שיחזור ההודעות(בערך...)
למעט ההודעה הראשונה שהייתה "שרשור ליום כיפור", מה קורה כאן?... הודעה מספר 1:"ההמשך לפיק"- אני יודעת שאם יקראו זה יהיה רק מחר אבל כתבתי כבר(למעשה נסחפתי קצת...)... הודעה מספר 2: "זה בסדר יאקומו"- אני שעות מחכה שמישהו יהיה כאן...משעמםלי אני לא אצא כול כך מהר... הודעה מספר 3-: "זה נשמע הגיוני"- גם אני עושה לעצמי מבחני "כוח רצון"(ולמעשה כול מבחן אופי אפשרי...)
בכול אופן. כול המשפחה שלך צמה או רק את?... יש לך רעיונות מה לעשות ביומיים האלה?... הודעה מספר 4-: "בסדר גמור מבחינתי"- רצית השבוע להתחיל על אגומון נכון?אז תתחילי עליו או על כול מי שאת רוצה ואני אצטרף בכיף... לגביי המילון אפשר להתחיל אותו מתי שרק תירצי, לי לא איכפת שיוסיפו אחרים כשהם יהיו, וגם לא איכפתלהתחיל כשהם יהיו... הודעה מספר 5-:"ברור"- אומנם אני לא צמה אבל אני מכבדת את מי שצם ויש דברים שאני לא אעשה לעולם, לכן ברור שלא נדבר על...
אוקיי, משחקים, כתיבות, דיונים(אם היה לי כזה וכרגע אין לי...), וקשקשנות עד בלי דיי...(בערך...) רגע, עד השנה גם ההורים שלך לא צמו?(את לא חייבת לענות אני סתם בנאדם סקרן מידיי...). בואי נתחיל במשהו... הודעה מספר 6-: "אני אמשיך"- אלא מי... 4. הוא גם לא באמת צהוב. 5. הוא הופיע בפרסומת לחיתולים(האגיס). 6. הוא יחליף את שמעון מ"רק בישראל", כששמעון ימות... הודעה מספר 7-:"ראיתי גם ראיתי"- בגלל זה אני חייבת את הדיסקים!!! וואו איך שאני עצבנית!(זה מזכיר לי את היום הראשון לפורום!), והיי לילימון.