לאאאאאאאאאאאאא!

יאקומו

New member
מה קורה כאן???!!!

איך שירשור שלם יכול להעלם, בלי אישור המנהלת?!

N i f r e d i L

New member
איזה שרשור?! ../images/Emo60.gif

טוב, אז אני פה

יאקומו

New member
היי Nifedil!

שירשור שלם על יום כיפור נעלם! וביניהם היה התחלה על "דברים שלא ידעתם על אגומון"!!! אוףףף!!!!!!!

Digi Lista

New member
שיחזור ההודעות(בערך...)

למעט ההודעה הראשונה שהייתה "שרשור ליום כיפור", מה קורה כאן?... הודעה מספר 1:"ההמשך לפיק"- אני יודעת שאם יקראו זה יהיה רק מחר אבל כתבתי כבר(למעשה נסחפתי קצת...)... הודעה מספר 2: "זה בסדר יאקומו"- אני שעות מחכה שמישהו יהיה כאן...משעמםלי אני לא אצא כול כך מהר... הודעה מספר 3-: "זה נשמע הגיוני"- גם אני עושה לעצמי מבחני "כוח רצון"(ולמעשה כול מבחן אופי אפשרי...)
בכול אופן. כול המשפחה שלך צמה או רק את?... יש לך רעיונות מה לעשות ביומיים האלה?... הודעה מספר 4-: "בסדר גמור מבחינתי"- רצית השבוע להתחיל על אגומון נכון?אז תתחילי עליו או על כול מי שאת רוצה ואני אצטרף בכיף... לגביי המילון אפשר להתחיל אותו מתי שרק תירצי, לי לא איכפת שיוסיפו אחרים כשהם יהיו, וגם לא איכפתלהתחיל כשהם יהיו... הודעה מספר 5-:"ברור"- אומנם אני לא צמה אבל אני מכבדת את מי שצם ויש דברים שאני לא אעשה לעולם, לכן ברור שלא נדבר על...
אוקיי, משחקים, כתיבות, דיונים(אם היה לי כזה וכרגע אין לי...), וקשקשנות עד בלי דיי...(בערך...) רגע, עד השנה גם ההורים שלך לא צמו?(את לא חייבת לענות אני סתם בנאדם סקרן מידיי...). בואי נתחיל במשהו... הודעה מספר 6-: "אני אמשיך"- אלא מי... 4. הוא גם לא באמת צהוב. 5. הוא הופיע בפרסומת לחיתולים(האגיס). 6. הוא יחליף את שמעון מ"רק בישראל", כששמעון ימות... הודעה מספר 7-:"ראיתי גם ראיתי"- בגלל זה אני חייבת את הדיסקים!!! וואו איך שאני עצבנית!(זה מזכיר לי את היום הראשון לפורום!), והיי לילימון.

Digi Lista

New member
שרשור ליום כיפור

אני מודה שאין לי מושג על מה אפשר לדסקס(קראתי היוםאת מילון "אבן שושן" למה ציפיתם?...
)ביום כיפור. בואו נראה...אפשר לשחק במשחק "הרגיל שלנו"(הפעם אולי ישתתפו כאלה שעד עכשיו לא השתתפו, אני בעד!!!), אפשר להמשיך את מילון הדיג´ימון שמזמן נזנח(וחבל, חבל, חבל!) אנחנו באות ד´, אפשר לשים תמונות שלא קשורות לכלום(כי על יום כיפור אני לא מוצאת תמונות שיהיו גם קשורות, יש גבול לאילתורים שלי...), אפשר לפתח דיונים ולשים ספוילרים ומידע על דיג´ימון, אפשר כמובן להמשיך את הפיק על שני הדיג´יגורלית הישראלית שקיבלה את שאר העולם ואחותו כחיזוק(יהיו עוד משתתפים! זה יהיה כיף אמיתי בשבילי לכתוב את שמם כשכול הפיק יגמר ויעלה למאמרים!), אפשר להציע רעיונות משלכם... ואם מישהו יגיד יש לו זמן וכוח לקרוא הרבה אז תהיה הפתעה... הכדור במגרש שלכם

Digi Lista

New member
שיחזרתי את זה ידנית...

אבל את ההודעות שלך אני לא מצליחה לשרשר(גם את רצף השרשור), זה מעצבן אותי לאללה, ואהלן נופר, מצטערת שאני לא כול כך נחמדה כרגע...

N i f r e d i L

New member
לא נורא... |כוכב|

אפשר להמשיך את המשחק על אגומון ואפשר לשרשר תמונות...

Digi Lista

New member
זה סתם מרגיז...

זה היה שרשור שלם! ובכלל לא הייתי בתפריט המנהלים כדי לטפל בשרשורים!, ברור שאפשר להמשיך ואנחנו אכן נעשה את זה רק חבל שבמקום במצב רוח טוב שהיה לי זה יהיה במצב רוח עצבני...

N i f r e d i L

New member
אני בכלל לא ראיתי את השרשור הזה

או שאני סתם לא זוכרת, או שמחקו אותו לפני שנכנסתי לאינטרטנט... הנה הדיג´י-גדילות של הוקמון:

N i f r e d i L

New member
../images/Emo15.gif

הנה משהו של קן, בינתיים... הרגע מצאתי דברים מה-זה יפים
עוד מעט...

N i f r e d i L

New member
מישהו כאן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

טוב, אז מתישהוא בתחילת העונה ה-2, ניחשתי כבר ששליט דיגימון הוא קן איצ´יוצ´י, ואז ראיתי את התמונה הזאת והוכחתי את זה:

Digi Lista

New member
אני כאן...

כבר פחות מעוצבנת...אני מוכנה לשים תמונות(זה אחד התחביבים שלי...)רק תגידי של מה, לכבוד יום כיפור זה "תמונה כבקשתך!"

למעלה