השוואה אידיוטית אך צפויה.
ובוא אני גם אענה לך על זה. הפרה תחזיר לך אהבה? אתה מאוהב בפרה או סתם רוצה "למצוץ לה את העתינים"? (כמה מגעיל) אם אתה מאוהב בפרות, לא מסוגל לאהוב שום דבר אחר, והפרה מחזירה לך אהבה ואתם לא פוגעים באף אחד, בבקשה, יש לך את האישור שלי. ברור שאתה מסתכל מהצד ולא יודע איך הומוסקסואל מרגיש, שהם אוהבים בדיוק כמו שגבר ואישה אוהבים, שהם לא מפריעים לך, שאתה סתם לא מודע למה שאתה אומר ואתה חושב שאתה מבין ועושה השוואות לא קשורות! הומו לא בוחר להיות כזה, ככה הוא נברא, בשבילו זה נורמלי בדיוק כמו בשבילך להימשך לציצים. תבין את זה כבר אדם עצוב. אני מדבר מהראש ומהלב, אין לי צורך בציטוטים עילגים בשביל לחזק את ה"דעה" שלי. הם לא פוגעים כמו אדם מתוסכל מינית שאונס ילדה (מהשוואה להשוואה אני מבין כמה אתה אדם איום). תפסיק לצטט בצורה עיוורת כי זה מאוד פתטי. אמרתי כבר שלדבר איתך זה לדבר עם קיר ולא ציפיתי לשום תגובה הגיונית. הם לא נמשכים לאישה, הם לא יכולים לשלוט בזה, ואתה האחרון שיגיד להם איך לחיות, אדם מגעיל ועצוב. מסתכל בעין שטחית על העולם ולא רואה מעבר לחוטמו הזב. עצוב לי על אנשים כמוך באמת.משווה אהבה בין שני אנשים שהיא הדדית וכנה לבין אונס או יחסי מין עם פרה. תסתכל על עצמך, ולשם שינוי, ידידי, תנסה לכתוב בשפה מדוברת ולא לגבב כמה ציטוטים כחומת בטון שמגנה עלייך מפני האמת. בקיצור, אני מציע לך להיכנס עמוק עמוק לתוך הראש שלך ולחשוב טוב מה גורם לך להירתע כ"כ מאהבה אמיתית והדדית, אולי ניסיון להדחיק משהו אישי לגביך? אני יודע שזו טענה נדושה שאדם שנרתע הוא כזה בעצמו, ואני לא מרבה להשתמש בה, ואתה יודע מה? גם אם נגיד והכתבים שאתה מאמין בהם משדרים שזה חטא שאין כמוהו, שכל אדם כזה דמו בראשו ובלה בלה בלה ודברים שאנשים פוביים כמוך כתבו, נגיד. אוקיי, אז למה לך להתערב בזה כל עוד זה לא נוגע אלייך? שהם "ישרפו בגיהנום", אתה תמשיך לחיות את החיים הנאורים וה"נכונים" שלך, ואל תתערב לאחרים, וכשבא אומן ומשקיע מזמנו על מנת לחלוק כבוד לאדם גדול, אל תביע את דעתך בפרהסיה לגביי זהותו המינית, כי שוב, זה לא רלוונטי, ואורח חייו הוא לא עניינך.