לאאאאאאאאאאאאא!

N i f r e d i L

New member
ביי

אני צריכה לישון...

Digi Lista

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif../images/Emo123.gif לילה טוב!

זה פשוט מזל רע! שרשור נמחק, וכשאני נכנסת אחרי שנרגעתי קצת מהעצבים כולם בורחים ממני...

N i f r e d i L

New member
../images/Emo52.gif

פשוט, אמא שלי נכנסה פתאום לחדר ואמרה לי לכבות את המחשב \ ללכת לישון \ אני יותר מידי זמן על המחשב \ מחרתיים יש בית-ספר וכו´...
\. אז נאלצתי לכתוב הודעה אחרונה להיום וללכת לישון... אז אני אשים עכשיו את התמונות מאתמול... נ.ב. נכון שהתמונה של מאט ומימי יפה?!

יאקומו

New member
מאוד!

נורא אהבתי אותה! הנה תמונה של 2 ריבים מהעונה השניה (שגם היו באותו הפרק...)

N i f r e d i L

New member
פרק יפה ../images/Emo13.gif

קשה לראות דיגימון כשצמים, בעיקר אם סורה מבשלת ביצים
... הנה משהו מהעונה ה-4, בשבילך גילמון... ליסטה, את כאן?

Digi Lista

New member
עכשיו כן...

קודם הייתי חייבת לצאת בפתאומיות, סליחה יאקומו לא התכוונתי להיעלם... הגעתי למסקנה: אחרי צפייה בחמש שפות שונות של דיג´ימון(אנגלית,עברית,יפנית,ערבית וטורקית- כמובן שבשלוש האחרונות לא הבנתי אף מילה אם לא הכרתי את הפרק קודם...)דיג´ימון בערבית זה נחמד(יש מוזיקות יפות ומראים מה יהיה בפרק הבא) אבל ערבית זאת שפה שלא מתאימה לסרטים מצויירים, טאי נשמע כמו הומו ובכלל הבנים נשמעים כמו בנות בכייניות והבנות צרחניות כאלה...ואני שמחתי ללמוד ערבית שלוש שנים(זה עבר לי וכבר שנתיים אני לא לומדת ערבית, במילא זאת ערבית ספרותית שלא עוזרת לי בכלום!) ולמה סיפרתי את זה?...משעמם לי...

N i f r e d i L

New member
יו../images/Emo70.gif איך ראית ביפנית ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גם אני רוצה! יש בטלויזיה ערוצים ביפנית?! ואיפה ראית באנגלית? בטח בסרט... לא ראיתי אף סרט אבל אני רוצה לראות. איך אפשר להשיג אותו? הנה קלומון המתוק והחמוד
:

Digi Lista

New member
אמממ...

לצערי הרב והרב מאוד אין בטלוויזיה(עד כמה שאני יודעת) ערוצים יפניים(חבל...מי יתן וזה ישתנה...) היו לי סרטונים של כמה פרקים(הראשונים, כי כששמעתי שבעונה הרביעית הילדים הם הדיג´ימונים הייתי חייבת לראות) מהעונה הרביעית(מחקתי את כולם כי הם תפסו מלא מקום, נתקעו כול הזמן והכי חשוב- לא הבנתי כלום!)... מכיוון שהתייאשתי מחוסר ההשקעה בדיג´ימון כאן בישראל ורציתי לראות את הסרטים הלכתי והורדתי את הסרט האמיריקאי(החיבור של שלושת הסרטים היפנים, לא אהבתי במיוחד) לפחות חלק ממנו הצלחתי לראות עד שזה נתקע ולא הסכים לעלות יותר, בסוף ראיתי את הכול בעברית(קניתי את הקלטת, אני דיי מצטערת על זה, למרות אהבתי המטורפת לדיג´ימון הסרט לא משהו לדעתי- למעט הבדיחות...). את הסרט יש בחנויות בגירסה העברית.

N i f r e d i L

New member
אה, אני יודעת!

אין לי בכלל תמונות של מאגנה אנג´מון... הנה משהו בשבילך, ליסטה!

N i f r e d i L

New member
בוקר טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

סתאאם! הנה דיגיכלי, שתוכלו להיכנס לעולם הדיגיטלי אם ישעמם לכם ביום כיפור. (אבל עדיף שתישארו בפורום
)

Digi Lista

New member
אני אישאר כאן...

אבל איפה השרשור ההוא?זה מטריף אותי(ריגעון לא עובד הפעם...)

למעלה