לאב עובר לקאבס

rapgamer4ever

New member
נסכים שלא להסכים

כי חוסר ההסכמה בינינו נובעת משני דברים:
- הערכה של כמה וויגינס יהיה טוב בעתיד. מאוד קשה לחזות את זה.
- הערכה של סיכויי האליפות של קליבלנד עם לאב. יותר קל לחיזוי אבל בתור טרייד שיישפט עפ"י התוצאות שלו בטווח הרחוק (אליפות=הצלחה, אין אליפות=כשלון) גם קשה לדעת בהתחשב בכך שסדרות ואלופות מוכרעות לעיתים על חודו של סל.
&nbsp
לכן שנינו מסכימים שזו החלטה קשה עבור קליבלנד. מינסוטה חותמת על העסקה בלי לחשוב פעמיים.

Cade Foster

New member
בעיקר עם המשפט האחרון

איכשהו הצלחתם לצאת ממצב סופר לא נעים עם טרייד שהייתם עושים גם אם לא הייתם נכנסים למצב הזה. שאפו. מחזיק לכם אצבעות בעונה הקרובה

כמו שיובל אמר

אנחנו לא ממש יכולים לדעת.
&nbsp
אני רק אתייחס למה שלברון אמר או לא אמר להנהלה: להערכתי אם הוא היה אומר להנהלה שיש להם גב ממנו ולא צריך למהר הם היו משאירים את וויגינס. אני לא מאמין שזה משהו שנעשה בלי רמיזות עבות ממנו. אבל גם את זה אנחנו רק מסיקים (אתה מספורטס אילוסטרייטד, אני מהתנהלות ההנהלה).

אני חושב שאתה טועה

מוזר בעיני שכולם מעדיפים עתיד פנטסטי על הווה ריאלי.
אף אחד לא יודע מה יהיה מוויגינס. הוא עלול לא להפוך לפרנצ'ייז פלייר בכלל. הוא עלול לעזוב אותם ברגע שבו הוא יהפוך לסופרסטאר (כבר קרה), הוא עלול להיות שם בסיטואציה לא טובה (עם קיירי מעליו). אף אחד לא יודע.
&nbsp
לקליבלנד יש שחקן לאליפות כאן ועכשיו, שיהיה הטוב בליגה בשנתיים שלוש הבאות, ורמה עליונה של שחקנים לעוד כמה שנים טובות אחר כך. זה סיכוי ממשי לאליפות עכשיו, אתה רוצה שהם יזרקו את זה בשביל סיכוי לעתיד טוב?
&nbsp
לדעתי הם עושים את הדבר הנכון, בונים את הקבוצה הכי טובה שהם יכולים לשנתיים, וסביר להניח שהיא תהיה מאד טובה גם בעוד חמש שנים אם השלד יישמר.
&nbsp
ההבטחה של וויגינס כל כך על הנייר, לקבוצה שהיא הקונטנדרית המובילה במזרח זה אמור להיות ברור.

billc

New member
אם קלבלנד כרגע לא יזכו באליפות

זה יחשב ככשלון
גם אם אני מסכים עם אנשים שחושבים שהספרס ואוק "כרגע" עדיין יותר טובים ממנה

צריך להבין, אם הספרס לא זוכים בעונה הבאה זה נחשב כשלון
אם אוק לא זוכה זה נחשב כשלון

יש עוד קבוצות שמועמדות אבל בגלל שהם במערב, יש להם הנחה

fatnoam

Active member
שאלות המשך (לך ולכולם בעצם)

1. די ברור שהחלון של הספרס זה כל עוד דאנקן משחק ברמת אולסטאר. אני חשוב שדי ברור שיש לו גג שנתיים ביכולת הזו וגם זו הגזמה פראית. למרות המערכת המדהימה שיש שם, אני לא חושב שמישהו מאמין בסיכוי של הספרס לאליפות עם טוני וקוואי, ללא היכולת המדהימה של דאנקן ומאנו. השנה הספרס יהיו יותר טובים מהקאבס. שנה הבאה? לא בטוח בכלל.
&nbsp
2. אוקייסי ללא ספק קבוצה מפחידה במערב, אבל לאורך כל הפלייאוף דיברנו על זה שחוץ מהטריו לא היה שום כלום, ושהפציעה של איבקה די זיינה אותם. אתם באמת חושבים שהטריו של דוראנט-ווסטברוק-איבקה יותר טוב מקיירי-לברון-לאב? וגם אם כן, אני לא חושב שזה באופן גורף שאוקלהומה ידרסו אותם. לא נראה לי שזה יקרה. כפי שזה נראה בינתיים, קליבלנד כבר החתימו את ריי אלן, ונראה כי מסביב לטריו הם יבנו טוב יותר מאוקלהומה. בטח אם ווייטרס ותומפסון ישארו. בטח אם ורז'או לא ייפצע. למה נראה לכם שאוקלהומה כל כך יותר טובה?
&nbsp
3. אני מת על הקליפרס ומהמר עליהם חזק כבר שנתיים ברציפות ובינתיים קיבלתי סיבוב בקושי. אני חושב שגמר המערב זו התקרה שלהם. לי נראה שאם גולדן סטייט לא נפצעים ומתחבר להם, אז הם הרבה יותר מפחידים. כנ"ל ממפיס בסגנון המעפן אך מגה-יעיל שלהם. סתם ככה אנקדוטה לכל מי שמדרג את הקליפס חזק במערב.

הספרס יהיו עדיפים בשנה הבאה

זה כמעט בטוח, גם בהנחה שטימי ומאנו יישחקו עוד קצת. השיטה עדיפה, קבוצה שרצה יחד כבר הרבה זמן, אני מאמין שנראה גם שיפור אצל קוואי, ואולי אצל עוד כמה חבר'ה שם.

אוקסי עוד יכולים כנראה להתחזק איכשהו, הטריו שלהם עדיף בהרבה - שים לב שהוא יושב על אותן עמדות, היתרון של ווסטברוק על קיירי מובהק, וגם איבאקה בסך הכל עדיף על לאב, גם אם בהתקפה הוא פחות טוב, ולברון עדיף על דוראנט אבל לא בכזה פער שמשנה את התמונה.

קליפרס - לא מאמין בכלל שייצאו מהמערב. אם כן, אז הם יריבה די שקולה (אין להם נסיון במעמד כל כך גבוה), אבל עדיין כנראה עדיפה.

לדעתי בוודאי

איבאקה כבר כמה שנים רצופות משחק בפלייאוף, ומשחק טוב.
הוא לא קלע גדול כמו לאב, ובכלל הוא שחקן התקפה נחות ממנו, אבל הוא אחד המגינים הטובים בליגה, מעולה גם בריבאונד, גם בחסימה, וגם בהלפ דיפנס. נכון הוא לא קולע שלשות. לדעתי, בוודאי בבדיקת מאטצ' אפ בין הקבוצות, איבאקה עדיף.

rapgamer4ever

New member
איבאקה עדיף במסגרת של טריו עם עוד שני כוכבים גדולים

כי אז כל הנטל ההתקפי יורד ממנו והוא מתמקד בהגנה (לטעמי שחקן ההגנה הטוב בליגה). בהתקפה הוא אחד השחקנים הכי פחות טובים שנשארו ברשימה אם לא ה-.
בתור כוכב ראשי או אפילו משני אני לוקח את לאב בלי לחשוב פעמיים. הכוונה לכוכב משני היא לא השני בטיבו בקבוצה (כי זה מה שיהיה בקליבלנד) אלא השני מתוך שני כוכבים (בקליבלנד יש שלושה).
לדעתי לאב רמה מעל איבאקה אבל בקבוצה שיש לך כישרון התקפי בשפע (ולרוב הקבוצות אין...) סרג' עדיף.

כמו שכתבתי

אם בודקים מאטצ' אפ (וזה מה שעשינו כאן מתחילת ההשוואה), איבאקה עדיף.
אין ספק שכשחקן מוביל לאב יועדף, בסוף מעדיפים התקפה על הגנה, בתור כוכב שני, לא לגמרי בטוח אבל עדיין סביר להניח שכן. אבל כשכבר יש לך שני שחקנ התקפה מעולים (וזה המצב בשתי הקבוצות), איבאקה עדיף.
&nbsp
בכל מקרה, היתרון של ראס על קיירי שובר את המאטצ' אפ הזה לחתיכות.

rapgamer4ever

New member
אני גם מעדיף את הטריו של אוקלהומה

הוא הטוב בליגה. הבעיה היא שחוץ מטריו אין בקבוצה הזאת כלום. אוקלהומה פחות או יותר הגיעה לתקרה שלה שזו תקרה די גבוהה אבל לא מספיק גבוהה כדי לקחת אליפות בעונת NBA רגילה.

איבאקה רבאונדר סביר, לא מעבר.

משחק כבר שנים לצד פרקינס, מהסנטרים הגרועים ברבאונד בליגה (אבל לצד דוראנט וראסל שהם רבאונדרים טובים) ועדיין לא התקרב כל כך לעשרה רבאונדים למשחק (אבל כן ל10 פר 36). הוא לא קרוב לטופ לא ברבאונד פר פוזשן ולא באחוזי רבאונד.
&nbsp
וההסבר של הוא אחד המגינים הכי טובים בליגה, מעולה בחסימה ובהל דיפנס זה קצת דחיסת נתון עיקרי 1 למספר מחמאות שונות שהן כולן בעצם אותו דבר. איבאקה הוא אולי הרים פרוקטור הטוב בליגה. ההלפ דיפנס שלו טוב בגלל זה. זה מתבטא בזה שהוא טובה בחסימה ובגלל זה הוא גם אחד המגינים הטובים בליגה כי זה הנתון הכי חשוב לביגמן הגנתי.
&nbsp
לדעתי לאב בבירור שחקן עדיף על איבאקה בואקום. ברור שלקבוצות מסויימות איבאקה יתאים יותר או לאב יותר.

billc

New member
לא רוצה לתת הנחות לקליפרס

אבל היו שם הרבה שחקנים חדשים ומאמן חדש

וזה גם היתרון של אוק על קלבלנד, זה קבוצה שמשחקת הרבה עונות ביחד (זה יכול להיות גם לעבוד לרעה אם יש בעיות)

קלבלנד זה קבוצה חדשה, על הנייר זה נראה טוב, אבל צריך להיות איך הכימיה בניהים תעבוד, האגו וכול השטויות
הייתרון של קלבלנד זה הניסיון של לברון במיאמי, שאחרי העונה הראשונה שלו שם, הבין שטריו לבד זה לא מספיק ומנצחים עם כל הצוות

Puskas

New member
חייבים לזכור

מיאמי של עונת 2010-2011 הייתה קבוצה הרבה יותר טובה מקליבלנד הצפויה של 2014-2015 (לאב במקום וויגינס כמובן) ועדיין סבלה מחבלי לידה והפסידה את האליפות. התחרות בצד המערבי תהיה רצינית יותר משהייתה בפלייאוף 2011 וזה לא מעודד מבחינת הקאבס.
חבלי לידה בנוסף לעובדה שהסגל שלהם חד משמעית נחות מזה של מיאמי 2010-2011 אומרים שלא תצא מכאן אליפות.

billc

New member
איך אפשר לומר יותר טובה , פחות טובה

עוד לפני שהיה משחק אחד של קליבלנד,
בא נחכה עד לסיום העונה ואז נעשה השוואות

Reutk

Active member
זה נכון אבל לברון עכשיו הוא הרבה יותר טוב ממה שהוא היה אז

גם ברמת המשחק ובטח שמבחינת ניסיון ומנטליות.

rapgamer4ever

New member
אנחנו גם לא יודעים איזו אלופה תצא מהמערב

המערב עמוס בקבוצות טובות וטובות מאוד אבל לא בהכרח אלופת המערב תהיה טובה בהרבה מהקבוצות שהודחו בסיבוב השני. למרות שבשורה התחתונה כולנו מסכימים שקליבלנד תגיע אנדרדוג מול כל אלופת מערב שהיא.

למעלה