לאאאאאאאאאאאאא!

N i f r e d i L

New member
../images/Emo39.gif

-

Digi Lista

New member
תודה נופר, יחי אימפמון...

איןלך תמונות של מאגנהאנג´מון? בסדר אני אביא לך(לא שיש לי הרבה אבל...)אני אלך לחפש אותו בתמונות שלי...

Digi Lista

New member
הינה טי.קיי ופטאמון לרמותיו...

מאגנה אנג´מון נמצא שם...מקווה שתיראי את זה כשתחזרי...זה לא הרבה אבל זה גם משהו...

יאקומו

New member
מוזר...

כתבתי הודעה, והיא לא נשלחה לי... טוב, לא משנה, הנה עוד מגנה אנג´מון:

Digi Lista

New member
גם לי הודעות לא תמיד נשלחות...

אני מניחה שזה קורה לכולם...

יאקומו

New member
ליסטה,

מה התאריך לידה שלך? אני יודעת שכתבת, אבל אני לא מוצאת את ההודעה הזו, ואני רוצה לכתוב את כל התאריכים של חברי הפורום... ואני לא מוצאת את השירשור! את צמת/ניסית/הצלחת?

Digi Lista

New member
זה מזכיר לי ש...

לא כולם רשמו(העתקתי את התאריכים והבקשות אבל זה לא כולם חסרים הרבה!) התאריך לידה שלי הוא 17.11 (עוד חושיים ויום יומהולדת-
...). לא ניסיתי לצום כי אני לא מאמינה במטרות הצום וזה נראה לי לא בסדר לעשות משהו שאני לא מאמינה בו...נו, הצלחת לצום?נשברת?או שאת גוססת את שעות הצום האחרונות?...

יאקומו

New member
אמרתי לך שלא הצלחתי לצום

בגלל העוגיות שאימא שלי הביאה (בזה הרגע אני אוכלת אחת...). בקשר לזה שאת לא מאמינה במטרות של הצום: זה בדיוק מה שאמרתי לשכן שלי (שגם, אגב, רואה דיג´ימון, ונורא התעניין כשסיפרתי לו על הפורום) "אם אלוהים רוצה שנאמין בוא, מה זה התנאים האלו?! תעשו זה, תקחו זה..."

Digi Lista

New member
כן...

לגביי העוגיות- הייתי בטוחה שסתם התגרית מהן לא כתבת בפירוש שלא יכולת לעמוד בפיתוי(ואני מבינה אותך...יש עוגיות טעימות ויש כאלה שלא...)... נראה מחר את הקטע המצונזר! ואני אראה עוד יום חופש!(שלישי אני לא לומדת קבוע...שבת-ראשון-שני היה חופש...ורביעי יש לי טיול! השבוע אני לומדת רק חמישי- ככה צריך!!!)...

יאקומו

New member
גם שישי הזה חופש?

*מתחילה לרקוד* זה אומר אקסטרה שעות שינה, ואקסטרה שעות להיות בפורום!

N i f r e d i L

New member
כן...

עד ה 29.9
איזה קטע מצונזר? שרואים את ג´ו עם מגבת? פשוט לא ראיתי בערבית את הסוף של הפרק הזה אז אני לא יודעת מה היה ומה לא... תודה על התמונות
! בקשר לצום, צמתי בערך, לא אכלתי דברים מוצקים... שתיתי מים ואכלתי דבש כי כאב לי הגרון. חוצמזה צמתי עד 7.5. אבל אמא שלי אומרת שהיא צמה בשביל "לנקות את הגוף" אז גם אני ניסיתי.

Digi Lista

New member
התכוונתי...

שאם פגעתי במישהו(ואני אכן חושבת שמגיעה לו התנצלות...)אני הולכת ומתנצלת ולא מחכה עד יום כיפור כדי לצום ולחפר על חטאיי...

Digi Lista

New member
מה אופס?...הבנת את כוונתי כבר קודם.

ההודעה נשלחה לפני שראיתי שענית... ואני שמחה שאת נהנית בפורום ומספרת עליו לאנשים!

יאקומו

New member
שוב אופס!

ליסטה אני חייבת לצאת, אני כל היום באינטרנט אם אני אהיה יותר מדי ההורים שלי יהרגו אותי ביי!

גילמון

New member
מה עם ראש משקפת

מספר 4? למה מקפחים כאן עונות שלא ראיתם? די לגיזענות! הנה טאקויה ראש משקפת 4!

Digi Lista

New member
מקפחים?...

מה פתאום מקפחים? אני מטורפת על טאקויה ועל נערי המשקפת לדורותיהם(למרות שטקאטו לא נער משקפת קלאסי למדתי לחבב אותו...)

למעלה