לאב עובר לקאבס

billc

New member
לדעתי גם זה העונה האחרונה של דאנקן

היה ברור לי שהוא יעשה אופט אין, בכל זאת זה הרבה כסף, אני מניח שהעונה דאנקן קצת יחלש, ויתאים לכולם שזה יגמר

Puskas

New member
לדעתי זה לעולם לא ייגמר חח

דאנקן כל שנה סותם לכולם את הפה.. גרף ההיחלשות שלו כל כך איטי ומתון שזה מטורף! רק ג'ורדן זכור לי כאחד עם גרף כזה בעשרים השנים האחרונות. לדעתי גם אם הוא יחתום לעוד שנה אחרי השנה הקרובה, הוא עדיין יהיה אחד הגבוהים הכי אפקטיביים בליגה ועדיין יהיה חומר לאליפות.

ג'ורדן לא התקרב להתקרב להמשכיות (יש מילה

יותר טוב לזה, נכון?) של דאנקן. ג'ורדן נתן 13 עונות כמעט מלאות (כולל ה2 בוויזארדס). דאנקן מתחיל בקרוב את העונה ה-18 שלו.

Puskas

New member
דעתי

1. פופ לא חתם על חזוה ארוך טווח חדש בשביל לדשדש ביום שאחרי דאנקן..
2. מסכים שאין שם כמעט כלום מעבר לטריו (למרות שמקגירי ומורוו לדעתי יהיו פרודוקטיביים מאוד העונה ובעוד שנה) אבל לפחות יש טריו! לקאבס לא יהיה גם את זה.. לא רואה בקיירי אולסטאר (שוב, בואו לא ניתפס להגדרות היבשות שכל מי שהיה באולסטאר הוא אולסטאר, הכוונה שלי באולסטאר היא לשחקן ברמה גבוהה, דרגה אחת מתחת לסופרסטארים שמחזיקים את הליגה) ואם אני עושה השווה אז הבדלי הרמות בין לברון לדוראנט הם לא משמעותיים כבר, ווסטברוק עדיף בקטנה על לאב ואיבאקה עדיף בקטנה על קיירי ובכללי לטריו של OKC יש גם הגנה מעולה בעוד שלזה של הקאבס יש בור בחלק הזה של הפרקט. עוד נושא קטן, אם ורז'או יהיה כשיר (הוא לא יהיה), ריי אלן הגיע (שחקן לא רלוונטי כבר), אם ווייטרס ותומפסון יישארו (מזכיר לך שבין ווייטרס לקיירי היו פיצוצים בלי סוף שנה שעברה). למה OKC עדיפים? גם מקצועית, גם מבחינה חברתית וגם מבחינת זה שהם רצים ביחד המון זמן בניגוד למערכת החדשה לחלוטין (על הפרקט ועל הקווים) של הקאבס.
3. קליפרס, בניגוד לקיץ שעבר, לא עשו שינויים מהותיים בסגל וזה לטובתם במקרה הזה כי הם בונים על השיפור הנוסף הצפוי של בלייק וג'ורדן, על החיבור הקבוצתי שאמור להיות מושלם השנה אחרי שנה שלמה ביחד וכמובן, כריס פול עוד שם ובגדול. בכללי יש להם סגל טוב יותר השנה לדעתי, הם גם שמרו על הגבוה השלישי שלהם, בייבי דייויס, אבל גם הוסיפו גבוה רביעי בכיר, ספנסר הווז (בכיר במונחים של בק אפ ביג מן).
הם לא פתרו את בעיית הקשיחות בצבע מבחינת מחליפים אבל הם הוסיפו ורסטיליות עם הווז וגם הרוקי שלהם, ווילקוקס, מוכשר מאוד.
לדעתי הם יעשו קפיצה מסוימת השנה וזה יכול להספיק לגמר מערב.

rapgamer4ever

New member
תשובות ותשובות המשך

1. קליבלנד המועמדת הברורה לצאת מהמזרח. מידת הכשרון שם גבוהה ב-2 רמות מכל קבוצה אחת בקונפרנס ואפילו אם זה לא יתחבר בצורה מושלמת אלא בצורה סבירה הם פייבוריטים.
&nbsp
2. קליבלנד לא המועמדת המובילה לאליפות. למעשה אני חושב שהיא תאבק עם הקליפרס על תואר "הקבוצה השלישית בטיבה בליגה".
מבחינת כשרון גולמי אני חושב שאין לקאבס מתחרות. לא אוקלהומה, לא סאן אנטוניו, אפילו לא הקליפרס. היא תהיה אחת מקבוצות ההתקפה הטובות בליגה, אין אפשרות אחרת. המבחן של בלאט יהיה להפוך את החבורה הזאת לקבוצת הגנה מעל הממוצע, זה המינימום שהם חייבים בכדי לאיים ברצינות על התואר. אני לא בטוח שזה יקרה בשנה הראשונה ולכן בינתיים אני צופה להם הפסד בגמר ה-NBA.
&nbsp
3. מעמדו של קיירי בקבוצה- אני לא צופה בעיות. הוא יהיה סיידקיק ללברון כמו שוויד ובוש היו, לא נראה לי שאנשים יתחילו לשאול אם הוא מספר 2, מספר 3 או כל דבר אחר.
אה, ואל תשכחו איפה קראתם את זה בפעם הראשונה: וויטרס ולברון הולכים לריב השנה.
&nbsp
4. למה אוקלהומה יותר טובה? הגנה. לקליבלנד יש יותר כלים התקפיים אבל הת'אנדרס מחזיקים בשחקנים טובים יותר הגנתית ומכירים אחד את השני מצוין כי הם רצים עם אותו שלד הרבה מאוד שנים.
אני לא חושב שאוקלהומה "כל כך יותר טובה". כלומר זה לא מצב של לא כוחות אלא פשוט אוקלהומה פייבוריטית.
&nbsp
5. לדעתי דוקא הקליפרס מסוגלים לצאת מהמערב, זו דעה שלא החזקתי בה עד השנה. כלומר- השנה בפעם הראשונה אני לוקח אותם ברצינות כקבוצה שלא תפתיע אותי אם תצא מהמערב. גריפין וג'ורדן התקדמו מאוד בשנה האחרונה, הם לא היו רחוקים לנצח את הת'אנדרס ויש להם ספסל פשוט מעולה. הם עדיין המועמדת מספר 3 אבל הם לא כאלה רחוקים ממספר 1 ו-2.
גולדן מאוד מוכשרת ואם ישחקו בצורה יותר מאומנת אני גם תופס מהם אבל לדעתי גמר מערב זה המקסימום לעת עתה.
ממפיס כרגיל חזקים אבל אפילו גמר מערב שלהם יפתיע אותי.

kobyz21

New member
וויטרס יכול להיות גם הקלף הסודי

יש לו סיטואציה טובה עכשיו להיות עבור קליבלנד הג׳יימס הארדן ימי תאנדר שלהם כשחקן שישי, הוא עד כדי כך מוכשר...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אמרו פה כבר הכל ואין לי מה להוסיף

אני רק רוצה לציין שלמרות הנוכחות של בלאט, הקאבס הם הקבוצה הפחות חביבה עלי בעונה הקרובה ואני מאוד מאוד אתאכזב לראות אותם זוכים באליפות.
&nbsp
הפעם זה אפילו לא בגלל לברון, עם החזרה שלו לקליבלנד כבר השלמתי (למרות שגם את המהלך הזה אני לא אוהב)
קשה לי מאוד עם שחקנים שמחזיקים קבוצה כבת ערובה ואומרים "או שתעבירו אותי או שאני עוזב אתכם ללא תמורה" והתופעה הזאת פשוט מגעילה אותי.
אני מבין את הרצון של שחקן כמו לאב להגיע לקבוצה מנצחת עם סיכוי למשהו, אבל ההתנהלות הזאת כל כך מכעיסה אותי שאני אפילו לא בטוח שאני יכול לתאר עד כמה.
&nbsp
שיהיה לקאבס בכיף ואמן שהבולס יבעטו להם בתחת כמו שנואה הבטיח

&nbsp

לאב לא ממש עשה את זה.

כאילו כן, הוא בכה בתקשורת אבל לא נראה שהוא משחק בפחות מ-100% במשחקים שלו במינסוטה, מאריך פציעות או מזלזל במשחק. זה לא ממש השביתה האיטלקית של קארטר בטורונטו.

לא חושב שזה הוגן

לשחקנים בליגה יש בסך הכל מעט מאד השפעה על איפה הם ישחקו. לשחקן כמו לאב יש 7 שנים באנקר בקבוצה שבחרה בו ואף אחד לא שואל אותו. אלא אם הם בוחרים להעביר אותו בטרייד (וגם על זה אף אחד לא מתייעת איתו).
&nbsp
למעשה הנקודה היחידה שבה שחקן יכול לבחור איפה לשחק היא כשהוא מתקרב לסוף חוזה. לאב הגיע עכשיו לסוף חוזה, והוא משתמש ברגע הנדיר הזה קריירה שלו כדי להשפיע על המקום שאליו יגיע. חשוב לציין שמינסוטה לא חייבת לשתף איתו פעולה, ויכולה להחזיק אותו עד סוף העונה הבאה. אני בטוח שעל המגרש הם יקבלו ממנו 100%, כפי שהיה עד עכשיו.
&nbsp
מרגע שיחתום, מידת ההשפעה שלו תחזור להיות מינימלית, ושוב יוכלו להעביר אותו קבוצות כמו כדור פינג פונג. אני לא חושב שהוגן לשפוט אותו על שהוא מנצל רגע כמעט יחיד בקריירה כדי להשפיע על איפה הוא ישחק ועם מי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שלא תבין לא נכון

אני מסכים עם מה שאתה כותב וגם עם מה שדאמבי כתב (אין שום מקום להשוואה בין מקרה לאב למקרה ווינס קארטר בזמנו)
אבל בכל זאת, יש תחושה של איום מהסוג של "תחזיקו אותי או ש..." ובאופן אישי זה מאוד צורם לי.
&nbsp
נכון, אפשר גם לבוא ולהגיד...וואלה יצא איתם גבר ונתון להם את האפשרות לעשות עליו טרייד ולא לצאת בלי כלום מהסיפור הזה (כמו ששאק עשה בזמנו לאורלנדו) ובכל זאת קשה לי מאוד עם ההתנהלות הזאת, במיוחד כי זה קורה בפומבי ולא בחדרי חדרים.
&nbsp

סלים וארזה

New member
מנהל
עוד כמה שמות מהעבר
כרמלו שעבר לניקס כשהודיע לדנבר שהוא לא ממשיך אצלם
מורנינג שלא רצה לעבור לטורונטו
פייטון שעבר בטרייד לאטלנטה וסרב לחתום שם וחזר מאוחר יותר לבוסטון

billc

New member
רואים שאפילו דוראנט מכין כבר את אוקלהומה

אני לא בטוח שזה רמיזה שהוא עובר לויזארדס, לדעתי הוא עובד על החוזה שלו או שתהיה קבוצה סופר חזקה
נכון שכרגע זה נראה ברור שדוראנט יקבל מקס, אבל עוד שנתיים אי אפשר לדעת בעיקר שיש לך את אוקלהומה שלא פותחת כיסים
אם זה נכון שהNBA יקבל הרבה יותר כסף בגלל המדיה בעוד שנתיים, כנראה שדוראנט רוצה חלק מהעוגה

בקשר ללאב, 3 דברים
1. הוא לא רוצה עוד עונה בלי פלייאוף, ואפשר להבין אותו, עד עכשיו בלי פלייאוף, זה מתחיל לשים סימני שאלה כלפיו, הוא רוצה לשנות אותם לסימני קריאה
בעיקר לפני החוזה הבא שלו.
2. אם הוא באמת מתכוון לעזוב, עדיף לו לעזוב לפני מאשר בסוף , כידי למקסם את החוזה שלו בקבוצה החדשה
3. עוד סיבה שעדיף לו לעזוב עכשיו, אם לא הולך לו בקלבלנד, יש לו אופציה לנסות עוד קבוצה

OrEl74

Well-known member
מנהל
סבבה, מובן לחלוטין

שוב אני אומר, אין לי שום בעיה עם הרצון של לאב לעבור קבוצה.
יש לי בעיה עם זה שהכל נעשה בפומבי ויורד לפסים די נמוכים (בעיניי)
&nbsp

לא בטוח שהפומביות באה ממנו

אנחנו בתקופה שבה קשה יותר לשמור על סודות. גם אם לאב היה ניגש ל GM ואומר לו בארבע עיניים שהוא לא נשאר, זה היה דולף כנראה.
כולם שומעים, כולם מדברים, הכל מגיע בסוף לווז' או לסימונס או לאליקו (אני זוכר את הטוויט שלו, מלו נשאר בניקס!), ומהם לכל העולם.
&nbsp
זה באמת פחות יפה, קווין גארנט עשה את אותו דבר מול מינסוטה אבל בדממת אלחוט מוחלטת. מצד שני, כמה שקשה להאמין, זה היה עולם אחר.

זו אינה מהות ההשוואה

לא השוויתי בין האקטים של ההחלטה לעזוב - ברור שגארנט עזב אחרי 12 שנים (ואחרי גמר מערב, ואחרי שהיה שושלת של אדם אחד, כל אחד מהדברים האלה שונים מהותית מקווין לאב), ואחרי שהיה סמל בלתי מעורער של הקבוצה (קבלת הפנים שלו בעונה שאחרי הטרייד היא אחד הרגעים ההיסטוריים בליגה לדעתי). אבל לא את זה אני משווה.
כשגארנט ניגש ל GM שלו ואמר לו שהוא עוזב, אף אחד בחוץ לא ידע מזה. אגב, הוא עשה את זה המון זמן לפני תום החוזה שלו, ומינסוטה הציעה לו לא מעט טריידים, כולל לבוסטון, הוא דחה את כולם, והסכים רק אחרי שבוסטון הבאו את אלן. כלומר העובדה הזו היתה מוכרת וידועה בחדרי חדרים אבל לא דלפה החוצה במשך לפחות שנה אם לא יותר.
&nbsp
היום זה לא יכול לקרות - אם לאב או כל שחקן אחר הולך ל GM שלו ואומר לו "אני לא נשאר, תמצא לי טרייד", אין סיכוי שזה נשאר בגדר סוד.

למעלה