- כ - ב - ו - ד -

אני בשוק אני בהלם אני ה מ ו מ ה !!!

רועייייייייייייייייי מזל טובבבבבבבבבב ! קולולולולולולולולולולולו ! גיליתי זאת באיחור אבל זה גם משהו ! בקיצור גם באה חחחחחחח

sanityNow

New member
מה????? מי????? מתי?????

חומוס זכה????? לאחר בירור קצר מסתבר שזה באמת נכון..... אז קודם כל מזללללללללללללללללללללל
טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
לא האמנתי שבלוג איכותי (יחסית
) יכול לזכות ..מסתבר שטעיתי... מה שיפה זה שהוא לא פתח חדר בשביל לזכות בתחרות(לעומת חדרים אחרים) וזכה... ידעתי שחשיפת הפיטמה תשתלם לך בסופו של דבר... חומוס,חומי,רועי.. אני נהנת מכל רגע שאני אצלך בחדר למרות שבעלת החדר האמיתית היא מאיה:) החדר שלך הוא בין המועדפים עלי בבלוג הזה... שמעתי שאתה נוסע עם טיפטיפ אולי היא תצליח לגמול אותך מאכילת החולצות... שוב מזלללללל טובבבבבבבב
... נשיקוווווותתתתתת

Sam Anand Nityo

New member
רועי

אתה שוב מוכיח לי כמה שאתה גבר גבר... אז אם הייתה גם הפעם טעות במערכת הזכיות, הרי שהטעות הזאת היתה טעות טובה. הצדק עשה את שלו... ולא יעזור לאף אחד תלונות וערעורים, כי הפעם האיכות ניצחה. אני אישית אימצתי את הבלוג שלך כבלוג המייצג לבלוגים האמיתיים בתפוז. יישר כח.. ותהנה בחופשה. ולכל המאוכזבים למיניהם מהתוצאות (תמיד יש כאלה - תמיד) - תתחילו לפרגן לאנשים, צאו מהתחרותיות... נגמרה התחרות!!! (ק)סם.

c u t e x

New member
מזל טוב !

בקיצור חומי , תהנה - לא סולחת לך שאתה לא לוקח אותי הפעם... אבל בסדר.. יש לך מזל שיש לי סלידה מחול לפחות לחודש הקרוב... אני אשמור על באפי !

the only mishel

New member
לכל הבכיינים הקיימים פה !

הבלוג של חומוס ולינוי ניצח ! הם השקיעו, הם נתנו מעצמם והיו הכי טובים וזכו ! לכל הבלוגרים האחרים הקנאים, זמן אינו שווה איכות ! תהיו פה רצוף ולא תתנו איכות, לא תיזכו ! הכי פשוט ! במקום לפרגן אתם מנסים לקבל משהו שלא מגיע לכם ! אני מאמינה שאתם כאלו גם בחיים האישיים שלכם! חבל שיש אנשים שכמותכם! הבלוגים האלו הם רק בלוגים! די לקחת פה כל דבר כחיים ומוות! ובנימה קצת יותר חיובית... חומוס ולינוי! מזל טוב, הייתם ועדיין אתם הכי טובים! תמשיכו ככה, אתה עושים טוב לאנשים! אחלה סופ"ש תעשו חיים ותתנתקו קצת מאיתנו (מגיע לכם גם חופש מאיתנו...) תודה על אחלה של זמן בבלוגים שלכם ! ים אהבה !

the only mishel

New member
לינוי...תמיד אמרתי שאת הכי טובה!

כיף לדעת שצדקתי ! אוהבת! תמשיכי ככה ואל תתני לשום דבר ואף אחד להפריע לך בבלוג שלך ובהנאה בחופשה ! איכות זאת לא מילת גנאי, והוכחת את זה ! חולה עלייך ! ים אהבה מתוקה!

*אם לא תספר זה לא ייגמר*

בעקבות אילוצים ואיומים חמורים מאוד נאלצתי גם אני להגיב ואני אצליח גם לתת תגובה טובה אם רועי יזיז רגע את האקדח מהרקה שלי שאני אוכל להתרכז קצת.. (תודה רועי). אז מה שיש לי להגיד זה: אתה חוצפן, לא מנומס, נושך חולצות, אוכל מקלות, מקבל שיגעונות, תוקע פרצופים לא קשורים (אומנם מצחיקים אבל לא קשורים) ומי אשם בזה שזכית? אני רוצה לפגוש אותו לתת לו בומבה בקופסא שתחזור למקום.. ושתדע שתמיד נתתי לך 4 (והכל על החוסר פירגון מצידך שקיבלתי בפעם הראשונה שפתחתי את הבלוג שלי... לא שוכחת ולא סולחת..) *האקדח חוזר לרקה* לגיעכלךגיכלגינעחלכעלךיגכעלךיגכעךיגע -> מצטערת קשה להתרכז ככה... בכל אופן רועי חמוד אמרתי לך שאם אתה עובר לתל אביב , לא כוסס ציפורניים והן נקיות, משתזף טיפה עד להגעתך לצבע מוקה, מתקלח לפחות פעמיים ביום בחורף ו3 בקיץ ותמיד תהיה עם החיוך הזה אז אולי כשאני והחבר ניפרד אני ארוץ לזרועותיך הלבנבנות (שעד אז אני מקווה שהם יתפסו קצת צבע :)- ) אז רועיקו- מתה עליך, באמת. ואני אמות עליך עוד יותר אם תבוא פעם לרוץ איתי בים (אל תשכח את החזייה ואני לא משריצה אגב... אז אתה וכל מי שצעק ברחובות אלנבי בת"א "נטלי תעשי לי ילד"--- > עוד לא.. אני עוד לא בשלה.. מצטערת.) אוהבת מאוד את כולכם, באמת :) נשיקות לך ולכולם ושים בבקשה חבל במזוודה שיהיה לי במה לתפוס כשאני ארוץ אחריך לאילת. ושוב עם המון אהבה- רק אני- נטלי לב

jo27

New member
רבותי אני נרגש להודיע לכם ולחומוס..

מזל טוב מזל טוב מזל טוב ,ועל זה אמרו חכמינו "יגעת ומצאת תאמין",בזכות נדיבות ליבכם הרחבה ובזכות כל אותם האנשים שנרתמו למגבית שקיימנו בזמנו לרועי/חומוס ,הנה חיברו לו את האינטרנט לאחר ניתוק עקב אי תשלום ,והנה היום אנחנו קוצרים את הפירות ,רבותי אותו חומי שעד לפני מספר שבועות לא היה לו כסף לשלם לספקית האינטרנט,אותו חומי עומד לנסוע לעשות חיים באילת ראיתם איך שגלגל מסתובב לו ,בכל אופן ברכות לך חומוס שתיהנה ,ושוב תודה רבה לכל אלה שתרמו ולו שקל אחד עבור חומוס.

../images/Emo65.gifיששששששששש !!!

חומוסון מברוכ ממי....מגיע לך. אתה יודע למה? כי אתה זה אתה - נטול כל פוזה. אוהבת אותך...נשיקה לבאפי על האף ממני וכן אני בת 28....
בפעם המיליון.

מזל טובבבבבבבב../images/Emo24.gif

וכמו שאמרתי לך בבלוג ...תעבור לדימונה בדרך לאילת תעשה PP וקח אותי איתך על הדרך חיחיחי...
סתם מותק תהנה אתה אחלה!

shanibe

New member
לא בליתי הרבה אצלך אבל

מה שהספקתי לראות לשמוע ולקרוא אתה אחלה, שיהיה לך במזל טוב על הזכייה, והרבה הנאה באילת. כתבת תגובה, שנעים לקרוא, כל הכבוד חומוס, אתה 10 קבל ממני צפרדע במתנה

Yanir B

New member
מזל טוב

בדרך כלל כמות אינה מעידה על איכות, לחיי היוצא מהכלל!, זה הזמן לצרף לברכות גם פירגון על בלוג נפלא, בראשו הזוכה, שהצליח לרכז כמות של אנשים איכותיים, אותם אנשים שעשו את הבלוג למקום נעים לשהות בו, המון אהבה לאותם אנשים ולך חומוס, תהנה מהזכיה [במה הוא זכה?] אם זה הוואי אני רוצה וינסטון לייט מהדיוטיפריי, והכי חשוב שיהיה המשך. [כאן היית אמור להכניס איזה סמיילי נחמד, לו הייתי יודע איך]

קילילילילילילילילילילי../images/Emo151.gif

אז...אמממ...אה... מ-ז-ל ט-ו-ב !!!!! ------------ ------------
חי חי חי יום טוב לכולם...

bluetair

New member
כל בודק = מלך הסטלנים

שמתם לב שתמיד באה הודעה של "כל בודק" ואז בני עונה "כן אחי אתה צודק בלה בלה בלה" תמיד הדעה של "כל בודק" היא של בני לכן זה בני!!!!!!

וואלה נמלים לא חשבתי שתזכה

אבל!!!!!!! חולההההההההההההההההההה עלייייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!! אתה אחלה !! אין עליך !! חחח מי המאושרת באה איתך לאילת?! רועיייי תעשהההה לייייי נמליםםםם!!!!!!!!!! ולשלומי וגילי אני מצטערת בשבילכם אתם ראיתם כמה רציתי שתזכו !!!!!! אוהבת הכי בעולם!!!! ברו'ש

n u l i t

New member
../images/Emo65.gif הכל בזכותי !~!!!!! חחח

חפחפחפ... במה הוא זכה?? בחופשה??? אבל.. איך הוא יכניס את הארון למזוודה ??!

למעלה