- כ - ב - ו - ד -

killerkitten24

New member
חתיכת קנאי ולא מפרגן....../images/Emo123.gif

מרוקאי, קח את המענטזת שלך וטבור שלה ותשלם לעצמך על סוף שבוע באילת, כי מבחינתי בתחרות לא היית קרוב אפילו לזכות עם התועבה שראו בבלוג שלך!!

אוייש מה הולך פה?

אנשים לאן ירדתם????? תראו איך אתם מתנהגים.. ממש מגעיל!!!! שלומי תתאפס על עצמך! תראו לאן הובילה אתכם התחרות... ניהיה כבר מגעיל מידי להיות כאן... אה ושלומי בוא אני אביא אותך על טעותך... חומוס משדר כל לילה בערך מ-:3:00 ועד הצהריים, חומוס היה מלא פעמים ראשון ברייטינג כשהוא שידר..לחומוס מגיע לזכות ויודע למה? רק בגלל שהוא לא תחרותי כמוך! רק בגלל שהוא אמיתי! רק בגלל שהוא כאן ולא בשביל התחרות! תפסיק כבר לרחם על עצמך... אלוהים מה השטויות האלו אתה נשמע כמו לפני סף התאבדות "נתתי את הנשמה , את החיים, את הפרטיות וויתרתי על בגריות... " כאילו מה נסגר איתך... ???? יזה רחמים עצמיים.. איזו הגזמה עלק ננתתי את הנשמה, את החיים.. זה רק סוף שבוע באילתתתתתתת אלוהים מה נסגר איתכםםםםםםם!!!! חומוס מזל טוב מאמי .. מגיע לךךךךךךךךךךךךךךךך .. !!!!!!!!

shanibe

New member
אתה לא קצת מגזים עם האיומים שלך ?

אתה ממש יורד ברמה ולדעת שהכל מכור , היית צריך לדעת את זה מזמן. אבל לעדכןך, אין כזה דבר 2000 איש בבלוג שלך, אין , אפילו במבוגרים זה לא מגיע לכמות כזאת ! לא להשחף... חוץ מזה, תדע לפרגן לחומוס, כי הוא באמת אחלה גבר , הוא כן היה הרבה זמן בטבלת הדירוג (של הנקודות) עם הניקוד הכי גבוה... אני לא מכירה אותכם, נכנסתי אולי כמה שניות ביום שנתקעה לך הרגל בטרבוקה, נראת לי נחמד למורות שכל מה שראיתי זה היה כף רגל, אחלה כף רגל, אבל התגובה שלך עם האיומים אורסות את הכל... אני מציעה שתקימו עמותה נגד תפוז , אתה ומלך הערסים, אתם די דומים, קשר משפחתי ? אולי, קרטון משוטף שחלקתם ל-2 ? אולי, באר שבע ודרום ? אולי. לא יפה לא יפה. בכל אופן, תתנסה בחתחרות הבאה, כלום לא עבוד, חומוס הרי נמצא פה הרבה מאד זמן, עוד מזמן התחרות להוואי, חומוס תמיד אהבתי את השירים שלך על הבוקר יאללה ולסיום. תן לו בצרפתיה המשוגעת !
תן לו ביין המשובך
תן לו בצפרדע הלא לאכילה !
תן לו בפחחחחחחח לא אגיד כי עוד פעם הוא יפגע.... ותן לו סוף סוף באהבת חיי - SHAUN המדהים שאני הכי אוהבת בעולם !

Sexit may18

New member
מרוקאי אתה טועה מותק

לחומוס כן מגיע לקבל את החופשה... לעומת זאת לבחורה בלי הכבוד העצמי שעונה לכינוי "טיפטיפונט היחידה" ל א מגיע לזכות!!!!!! מי שמורידה בגדים ורוקדת,סליחה על הביטוי, כמו זו** מול חבורה של גברים חרמנים ומקבלת 5 מכל אחד מהם ,לא מגיע לזכות! מילא שתעבור לבלוגים של מבוגרים בלבד ותזכה שם! ולא פה בבלוגים הרגילים!

כל בודק

New member
לדעתי, טיפטיפונת היחידה צריכה

לתת את הזכייה שלה לשלומי והמצרייה. טיפטיפונת, מה דעתך לעשות מצווה לשני החבר'ה האלה? ולתת להם פרס אחד משני הפרסים שלך? ותפוז - לדעתי הייתם צריכים לכתוב בתקנון שאין כפל פרס ומי שכבר זכה אין לו אפשרות לזכות שוב. זה לא פייר שאנשים שזכו זוכים פעמיים... ותחשבו על זה

כל בודק צודק אחי! שטיפטיפ תתרום

את הפרס מכל הלב!!! ותאמיני לי עשית מצווה גדולה!!! אל תעשי את זה בשבילנו אלה רק למען המצווה מ תני להם להנותת.... ותאמיני לי שתקבלי כפליים ממה שאת נותנת! הרבה אין מה לומר אבל מגיע למרוקאי ולמצריה להנות כמה ימים הם לא היו באילת אף פעם הבנת את זה לינוי תעשה מצווה נשמה! תתני להם ללכת להנות ותאמיני לי שתקבלי יותר מזה... שלומי תאמין לי היתי עוזר לך עם הקטע של אילת יש לי מלא אנשים שם אני מחר ב"ה אנסה לברר לך משהו גבר ואם כן אז רק שבוע הבא תוכלו לצאת לוויקנד טוב... תן לי לברר כמה דברים... ואני ידאג שתהנו אחי מבטיח לך... וטיפטיפ תחשבי נשמה על מה שאמרתי לך... פשוט מצווה לא יותר מזה!!! כל טוב לכוולם!

איזה נפילה

טוב מי זה חומוס בכלל? מי מכיר אותו.. ומה הוא זוכה בגלל... בנדר ששלומי צריך לקחת את אילת... יאללה כל אחד מהמעריצים תורם 10 שקל ומסדרים להם טיסה לאילת לשבוע... כפרה על שלומי... אל תוותר להם!

../images/Emo24.gifמאושרת בשביל חומוס

אני לא יודעת אם רייטינג קובע כאן...אבל אני יכולה להגיד שחומוס א מ י ת י ולא דופק שוואים מול המצלמה בכדי לזכות וזה מה שחשוב!!! הכל טבעי אצלו...הוא לא התאמץ טיפה לזכות ולכן מגיע לו, הוא זכה בגלל מי שהוא....רועי...חומוס...איך שתקראו לא. הוא מה שנקרא ריל טיוי בלוג. ולכל הקנאים...תפרגנו ותפסיקו להתאמץ בכל מיני מופעים מטופשים על מנת לזכות...זה לא עובד בתפוז, עוד לא קלטתם?!? חומוס - אוהבת אותך כמו שאתה
...

ח ו מ ו ס

New member
- כ - ב - ו - ד -

מי זכה? ראיתם תוצאות משהו? שייה אני לא מאופס אני אף פעם לא מאופס ..... ממממ מוזר מפחיד לחשוב שזכיתי במשהו אז מכיוון שנכנסתי לסרט של אוסקר... אנשים ויותר מכך חברים שלי הכל בזכותכם בזכות ששיניתם את שעות השינה והחשיבה שלכם שבאתם להנות ולהעביר את הלילות אחד עם השני ואיתי כמובן הכל בזכותכם כי הצלחתם למצוא אחד את השני בין כל המענטזות שמחתי להעניק לכם את הבמה ליצירת חברויות חדשות העברת רגשותייכם אחד אל השני באופן הכי כן שיכולתם כי אם זה לא מהות הבלוג אז מה כן? אני אמשיך לשרוף פייפרים להנאתי כי מי כמוכם יודע שלא בדיוק תיכננתי לזכות במשהו הגעתי לכאן מאותן הסיבות שאתם פה (כל זה בלי לנקוב בשמות כדיי לא להחמיץ מישהופשוט ).... בנימה אופטימית זו ... מרוקאי והמצרייה.... אני מצטער בשבילכם שלא זכיתם ידוע לי מהשיחות הקצרות שלי איתך כמה רצית את הפרס לא יודע בדיוק במה ניצחתי אתכם אבל קצת פירגון לא היה גורע ואפילו להפך... הרצתם תוכנית מצליחה ולדעתי את אנרגיות הכעס שלך תפנה פשוט לדברים חיוביים ואולי בתחרות הבאה תקח את מה שיגיע לך ... אחזיק לך אצבעות. שוב תודה והמון אהבה מרועי, מחומוס, מהארון ,מבאפי ומהמזוודה והפייפרים ז"ל.

אליסון

New member
חומי../images/Emo24.gif

מה אני אגיד חומי....אתה אחלה גבר באמת, מהפעם הראשונה שנכנסתי לבלוג שלך נהנתי והתמכרתי, אתה משעשע ומצחיק, שקט לפעמים נכון אבל אתה ממש אחלה, תמשיך להיות אחלה בחור שגורם לנו רק טוב על הלב מתהההה עליךךךךךך......כמו כולם פה.... מגיע לך הפרס ואני אומרת את זה מכל הלב בלוג איכותי עם בחור איכותי! המשך כך וקבל 55555555

אליסון

New member
עוד משהו...

אני מתה על המשפטים שלך....תמשיך להוציא אותם אולי תוציא ספר ביום מן הימים:)

killerkitten24

New member
חומי../images/Emo39.gif

אהבתי את מה שכתבת..צודק בכל מילה. אנחנו צריכים את התוכנית שלך גם בימים קשים אלו. אין כמו הנחיר של חומי

אח שלי אתה מלך ../images/Emo47.gif

סחתיין על הזכייה. אני אישית מרגיש שזכיתי בעצמי. זכיתי בחבר (כן, גם אם מעולם לא פגשתי אותך במציאות) וזה שווה את הכל. יאללה שים לבאפי כתר על הראש ובוא נתחיל לחגוג!!! (כמובן שאף מסיבה לא מתחילה עד שהמזוודה מטפסת בחזרה על הארון
)

parex

New member
חומי

אני גם מרגיש שזכיתי בחבר ,והיי אפילו ראיתי אותך במציאות גם אם זה לא היה מתוכנן .רק שתידע שחלק מהכיף שלי זה לקבוע איתך דברים שלעולם לא יקרו כמו ללכת לגרג עם קרלו או לבלוש אחריך בכל מוריה כדי לראות איפה אתה גר. בכל מקרה הבלוג שלך זה אחד המקומות היותר נעימים להיות בהם בלילות וזהו יישר כח ושההצלחה לא תעלה לך לראש אתה שומע? תמשיך לשדר יאלה סלאמאת יא חומוס

רועי, חומוס, חומי, נושך חולצות

מזל טוב וענק על הזכיה. יש לך בלוג אחלה, כיף להיות שם למרות שיש את (ABYSS) שנכנסת והורסת לפעמים. חחחחחח (עכשיו היא תתנקם בי) ולכל המלעיזים והמקללים למיניהם, תקנאו זה טבעי, אבל תפסיקו לבלבל ת'מוח על קונספירציות ושטויות שכאלה... חומוס שידר כל יום במשך שעות ואתם בגלל הרצון הבלתי נלאה שלכם לראות ציצי ו/או פטמה פשוט לא שמתם לב שיש בלוג איכותי שמשדר ברקע.

מתבiננת

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif

וואייייייייייייייייייייייי זה הולך לכאובבבבבבבבבבב......
דרוררררררררררררררררררררררר

MASS23

New member
כן באמת ה-ABYSS הזאת חצתה כל גבול

אפשרי. אבל כמו שהמלך הבטלנים ציין פעם במאמר מאיר עיניים היא טרול. ויש להתעלם ממנה עד שהיא פשוט תתייאש ותבול כמו פרח שקמל(יהודה עמיחי מאחוריך
). תן לה בהתעלמות

למעלה