית והדדית, אולי ניסיון להדחיק משהו אישי לגביך? אני יודע שזו טענה נדושה שאדם שנרתע הוא כזה בעצמו, ואני לא מרבה להשתמש בה, ואתה יודע מה? גם אם נגיד והכתבים שאתה מאמין בהם משדרים שזה חטא שאין כמוהו, שכל אדם כזה דמו בראשו ובלה בלה בלה ודברים שאנשים פוביים כמוך כתבו, נגיד. אוקיי, אז למה לך להתערב בזה כל עוד זה לא נוגע אלייך? שהם "ישרפו בגיהנום", אתה תמשיך לחיות את החיים הנאורים וה"נכונים" שלך, ואל תתערב לאחרים, וכשבא אומן ומשקיע מזמנו על מנת לחלוק כבוד לאדם גדול, אל תביע את דעתך בפרהסיה לגביי זהותו המינית, כי שוב, זה לא רלוונטי, ואורח חייו הוא לא עניינך.

יען אתה אומר לי

אל תתערב סה עינין אישי לא אח שלי סה לא עינין אישי סה עינין לאומי ובאשר הלכנו מצאנו או אבדנו

B a 7 a K

New member
תגובה מטומטמת כמו שציפיתי.

אתה מדבר כמו חסיד ברסלב, מסטול באותה המידה. וסליחה, מי נתן לך רשות להפוך את הרגלי חדר המיטות לעניין לאומי? רוצה להזדיין ולשתף את כל העולם? בכיף, אבל חדר המיטות שלי הוא עדיין אישי, ואני חושב שגם של כל אדם שטיפת הגיון בראש. אני סיימתי את דבריי פה, אני מקווה שתשכיל להיות אדם מקבל ולא תסתכל באופן כ"כ שטחי על העולם, כי בפעם האחרונה שבדקתי אמרו לי שהוא עגול. תלת מימדי.

לילי201

New member
תעשה מה שאתה רוצה

בחדרי חדרים אבל אל תבקש ממני הקרה ותבוא ותצעד ותראה את הסירחון שלך לכל העם כי ברגע שאתה עושה את סה סה כבר הופך לענין לאומי אתה פוגע בבטחון המדינה והעתיד של העם הסה אס סה אבו אבוה מעניני

B a 7 a K

New member
מה את מתערבת בכלל? מי דיבר איתך?

לפי דעתי את מאוד מסריחה ועם דיבור כזה עדיף שלא תדברי בפומבי, אבל אני עוצר בעדך? לא, חופש הביטוי את יודעת. אמרתי בהתחלה שאני לא כזה ואני לא יודע אם אני בעד מצעד, והקישור הישיר שלך למצעד מראה על הטימטום וחוסר הידע שלך, כי מרבית ההומואים מעדיפים לא ללכת למצעדים האלה ורובם כאלה. רובם אנשים מצויינים, אין לך מושג על מה את מדברת, ושלא לדבר על זה שלא פנו אלייך, אז SHOSH, את הג'ורה שלך תפני לכיוון אחר כי אבוה בוה גם אני יכול להגיד. לילה טוב.

לילי201

New member
בתור אחת

שקראה את כל ההודעות של יניב אני רק רוצה להגיד לך שאני מאחלת לך שאלוקים יעניק לך רק מחצית מכשרון הכתיבה שלו... למרות שגיאות הכתיב שלו כתיבתו היא אחת מהיפות שקראתי... מקווה שאתה לא לוקח ללב אף לא אחת מההערות הגסות האלה..

B a 7 a K

New member
אה באמת? לא תודה.

אכן נשמע מפתה, אבל אני אסתפק ביכולת הביטוי שאני חושב שיש לי תודה לאל. ואם אני גס אני מניח שלעניות דעתך הוא דיבר כאדם מתורבת? ההערה על שגיאות הכתיב באה כדי להוריד את האוויר מהבלון שהוא ניפח לעצמו משום מה, ולא באה במטרה לפגוע או כחלק משמעותי ממה שכתבתי. כמה את יכולה להשקיף בעין סלקטיבית? מכל הדיון הזה תפסה את עינייך דווקא הערתי לגביי שגיאות הכתיב?

אם רפי צבר

המכונה קישקשתה רואה את כל השרשור הזה הוא הורג אותי אז אפסיק את זה פה

רודף שלום

בתור משתתף שקט בפורום אני מבקש להרגיע את רעש מכונות הירייה, לתת לאוויר נקי לחדור פנימה. עברי היה מצויין וגם אמר דברים לעניין, יש לדעת לשים כל דבר במקומו, לדעת לסלוח, לדעת לראות את התמונה הגדולה של המצב, לא רק זווית כזאת או אחרת, בכל מקרה הן יהיו זוויות צרות. בכל מקרה, יישר כח והמשיכו את הדיונים הפוריים הללו, אני בטוח שמאיר ממקום מושבו מוצא עניין רב וגם חיוך רחב, מכל ההשתלשלות של ההתרחשויות. חודש טוב לכולם. שחר

B a 7 a K

New member
חיכיתי שיגיע אחד כמוך ../images/Emo13.gif

שמחתי להשתתף בדיון ולהביע את דעתי, שיהיה לכם המשך גלישה מהנה.

למעלה