לאאאאאאאאאאאאא!

Digi Lista

New member
בוקר טוב...

אני מדברת כרגע לעצמי...ברור שהיום יכנסו פחות אנשים בשעות הבוקר עד צאת יום הכיפורים(אתמול היינו חמישה- נופר,יאקומו,אש,לילימון ואני...)והיום בטח אני אהיה כאן לבדי(בתקווה שלא, למרות שיום כיפור ולא ציפיתי להרבה אנשים כאן אני משועממת...), מתחשק לי לעשות משהו מיוחד, אבל אין לי רעיונות מועילים במיוחד...היום בשלוש וחמישה עד שלוש וחצי אני אראה דיג´ימון בערבית בפעם המיליון, אבל היום זה יהיה אפילו יותר כיף כי אין לי אופציות של ערוצים אחרים(בדרך כלל אני רואה את זה ואז ישר מעבירה לפוקס...)...נו, גם זה משהו... אז איך מתקדם הצום?(אל מי אני מדברת אם אפשר להבין?...)...המשך צום קל וגמר חתימה טובה(כן, שוב!). כשתהיה כאן ישות חיה שתראה סימני חיים....

יאקומו

New member
אוקי, אני אענה לך...

הצום מתקדם גרוע מאוד: איך שיצאתי מהפורום (למה יצאתי?!?!?!?) ראיתי שאימא שלי הביאה את העוגיות שאני מתה עליהן... אפשר כבר לדעת איך זה המשיך... . ואני הישות החיה (אחת ממליונים שיבואו לפה עוד מעט) שמראה סימני חיים!

Digi Lista

New member
חיכיתי לך, ישות חיה!...

למה אימא שלך הביאה עוגיות?אמרת שהיא גם צמה...רגע אז אכלת מהעוגיות?...

יאקומו

New member
שכנה שלי הביאה לנו במתנה

עוגיות, אבל בבוקר (היא רצתה שנפסיק לצום!!!
), ולא ראיתי את זה עד הערב (והשאר כתוב שם...) עד עכשיו ישנתי... ראיתי קצת קרטון נטוורק, וישר התחברתי לפורום!

Digi Lista

New member
../images/Emo8.gif...

אני הלכתי לישון בשלוש וקמתי בשבע כמו תמיד(זאת בעיה אצלי אני תמיד קמה מוקדם, מידיי פעם אני שוכחת שלא כולם כמוני ומתקשרת לאנשים בשעה שבע בבוקר, בעיקר בימי שלישי כשאני לא לומדת ואז הם מתעצבנים ו...). הייתי עם אחי הקטן עד שאימא שלי קמה, העברנו תחנות לערוצים הזרים ששידרו, מצאנו ערוץ עם סרטים מצויירים(לא הקרטון, שכחתי שהוא עובד
)הנמכנו את הטלוויזיה ודיבבנו באופן חובבני(אני עושה את זה מאז שאני זוכרת את עצמי...), ואז התחברתי לאינטרנט וחיכיתי לישות חיה...

יאקומו

New member
גם אצלי יש בעיה של "קימה מוקדמת"

אבל זה רק בחופשים (
) כשזה בימים של לימודים, אני חושבת שלאימא שלי בא פשוט להעיף לי סטירה לפרצוף! את מאמינה שברגע שקמתי, נבהלתי שפיספסתי את ההתחלה של דיג´ימון?!?!?! הדלקתי את הטלוויזיה, והתבאסתי, אז חזרתי לישון...

Digi Lista

New member
../images/Emo8.gif באמת?...

אם הווידאו שלי היה עובד הייתי רואה ההקלטות של דיג´ימון עד שהייתי מקיאה (כן, למרות אהבתי הרבה כשזה כבר מוגזם אני עלולה להקיא...אבל זה אף פעם לא מוגזם!...)... לפחות תוכלי לראות היום דיג´ימון בערבית, גם זה משהו(אפילו משהו טוב אם הייתי יודעת ערבית, למזלי אני מכירה את הפרקים בע"פ פחות או יותר ולכן אני יודעת בערך מה אומרים ומה שאני לא יודעת אני מאלתרת...) יאקומו מה דעתך שנעשה משהו?...אין לי בעיה להפציץ בתמונות על מה שאת רוצה... העיקר שאת כאן ויש לי עם מי לדבר...

יאקומו

New member
טוב, אני כבר המון זמן,

מתכננת להכין לעצמי "קלף התאמה" (!!!!!) ואינ רק צריכה תמונה אמיתית של הסמל הכחול ירוק שיש לקלף מאחורה! אני רוצה לעשות קלף "היפר כנף".

Digi Lista

New member
היי זה אהובי!...

ואהובי זה תמיד טוב(למרות שהוא עדיין מהסס בכול פעם שאנחנו מתמזגים דיגיטלית לאימפסטטנמון...), נראה לי שיש לי תמונה של הקלף מאחורה, רגע אני אלך לחפש(זה סיוט עם כול כך הרבה קבצים וכול כך הרבה בלאגן...
)

יאקומו

New member
יו תודה!

מצאתי עכשיו תמונה של ההיפר-כנף (התמונה) ואני צריכה רק את האחורה! תודה!

N i f r e d i L

New member
*נפש חיה*

טוב, אז היום כל היום אמא שלי דיברה בטלפון אז רק עכשיו יכולתי להתחבר... וחוצמזה, בעניין של שינה אני לגמרי ההפך! אני הלכתי לישון ב 1.00 בערך והתעוררתי ב 12
בד"כ מעירים אותי קודם... למה לוקח לפורום הזה כ"כ הרבה זמן לעלות?! לקח לו איזה 5 דקות לעלות!
לא נורא, עוד כמה שבועות (אין לי מושג כמה זמן) כל הבעיות ייפתרו כשיתקינו לי ADSL
הנה עוד ראשי משקפת...

N i f r e d i L

New member
אותו דבר בערך, רק ש...

ADSL יותר זול וכבלים יותר מהירים. אבל גם ADSL מהיר, כל דבר יותר טוב מהאינטרנט האיטי שלי...

Digi Lista

New member
זקוקה לעזרה?...

כי אני גם מאוד אוהבת לשים תמונות...רק תגידי של מה...(אגב יאקומו, לא מצאתי אצלי תמונה של הקלף מאחורה, אבל אם זה חשוב לך מאוד אני מוכנה ללכת לאתרים ולחפש!)

N i f r e d i L

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

אני לא צריכה תמונות מסויימות. יש לי המון תמונות. שימי איזה שבא לך... הנה "קבוצת החברות"

למעלה