- כ - ב - ו - ד -

חומי?

פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

מזל טוב גם לך ../images/Emo49.gif

פעם שניה ברציפות! זה אומר משהו עלייך וגם על הצופים :] אבל התמדה זה דבר חשוב יפה מאד לינוי ואם ניפגש בלובי תעשי לי ריקוד אישי ? מזל טוב ובהצלחה בהמשך
, חומוס,רועי.

a l f o n

New member
אחי הגדול מזל טוב

אין אתה אחד האנשים שאני הכי מעריץ בבלוגים האלה מי היה מנעים לי את השעות המאוחרת באיטרנט אם לא אתה אתה אחד הגודלים ואני מת עליך באמת מזל טוב ובאמת מגיע לך תצא לחופשה תהנה מתים עליך כולנו

מי זה החומוס הזה ? שערוריה !!

ישנם שתי מתמודדים גברים ששידרו פה ללא הפסקה וקיבלו רייטינג . האחד זה שלומי והמצרייה והשני זה TV כאבו ששידר שדורי ספורט מהלווין . חומוס בכלל לא שידר כמעט ,כיצד הוא בכללל זכה ??

Sam Anand Nityo

New member
רועי היקר.. בלי קשר לדרוג ורייטינג

היה לך בלוג אותנטי ואישי. הבלוג הזה היה אתה. אהבתי לבקר. במיוחד בשעות הלילה... חחח לדעתי מגיע לך לזכות במשהו נחמד. ומה אם לא איזה סופ"ש ככה להתנקות...? אז מזל טוב. ואל תדאג.. יש לך מקום בקליפ הבא! (חחחחחחחחחחחחחח) תהנה גבר. (ק)סם

H y d e

New member
יא קנאים!!!!!!! GO חומוס GO חומוס

חחחחחחחח, אני נהנה פה מגיע לו!!! ודרך אגב מי אתם בכלל??????????????. יא יצורים!!!!!!!!!!!!

למעלה