לאה

ilovelior

New member
שיר קטן לפיוס ולמורל

(מצטער שלקחת את העניין על הצד הרגשי) הכל היה בתוספת קריצה או אפשר כמו בשכונה - בקטנה לדעתי פשוט פורום של רגש זה פורום שבסוף הוא בלי רגש אני פשוט לא מבין איך אנשים לקחו על עצמם ללא משים להיעלב על ימין ושמאל מדברים שנכתבו באמצעיים דיגיטליים התוכל לנחש את טון דבריי? התוכל להאשים בוודאי? אז חברה מספיק עם להיות רכושניים למילים הרי אנו "חיית המתכת" כל ערב על המיטה שרים נתאחד אל מול המכונה, המפלצת לא אתן לה לסכסך אותי ברשת יש פה מישהו שהוא באמת רע? לאיפה מופנית זאת ההודעה? אני מנסה לרדת לשורש העניין שבגינו קראת לי איש קטן לא בגלל רגש העלבה מצידי אין לי כזה אלא כדי להראות לך מהמגדל שלך נוף יפה אתה בטוח לא יכול לקבוע כזאת קביעה על סמך משהו שרשמתי רגע... הנה ההודעה אז חייב אני להסיק שעל צד רגשי לך זה פגע דבר ראשון אני מתנצל , דבר שני ניתוח מאורע: קודם נכנסתי כתבתי לרגע לא הרגשתי ולכן לא התאכזבתי ולא קיללתי נכנסת, קראת, הרגשת, הגבת על דרכך שלך (במתקפה) גוננת החטאת פגעת מה זה כבר משנה שום דבר לא ישנה את זה המעשה מצחיק שהמתחסד מגנה בעוד הנאשם מזכה כי אני עלייך לא נעלב, אני מעביר הלאה ממני אלייך חזרה רק תחביר תחשוב על זה תחביר למכביר ללא לדעת מה חסדיך ומה מעשיך ולכן מוחלט אצלי מראש לא מרגיש מדבריך (אני לא יכול - כי בלי לדעת אולי אני צריך לכבד אותך) אוהב אותך כי גוננת על מישהו אחרי הכל זה מעיד עלייך יותר מהמון אז רגש ואינטרנט זה לא הולך ביחד מלחמות שווא , מבטיח אין עליי משהו חד מי שמתרגש באינטרנט מראה שנלכד ברשת החיה הזאת הידועה לשימצה - לעד. כבר חי ברשת כמו חי ברחוב מה ההבדל אפשר גם פה לשלם חוב... ואל תגיד לי יניב הערבי כי היינו זה הך מצידי אין פה אנשים רעים יש פה פשוט גוונים שוב מתנצל לא התכוונתי להרגיז אשרי היכול את מומיו להגליד

בקטנה

נראה לי שהערבי יניב סתם לץ במוגזמות לגבי עניין הביזיון שבדף: סטרייט או לא סטרייט - אם אתה אמן, אם אתה זמר - תלמד את המילים של שהיר שלך בעל פה - לא ראיתי כזה דבר הרבה זמן...

לאיל היודע ביודעין

התגובה שלי כן באה לזעזע כי אני המום שהתועבה הזאת הפכה לכל כך מקובלת ואני מזועזע ולחטיבה השמאלן והכופר שתמיד משתלח בעמי בתורתי במחשבתי אפילו באישתי {בפורום השני} תראה אח שלי דם מדמי תמיד החשבתי את עצמי לשונה ולא ראיתי בזה דבר מגונה כי בעצם לאן שאתה לא פונה אתה רואה עוד שונה ועוד שונה עד שבה שונה כל כך משונה ואני מזועזע אך בגלל שעברתי את פרעה מאד יכפת לי מזה מעשה בדלתות נפתחות מעצמן שאיש לא נכנס בהם כבר די הרבה זמן העלבתי תדלתות וחבריי נעשו חומה כי הדלתות כבר הסריחו להם את הנשמה ואין לי ברירה לאחר 3000 שנה הכל מתפרק אבל עברנו כבר את קורח עמי יצא גם מזה

B a 7 a K

New member
אתה באמת חושב שזה יצר?

נו באמת, נורא קל לדבר מהצד הא? מה אתה יודע בכלל בנושא? אתה יודע מה זה "נורמלי" בכלל? לא אני, לא אתה ולא אף אחד יכולים לשפוט בנושא, ואם אתה חושב שאהבה זה דבר כ"כ אבסולוטי אז חבל לי עלייך, סביר להניח שאתה אדם מאוד אפור. אתה מאותם אנשים שלא מוכנים לקבל שום דרך חיים חוץ משלהם, אני מכבד אותך, תכבד אחרים. אבל אני גם שלדבר עם אנשים כמוך זה כמו לדבר עם קיר. וכל הציטוטים שלך לא ישנו את זה, זו דרך אחת לחשוב, ואם היית קצת פחות סגור היית מבין שיש אופני חשיבה אחרים, יש אנשים שונים בעולם ואנחנו לא מורכבים משחור לבן. אתה פשוט אדם עצוב, אבל דבר אחד אני כן יודע, הומו, לא הומו- עברי לידר הוא אדם הרבה יותר טוב ממך. חבל על הזמן שלי פה, אני שמח שרובכם הבנתם את העניין, מקווה שלא אצטרך להגיב פה שוב.

חץ

והנה סיעה של איברי מין מוצהרים צועדת בטוחות והנשמה שלך נסרחת אחריהן על הארץ שם השיר חצים בפלחיך?

hativa1

New member
מי זאת אישתך? על מה אתה מדבר?

לפי כל ההעלבות והגזענות, הייתי אומר שזאת דנה אינטרנשנל. אתה חתיכת גזען. "תועבה"? למה, כי זה לא נראה לך ולי? אתה גזען. אני אגיד את זה שוב- אתה גזען. "צריך להרוג את כל הערבים, את כל ההומואים", זאת דעתך? תתבייש לך. אני אבהיר את זה אחת ולתמיד- אני לא גם מדמך, דמך הוא רעל, אתה הוא הכופר.

almog goldberg

New member
קטנוניות לשמה

כל ההתעסקות הזאת באם מי עברי לידר יושן בלילה צריך לשים את השטויות הצד ולדבר דוגרי אני חושב שהוא עשה גרסה נהדרת ורוקרית לנשל הנחש, ואפילו מאיר היה אוהב את זה לפי דעתי ואני חושב שכל מי ששם בה לכבד ולהוקיר את מאיר ואת "פועלו" אם תרצו אפילו אנשים ולהקות שלא הכירו אותו שרו לזכרו ורוממו את רוחו ששרה בצל עלי הבננה אז די אם להיות ילדים קטנים צרי עין וצרי אמונה כולנו אוהבים את מאיר וכולנו ילידם של העולם נקווה שיהיה טוב, נתראה בשנה הבאה

חטיבה

את הפירוש למושג "תועבה" תאכל למצוא בתנך ו או במילון עיין ערך תועבה אני לא דמך? לא אחיך? אני יהודי וההורים של שנינו יהודים והסבות שלנו יהודים והסבא של הסבא שלך חיכה 2000 שנה עם המזבדות מוכנות ובגדים מקופלים כדי לחזור לארץ הזאת ארץ הקודש הארץ המובטחת בשביל מה היתה כל הצפיה היהודית הזאת? בשביל לקבל בתחת? בשביל שהילדים שלהם יתרחקו מהמסורת ללא דעת בשביל שאברי מין מוצהרים יצעדו ברחובות ואתה תתגלגל אחריהם במחולות על מה נסרפו אבותי? על מה הם שמרו? מה החזיק אותם? היכן האשורים? היכן הרומאים? היכן הבבלים? היכן כל התרבויות האלה? מעצמות ענק ששלטו בכל העולם נעלמו כלא היו ואנחנו נשארנו ואנחנו פה לעד לתמיד לנצח האמת היא שנבאינו חזו את כל זה הם גם אמרו איך נשלם על כל זה והנה ימים באים נאום ה בחסות דניאל עזריה נחמיה עמוס גדליה ישעיה

almog goldberg

New member
לא בזיוני וא בטיח

גם גדולים מנו קראו מדף שירים שלא שלהם-ומי אומרשלא שקרן גרסא רוקרית מגניבה ומכובדת לנשל הנחש אני אישית רקדתי שם מאחורה מתחת לעץ המנגו פשוט ככה היה נהדר

לא שמעתם את הבית שהקריא דודי לוי

מארץ הנתזים, "איך התבלבלתי במין וצבע....", מה זה אומר לדעכתם, מאיר פה תפס את עצמו, ובשיר הזה לא רק הייתה התנצלות אמיתית, אלא היה גם משהו שהוא מעבר לחרטה, שהוא מעבר לסליחה, הוא מדבר על עצמו, "איך יכולתי" הוא שואל את עצמו בבוז. יניב הערבי אתה אדם מסכן, תמצא לך חיים, כל היום כותב שטויות בחרוזים, אפילו החרוזים שלך לא יפים, חסרי תכלית, קראת פעם את ההודעות שלך? אתה יודע מה, אני אתן לך עצה, קח דף וקח עפרון שתכתוב שיר, תחרוז שיר, שיר שיספק אותך, תוציא מעצמך משהו, אתה כותב כל כך הרבה שטויות, במקום זה, שב תחשוב על משהו,תביע משם משהו מעצמך, ואז תשתף אותנו. אני מצטער על הגסות, אבל זה מוגזם.

בוינא אתה דפוק

איך התבלבלו לי מין וצבע נכתב לגמרי הפוך ממה שהבנתה עלק התנצלות שם השיר הוא ארץ נתזים שבו מתאר מאיר את כל הסבל והרוע בארץ הזאת הוא קורא להבל יען נבואתו של קוהלת שתבוא ותקשור בחבל את כל הסבל הישר לפח הזבל קרא את השיר שוב ועוד פעם ועוד פעם ושוב ושוב אוליי תבין לא מצאתי שום התנצלות כנה של מאיר שבה הוא משנה את דעתו הוא ביקש סליחה אבל עדיין דעתו לא השתנתה

B a 7 a K

New member
אני אגיד את זה שוב.

אתה אדם שחור, אדם עצוב, וחבל לי עלייך. אני בטוח שמאיר עצמו היה מתבייש בשימוש הנלוז שלך בטקטסים שלו על מנת להצדיק את הפוביות האישיות שלך. תפסיק להגיד פה כל מיני דברים שעברו מיליוני שינויים עם השנים, דבר מסויים שאתה מאמין בו, זה עדיין לא משמש הוכחה לשנאת החינם שלך, מאוד מפריע לך שאדם חי על פי צו מצפונו? אתה אדם כ"כ מאמין? תאמין באלוהים, תאמין ביישות המופשטת ששולטת בעולם, לא בכל מיני כתבים וסיפורים שנכתבו וסולפו ע"י בני אדם. ואותו האלוהים, האלוהים הזה, ברא וממשיך לברוא אנשים שונים אחד מן השני, הוא בורא גם את ההומוסקסואליות, אנשים שאוהבים בדיוק כמו שאתה אוהב. הייתי חייב להגיב פה שוב כי שמעתי את הביצוע והוא היה טוב מאוד, ומן הסתם עמדת עם הגב, ידוע שלאנשים קשה להביט בעיניים, תאמין לי שלא חסרת והיו מספיק אנשים שרקדו ונהנו. חיה ותן לחיות, נשמע מוכר? תראה איך שלוש מילים מסכמות נאומים ארוכים ומיותרים שלך, שהן בכלל לא שלך, ומעוטרים בשגיאות כתיב רבות בלי שום קשר. מי ייתן ותלמד לחשוב אחרת.

אסיים בזה

B a 7 a K אתה יודע אתה מרתיח לי תדם עוד רגע ואני מתפוצץ תקשיב אחי אתה עצם מעברי יש לי בעיה אני חובב בהמה לא חתולה פרסיה לא חסידה צחורה ולבנה אלה פרה שחורה ושמנה קוראים לה חמדה ויש לה עתינים שלא תאמין עושה לי חשק חמדה למצוץ לעקוץ ולצבוט עתין אתה יודע ללקק את זה כמו שומן מסיר ריק של חמין לגרות לה את השועה שתפתח רגליים שתקשקש בזנב אחת ושתיים אחבוש קונדום על ה..... ואכבוש ואטרוף את תמימותה אח חמדה חמדה איזה פרה בה לך גם B a 7 a K או שאותך זה דוחה דוחה? אני מתפלא תגיד ומה עם קטינות סלאביות בו נגיד בנות 9 חודשים מה אם יש קבוצה מסוימת של אנשים שלדפוק את תמימותם תאבים מקובל עליך או שאתה נעשה כועס כועס? אני מתפלא הרי גם הם לא אשמים גם הם כך נולדים גם הם לצאת מהארון משתוקקים אז למה עלהם תמיד אתה דורש סירוס סירוס לכלא מיד אינוס אינוס הרי זה בדיוק ממש כמו החברה הדוחים שלך שמסריחים את נשמות כולנו ומדביקים או לפחות מנסים להדביק בסרחון שלהם את ילדנו ואתה עוד שמח על זה שהם רוקדים ברחובותנו בעיר בירתנו בקודש קודשנו בכוונה גוללים על כתבנו מה יהיה איתך? עצם מעברי אתה עברי יהודי כבר 3300 שנה מי אתה חתיכת שארית של אבותיך שנסרפו במסרפות כדי שתגיע עד הלום עד לתפוז אז תחשוב פעמיים לפני שאתה פותח עכוז בחסות הנה ימים באים אתה כבר בדל עוד מציצה ושניים ותחדל ואז שתגיע לשמיים שמעל מה תראה מהמגדל? שער שכבשת מנבדל איזה "מין" רצית להיות שתגדל?

למעלה