לאה

רינה8

New member
לאה

כמו שהיא.... עלתה על הבמה. איך שהיא... עלתה על הבמה. אמרתי לעצמי דמוקראסי אבל היא עם הגב לים עם הראש לשם זמרת גדולה אין כמוה...הא, כן לאה... תודה. למה דווקא עיברי למה לא יהודה פוליקר? - אולי בשנה הבאה

sharon82

New member
עברי היה מופתי

אבל נכון, לא יזיק קצת יהודה ואהוד..

roamer

New member
עברי היה בִּזַיון - להופיע עם דף

ועדיין להתבלבל במילים? קצת כבוד לקהל שלך! ובכלל, הביצוע שלו היה מאוד לא מרשים.

sharon82

New member
להופיע עם דף זה לא בזיון

עברי הוא זמר גדול וכותב מצויין, אני שמחה שהוא כיבד אותנו בנוכחותו, והביצוע שלו היה מעולה!!!!

ilovelior

New member
הכי מצחיק

שהוא אמר "ואז במכונית שכורה הרסתי לה את הצורה"....איפה האמינות?

אולי התכוון

במכונית שהסכרתי הלבשתי עליה תמונה של גבי עמרני ואוננתי אוננתי עד שגמרתי סטייל צחוקים סגולים

ilovelior

New member
הוא דווקא נראה לי סחי לגמרי

הלידר הזה. אפילו יותר מידי.

B a 7 a K

New member
תתביישו לכם כל ההומופובים.

לא שמעתי את הביצוע של עברי ל"נשל הנחש". וכמו שבוודאי משתמע מחתימתי אני מעריך לא מעט את האדם כאדם וכיוצר. ולא, אני לא "מוצהר" כמו שהגדיר את זה אחד האנשים פה, סתם לידע כללי. להעיר על הביצוע זה לגיטימי, וזה דבר אחד, אבל להשתמש בהתבטאויות הומופוביות רק מראה עד כמה קטנים אתם כאנשים, צרות עין מגעילה. אני לא אתיימר להיות מה שאני לא, קרוב לוודאי שאני צעיר מכל האנשים שנמצאים פה, וקטונתי מלשפוט או לדבר סרה על אדם לאחר מותו חלילה וחס, אני דווקא מאוד אוהב את היצירה של מאיר, הטקסטים. קצת איכזב אותי לשמוע על עניין ההתבטאויות שלו, דווקא בגלל ההערכה הרבה שהייתה לי אליו, אבל ניחא, זה לא העניין, העניין הוא שאולי העיבוד השונה לא עשה טוב לשיר, ומי כמוני יודע שאין כמו המקור, כמעט בכל דבר, לא שמעתי ובאמת יכול להיות שזה לא התאים לעברי. אוקיי, מתקבל על הדעת. אבל לרדת לקוים כמו אורח חייו וחדר המיטות של האיש? זה פשוט נמוך. אני לא בא לחנך פה מישהו, הזדעזעתי לקרוא את ההתבטאויות של אחד המשתמשים פה, ואני רחוק מלהיות "מתחסד" או "יפה נפש", אני חושב. הזעזעתי במלוא הכנות. ואני בטוח שרובכם ככולכם פה אנשים הגיוניים ובמידה ואתם כאלה מן הסתם הפריע לכם העניין. זה שמאיר ז"ל שיש לי את מלוא ההערכה אליו התבטא לפניי 10 שנים בצורה מסויימת שאני משער שהוא התחרט עלייה אחר כך, (וגם אם לא, זכותו). זה לא אומר שעליכם לדבר בזלזול משווע כזה על יוצר במדינת ישראל. יש בעברי המון כנות וזה באמת יכול להפחיד אנשים מזויפים מסוימים, חבל מאוד. עברי עצמו השאיר את העניין בצד, המינימום שנדרש מאדם בוגר, אותו אדם שהגיב פה בצורה כזאת, הוא לכבד אותו כאדם, ואני לא מדבר על הביצוע או על הדף, זה לגיטימי לחלוטין שתהיינה הערות על העניין, אני מדבר על העניינים האישיים והילדותיים שקראתי פה. אנשים קטנים. שיהיה לכם המשך יום נעים, בהמון הערכה למאיר אריאל יהי זכרו ברוך.

hativa1

New member
היו פה רמיזות

בעיקר מצב יניב הערבי- מי היה מאמין שאיש כה נאור יאמר דברים שכאלה? אבל ברמה הכללית כמובן שאת צודקת. וכמו שמאיר אמר "ביקשתי לקיים יחסי ציבור, פתחתי את הפה, הבאתי דיבור כמה אנשים נכנסו לעיבור בעיני אחרים יצאתי בור והם גם עשו לי שיעור בזובור משפיל מבזה, אבלללללללל........

B a 7 a K

New member
אני בן, זכר :) ואני מאוד שמח שקראתם

והבנתם שמטרתי היא לא למתוח ביקורת על מאיר או עליכם חלילה, אלא להעיר על משהו שמאוד הפריע לי. וכמובן שאני שמח שלא סכלתם אותי באבנים והעדפתם לקרוא קודם.

להיות גבר

להיות גכר זה לגבור ולגבור ולגבור לא להתכופף על ארבע הוגש לכם בחסות איזהו גיבור? הכובש את יצרו

למעלה