לאבא שלי

benofgay

New member
לאבא שלי

אני כועס עליך קודם, עזבת את אמא, בשביל ללכת לגור עם איש אחר אחר כך החלטת שזה לא מספיק, ורצית להרוס גם את החיים שלנו - אז הכרחת אותה לתת לנו לבוא אליך. למה אתה חושב שזה טוב לי לראות אותך חי עם איש אחר? אתה יודע מה אתה עושה לי? אני אמנם עוד לא בר מצווה, אבל אני יודע לקרוא את התורה, ואני מבין שאתה עושה חטא גדול מה בדיוק אתהרוצה שאני אוהב בך?, את החטא שלך? המשפחה החדשה שלך? זה שהרסתה אותי ואת האחים שלי? אני חייב לבוא אליך, וחייב לראות את האיש הזה שגר אתך, ואתה מכריח אותי לשחק במשפחה אתכם זה לא משפחה - זה בושה אתה לא מתחשב בי, ולא חושב שאני צריך אבא להתגאות בו, ולא אבא להתבייש בו אני צריך אבא שיאהב אותי ויחבד אותי, ולא אחד כזה שיזלזל בי ובערכים שלי אבל זה לא מספיק לך, לא מספיק שאתה מכריח אותנו באמצע שבוע, גם בשבתות אתה מכריח אותנו לשבת אתך ואתו לשולחן שבת, אני צריך לשיר שיר שבת, והוא נתקע לי בגרון, כי אני צריך לראות את אבא שלי חוטא מול עיני לא רוצה יותר לא רוצה לבוא אליך לא רוצה לראות אותך ככה לא רוצה לראות את האיש שלך (אין לי כלום נגדו, רק מה שהוא בשבילך) לא רוצה להיות אתכם לא בשבת לא בשבוע תעזוב אותי תן לי לחיות את החיים שלי בשקט, בלי לראות ולאשר כל פעם מחדש שאבא שלי עושה חטא ומבייש אותי למה אתה עושה לי את זה????????????? אין לי אומץ להגיד לך את זה בפנים ואתה גם בטח לא תדע שאני זה שכותב פה אבל אולי, אולי - תפסיק לחשוב על עצמך, ותתחיל לחשוב קצת עלי הבן שלך

שלום ילד חביב

אני מציע שתבקש שהפסיכולוג ילמד אותך על מה שאבא שלך עושה. זה נקרא הומוסקסואליות. הוא ילמד אותך שאבא שלך לא עושה חטא, שהייתה לו בעיה גדולה כשהוא גר עם אמא שלך ורצה בעצם לגור עם חבר שלו. שהוא אוהב אותך, ושמגיע לך שתקבל אהבה ממנו ומגיע לו שיקבל אהבה ממך. לאנשים שאומרים לך שאבא שלך איש רע, תענה שאבא הוא איש טוב, והוא הלך אחרי הלב שלו במקום ללכת אחרי מה שאומרים לו לעשות. תגיד להם שיש לך אבא אוהב, שרוצה לראות אותך, שהם מתערבים בעניינים לא להם, ושיעזבו אותך לנפשך, משום שאתה אוהב את אבא שלך והוא אוהב אותך.

Totalement d'accord!

benofgay

New member
אני לא הולך לפסיכולוג

אני לא פסיכי, ואת מה שאתה כתבת אמא שלי כבר הסבירה לי לפני כמה שנים, כשאבא עזב את הבית אני לא כועס על אבא שהוא גר עם מישהו אחר, אני כועס עליו שהוא מכריח אותי להיות חלק מזה, שבגללו קוראים לי 'יא בן אבא שלך', ושהוא לא רואה את הצד שלי, את מה שאני מרגיש

אתה לא פסיכי, אבל אתה זקוק להסבר של פסיכולוג

בקש מאמא שתקח אותך לפסיכולוג טוב, שיסביר לך את התנהגות אבא, ומה תפקידך בכל זה.

benofgay

New member
אחרי הגירושין אמא לקחה אותי לפסיכולוג

והוא חפר לי אין לי כוח לעוד אחד כזה שחופר.

אז אולי יש בן משפחה שיכול להסביר לך

שאתה לא צריך להרגיש רע כשאתה נמצא אצל האבא, שהאבא לא עושה שום דבר רע, שהוא מתקן טעות שהוא עשה, שהוא אוהב אותך לתמיד, ולא חשוב מה ייקרה.

shimishimi8

New member
ה

נירא לי אני מבין למה הוא מתכוון כול להיות שהוא עדין לא מרגיש שהוא רוצה להיות חלק מזה וזה באמת תהליך שהוא צריך לעבור עם עצמו זה באמת לא קל רק הזמן יגיד מה יהיה חשוב שאביו יתן לו את הזמן להבין ולעכל לכל בני הבית זה לא קל

כן, לכן הוא פנה כאן לעזרתנו,

לדעתי אנחנו צריכים להגיב אליו ולהציע לו מה לעשות. ברור שזה ייקח זמן. הילד פגוע ורגיש.

הפגנת חוסר רגישות אומללה

יתכן שאתה וחלק מהחברים כאן צודקים והוא מתחזה ... אולי. אבל גם לסיכוי הקטן ביותר שהוא לא - גלו קצת רגישות, אולי זה ילד שפונה לקבל עזרה. זה פורום של הומואים או של ביצ'ים? מה כל כך קשה לשתוק כשאין משהו טוב להגיד?

וואו, איזה כשרון כתיבה לילד בן 12

אם היית משקיע רבע מהמאמץ לכתוב את המכתב הזה בלקרוא על הומוסקסואליות, היית רץ ומחבק את אבא שלך באהבה רבה ובעיקר מודה לו על כך שהעניק לך חיים וגם כישרון כתיבה מבורך. נראה לי שירשת מאביך את התכונה להיות מרוכז רק בעצמך ובניגוד אליו אולי גם את היכולת לפברק ולשקר. אכן ערכים דתיים נעלים.

benofgay

New member
לא השקעתי מאמץ - כתבתי מהלב

אתה מזלזל בי, ומקלל אותי בלי להכיר אותי בכלל לימדו אותי שיש כאלה באינטרנט, אבל זה כואב כשזה קורה באמת

ושוב אתה מגיב באטימות לא אנושית, תל אביב

ושוב תגובה אנטי-דתית. אמרו חכמינו: "כל הפוסל במומו פוסל". ללא ספק יושב עליך "מרוכז בעצמך"

למעלה