לאבא שלי

או במילים אחרות

Je suis sûr qu'il n'a pas pas douze ans, peut-être plus possible il est un messenger de Atsat Nefesh, qui sait שמשמעותן, אני בטוח שהוא לא 12, אולי שליח של עצת נפש, מי יודע. אוי, איזה צבוע אתה.

עדיין עומד מאחורי הדברים שלי

אני באמת סבור שהוא לא בן 12, כיוון שכך התרשמתי מסגנון הכתיבה הבוגר והמגובש שלו. לכן כתבתי שייתכן שהוא מעל 12 (את זה כנראה לא הבין הגוגל טרנסלייט חחח), אך הוא עדיין נמצא בסיטואציה אותה הוא מתאר. במקביל, כפי שכתב פורטי, יתכן שהוא מתחזה, אולי מ"עצת נפש" כפי שציינתי, שנועד לזעזע ולנסות להעביר לנו מסר.זה גם לגיטימי. וגם בצרפתית, שמרתי על כבוד הכותב ולא התבטאתי בכוחנות האלימה והדוחה שאפיינה את דבריך (שעליהם טרם התנצלת ו/או לקחת חזרה). בכל מקרה, זה לא רלוונטי בעיניי וגם לא משנה. עניתי לו באותה מטבע לגופו של עניין במסגרת הנתונים שהוא תיאר מתוך כבוד לכותב.

benofgay

New member
אני לא כועס שהוא כזה

אני מבין כבר כמה זמן שאבא שלי לא יכול אחרת. שהוא מסכן. אבל עכשיו הוא לא מסכן, הוא בנה לו 'משפחה חדשה', והוא רוצה שאני אשתתף בה. והוא רוצה שאני יהיה הבן שלו ושל האיש שלו אתה אומר שאני צריך לרחם על אבא שלי, ואולי אתה צודק. אתה כותב דברים שלא כיף לי לקרוא על אבא שלי (אם הוא באמת עבר את כל זה) אבל אם הוא התבייש כל כך הרבה זמן - למה הוא רוצה שאני אתחיל להתבייש עכשיו?

טיףטף2

New member
קשה לי להאמין שזה מכתב אמיתי

אלא אם הילד בעל כישרון כתיבה נדיר במיוחד..

benofgay

New member
הלוואי ולא הייתי אמיתי

אולי לא הייתי מרגיש מה שאני מרגיש

frankie246

New member
ילד, אני מבין למה בחרת בשם משתמש הזה, אבל...

מסקרן אותי לדעת - האם גם בחיים אתה קורא לעצמך "בן של הומו"? אני מקווה מאוד שאתה זוכר שאתה לא רק בן של הומו, אלא גם בן של אבא שלך, ובן של אמא שלך ( ולאו דווקא "בן של סטרייטית"), וילד שאוהב ספורט, או טלוויזיה, או בעלי חיים, או כל דבר אחר שילדים אוהבים. כתבת משאלה - "הלוואי ולא הייתי אמיתי". ובכן, יש לי חדשות בשבילך - אתה לא אמיתי. ואולי אתה אמיתי, אבל רק טיפ טיפה, כי כמו שאמרתי לך - אתה עוד מיליון דברים אחרים חוץ מבן של הומו. אז אתה לא חייב להתרכז בחלק הזה שבך. מעבר לזה שאתה בן של הומו, אני רואה פה גם בן עם הרבה אומץ, שלא מתבייש להסתכל לאמת בעיניים ולהודות במה שקורה לו בחיים. אתה לוחם של ממש. אפילו שזה קשה, אתה לא מנסה לברוח ממה שאתה. אתה מודה בזה, ורוצה לדעת איך להתמודד עם המצב הלא פשוט הזה. ולפי דעתי, עם איך שאתה מתמודד עם מצבים קשים, אתה תגיע רחוק. אתה לא אחד שבורח, אתה אחד שמתמודד עם בעיות. ואני ממש גאה בילדים כמוך. יש לי עוד הרבה מה להגיד לך, אבל אני לא חושב שכדאי שזה יהיה פה בפורום. (כמו שאתה רואה, יש פה כמה אנשים שמגיבים אחד לשני בצורה קצת לא מנומסת, אז אני לא רוצה לתת להם סיבה להשמיץ גם אותי :) זה המייל שלי: [email protected] אני מאוד מצפה למייל ממך... שלך ובשבילך, אני

גנימדס

New member
קראתי את דבריך פעם ,פעמיים ושלוש.

ואי אפשר להתעלם מהכאב שלך. כאב אדיר של ילד שהוריו התגרשו . שאביו עזב את הבית , את אשתו הבוכיה. אביך יודע שהוא גרם לכאב הזה. כל גבר שעזב את משפחתו, בשביל אשה אחרת, בשביל גבר אחר, בשביל חיים אחרים-לא משנה מה הסבה-גורם לכאב אדיר. ילדים להורים גרושים חווים את זה וסובלים מזה ומתוצאות נוספות, אותן אתה מכיר. סך הכל נשמע שהיית חלק ממאבק משמורת. נדחפת לעולם המבוגרים מהר מידי, על כל הכיעור שבו. ולתוך כל זה הוסיפו את הנטיה המינית של אביך. בנגוד לקודמיי, שמזדהים עם ההומו הדתי ומנסים להסביר אותו, אני חושב שהקרבן העיקרי הוא המשפחה. נכון שההומו הדתי חי בשקר, אך הוא גורם גם לסבל אדיר. אני מצטער בשבילך, ומקווה שהשנים יעשו את שלהם, כך שיום אחד הכאב יתכהה ותוכל להתמודד גם עם מצב ששם אותך בתנאים לא נוחים.

מצויין, המדליק , אתה חכם

וגם משעשע

המדליק22

New member
חחח...תודה,קלטת אותי אני רואה...בחור ערכי

שמשתדל לעזור לזולת...בכמה וכמה מובנים =) קבלתי אפילו כמה תעודות הוקעה...סליחה...הוקרה...חחח

ספר יקר

New member
היה היה...

ילד שכעס על אבא שלו, משה, ומאד היה מאוכזב ממנו, שהכניס אותו לחיים מאד מביישים ולא נעימים. איזה ילד רוצה ללכת ברחוב ושכל ילדי השכונה יצביעו עליו, ויאמרו: "הנה הילד הזה שאבא שלו _____ " ? פלא שכעס על אביו משה? איזה ילד היה רוצה שבאסיפת ההורים יבלוט השוני בין האבא שלו לשאר האבות של הילדים בכיתה? פלא שאביו משה גרם לו לאכזבה? איזה ילד היה רוצה לחזור הבייתה לאבא שהוא אחר, שהוא שונה מכולם? פלא שלא אהב את אביו משה? משה איבד את הרגל שלו בתאונת רכב, ובכל זאת רצה להביא ילד לעולם...

המדליק22

New member
אהבתי את הניסיון לעשות השוואה עם שאר דוגמאות

לא כ"כ נעימות... אבא או אמא מכורים לסמים,זנות,חסרי השכלה,תסמונת דאון ועוד אין ספור דוגמאות... יפה לך ספרון יקר. =)

רק מה, אבא הומו הוא לא בושה

משום שאבא הומו לא עובר על החוק ואין לו פגם נפשי.

למה אתה חושב שלהיות הומו זה להיות נכה?

מה הבושה באבא נכה? השוואה מעניינת אך לא דומה לשכן שלי ביילדותי היה אבא נכה (משותק חצי גוף תחתון) הוא היה אבא כייפי ותמיד היה כיף לבוא אליהם הביתה. גם אבא שלי קטוע רגל - אז מה? בושה? גאווה שלמרות הקושי הוא הצליח. ולמה אתה חושב שלהיות הומו זה להיות נכה?

ספר יקר

New member
חלילה

ההשוואה היא לא בין הומוסקסואליות לנכות. הגורם המשותף בהשוואה זה הפוטנציאל שיש ל-2 ה״תופעות״ להוות מקור בושה. ההשוואה נעשתה רק כדי לשבר את האוזן, ולומר, שאין מקום לבוא בטרוניה כלפי אדם שמעוניין לחיות את חייו כפי טבעו.

למעלה