- כ - ב - ו - ד -

חבל על שלומי וגילי....

ברכות לחומוס לזכייה....אבל חבל על שלומי וגילי......הם השקיעו הרבה במופע ייחודי......אני לא יודע מה הציג חומוס....או איזה מופע היה לו.....אבל נראה לי מפתיע שהוא זכה......אפשר לדעת מה הניקוד שלו ומה הניקוד של שלומי וגילי ? מה ההפרש ביניהם ? חבל על שלומי וגילי....הם באמת וויתרו על בחינות בגרות כדי להגיע לאילת.....וחבל....מה שמראה שהצדק לעיתים עיוור....לעיתים יותר מדי עיוור..... הבלוג של המרוקאי היה הפייבוריט....הוא גם היה מספר פעמים ברייטינג...בעוד לא נתקלתי בחומוס ברייטינג.....לכן נראה לי מוזר.... אפשר לדעת איזה משרד רואי חשבון בדק את התוצאות ? חבל על שלומי וגילי....הלך להם החלום.......ממש חבל...... שפן של הצאט 13.4.2004

כל אתר תפוז יישלם על זה ביוקר!!!!!!

הרגע קיבלנו את השוק את ההלם של החיים שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!! חומוס הוא המנצח הגדול ???????? מי זה חומוס? מישהו מכיר אותו בכלל? הוא היה פעם בטבלת הרייטינג????? הוא בחחיים לא היה בטבלת הרייטינג. ענת המנהלת של הבלוגים אמרה שחייב שיהיה כ5 כוכביות כדי לזכות בתחרות ולחומוס היה רק כוכב אחד או שתי כוכביות והוא הזוכה הגדול????? ששידר בקושי שעתיים ביום????? אל תגידו לנו שהוא היה בטבלת הדירוגים כי גם לינוי לעולם ועד לא הייתה אף פעם בטבלת הדירוגים ובכל זאת היא נצחה פעמיים!!!!! הכל פה מכור מה שעשיתם למלך הסטלנים זה מה שקרה לנו אנחנו היינו מובילים ברייטינג , והיה לנו 2000 צופים ביום וים של דירוגים!!!!! היום קבלנו את ההלם של החיים שלנו אחרי שכולם הכריזו וכל הסקרים הראו שאנחנו המנצחים הגדולים פתאום אתם מודיעים שחומוס ניצח????? תשמעו ותשמעו טוב אנחנו כאן ואנחנו מחכים להסברים כי אם מלך הסטלנים וויתר לכם אתם התעסקתם עם השטן ומחר בבוקר אנחנו פונים לדידעות אחרונות, מעריב, לטלויזה ולתקשורת ואנחנו נפיל את האתר תפוז ונחשוף את כחל השחיותויות שהולכות פה. אתר תפוז וגברת ענת!!!!! את היפלת אותנו אבל מתוקה את והאתר שלך נופלים יחד איתנו תתככוננו למפץ הגדול ולשערורייה הגדולה ביותר בכל הזמנים אנחנו היינו מובילים כל התחרות ופתאום אננחנו לא מנצחים??? וואי וואייייי נכנסתם למיטה חולה....... צפו להפתעות רבות! ואנחנו מחכים לשמוע הסברים ותירוצים על הזכייה של חומוס שהיה לו גג 20 אנשים בחדר בערב אחד ולנו היה 2000+ אנשים. שבכלל הוא לא שידר היום ביום סיום התחרות ואנחנו שידררנו משעה 6 בבוקר והיינו במקום הראשון כל הזמן??? והוא הזוכה הגדול?????? מה לעזאזאל הולך פה???????????? משהו מסריח ומכור פה אבל תדעו לכם שכל האתר תפוז נמצא בהלם טוטאלי ובשוק כמונו וכולם נכנסו לאווירת אי נעימות, ובלבול ובמיוחד תחושבת רימוי גדולה!!!!!!!!!!!!!!!! מחכים לתירוצים!!!!!!! ובחירת הצופים לעולם לא טעתה והצופים בחרו אותנו!!!!!!

גם אני בהלם....

אני בשוק...... כמעט ולא נתקלתי בחומוס.....גם היו לו מעט מאד צופים.....אני לא מכיר אותו אישית.....אבל הוא לעולם לא היה בראש הדף......אפילו לא יודע אם הגיע לדף הראשי.....כך שהזכייה שלו ממש מפתיעה...... גם אני בהלם..... קשקשני

התחרתי בתור בן בלוגר, ענת כנסי

ןענת המנהלת בכבודה ובעצמה אישרה שאני מתמודד כבלוגר!!!!! עכשיו אני הייתי המוביל כל התחרות עם הרייטינג הכי גבוה ואלפי צופים ביום ורוב היום היינו במקום הראשון עם הכי צופים שחומוס בכלל לא שידר ושהוא שידר היה לו 10-13 צופים והוא הזוכה הגדול של התחרות??????. אנחנו? שוויתרנו על כל הבגרויות? על החופשה? על החיים? על הפרטיות? על המשפחה? על הנשמה? יצאנו כאלה מרומים ולוזרים? ענת תני הסברים מהר!

shanibe

New member
אההה עכשיו רק אתם מבינים ???

לי הכל היה ברור מזמן. חומוס מזל טוב, אתה באמת חמוד אבל לעולם לא היה בטבלת רייטינג... לא שאתם הייתם הרבה - המרוקאי והמצריה, אבל נו, יש לכם נקודה למחשבה ...

smile2life

New member
מה עדיף כונפה שמענטזת?

ולידע כללי הבן אדם שידר כל בוןקר אבל כל בוקר משעה 03:00 עד שהיה יוצא לעבודה בצהרים. דרך אגב כונפה זו טיזרית בלי מוח וטיזרית זו אחת שחושפת שד, מרמזת על חשיפת שד או מנענעת את התחת

Sexit may18

New member
עוד פעם היא זכתה?@?!@?!@

לא מספיק לה פעם קודמת1?!@?@?@ תעבירו כבר ת'בלוג שלה למבוגרים בלבד!!!!!!!!!! בחורה שרוקדת עם חצאית בעובי של 10 ס"מ לא צריכה לשדר עד 22:00! איכס! זה לא פייר ששידורים איכתויים כמו סם ויסמין,יאקי,אקספיריינס וכ"ו לא זוכים ובחורות שמענטזות ערומות זוכות! אז מה ? כל אחד שירקוד ויתפשט יזכה? וואלה יופי! תיקחו ממנה את החופשה! זה לא פייר! לפחות בלוג אחד זכה בחופשה ביושר! מזל טוב חומוס! ולגבי השניה-קחו את החופשה ממנה ותעניקו אותה לבלוג אחר שמגיע לו!

מזל טוב ללינוי-טיפטיפונת

לינוי טיפטיפונת... מזל טוב לזכייתך בפעם השנייה ברציפות...... אילת מחכה לך....מלאך 10 מחכה לך.... 3 המלאכיות מחכות לך..... תעשי חיים....... חבל לי על שלומי וגילי שהתאמצו הרבה.......ולא זכו לממש חלום.... מה שאני מציע לינוי, מאחר ויש לך זכייה מפעם שעברה (=זכייה לשניים) וכן קיבלת זכייה נוספת הערב (=שוב זכייה לשניים) = אז לאפשר לשלומי וגילי להגיע למלון שלך..ולהתאכסן באחד החדרים שלך.... דהיינו = שלומי וגילי ישלמו רק על האוטובוס לאילת...ולך שיש כבר 2 חדרים זוגיים (אחד מהזכייה הקודמת ועוד אחד מהערב ) אז כדי שהצדק ייעשה וגם ייראה = אז להזמין את שלומי וגילי להתאכסן באחד החדרים שלך..מתוך 2 החדרים......אני בטוח שגם מלאך 10 יעזור.....וגם בארוחות של המלון... כך שמי שלעולם לא היה באילת = תהיה לו הזדמנות..... זו בקשה שלי אישית אלייך..... לאפשר לשלומי וגילי להתאכסן באחד החדרים מתוך 2 שיש לך..... מאחר ועלות הנסיעה לשם היא לא הגורם המכריע אלא דווקא השהות= אז בבקשה= להתייעץ עם מלאך 10, 3 המלאכיות, 2 בנותייך, וכדומה..ולאפשר לפחות מיטה אחת (זוגית) לשלומי וגילי באילת..... למי שעדיין לא היה באילת = כמוהם = אז זו חוויה של ממש.... זה שיקול והחלטה שלך, לינוי..... כי הפעם הצדק הטבעי נפגע ועוות..... ואם כן = אז לפנות במסר לשלומי וגילי ולהפתיע אותם..... יש כאלו שלהיות באילת זו הגשמת חלום.... אז בואי תעשי את זה, לינוי..... קשקשני 13.4.2004 שעה 2030

מה???????../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני פשוט בהללללללםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!! אני בוכה פה!!!!! זה לא בסדרררררררר אני כועסת על תפוזזזזזז איזה מגעילייםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!! לינוי זכתה כברררררררררררר זה לא בסדררררררר אנייייייייי לא מסכימהההההה !!!!!! גילי ושלומי אתם גדוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

לינוי מגיעה לנ לזכות אבל חומוס?

מזה השערורייה הזאת?? אנחנו לא נוותר והולכת להיות פה השערורייה הכי גדולה בכל הזמנים ופרסומים נבזיים על פורטל תפוז "המכובד" כבר מתחילים לנזוף לערוץ 2 וידיעות אחרונות על כל הרמאים והנוכלים שנמצאים פה... ובשביל הבדיחה שלכם.. רצינו לדעת בכמה חומוס הוביל עלינו? נשבע לכם אני חושב שאני בחלום בסיוט הדמעות לא מפסיקות לרדת מה קורה פה? תגידו שזה חלום, שזה סיוט!1

זה לא בסדר ! שאתם בדודו תספרו

שלומי כפרה שאתם תהיו בדודו תספרו אנחנו לא מסכימים ככה! אתם צריכים לזכווווווווווווותתתתתתתתתתתת~!!!!!!!!!!!!

carlo1000

New member
../images/Emo122.gifתמיד דופקים את המרוקאים

ואם יש מישהו שבאמת מגיע לו לזכות ובאמת יכול להחזיק בלוג שעות וגם לעניין אנשים זה חומוס אז שוב מזל טוב על הזכיה אוהב אותך מאוד מאוד carlo1000

מרוקאי ללא הפסקה כנסו שניה כנסו

אהלן אחי לפני שאתה מתרגז ועושה שטויות תבין כמה דברים! עכשיו את ה בטח יודע למה אני לא משתתתף בתחרויות יותר עכשין תבין איזה מערכת יש לתפוז ואיך שאני אני ששידרתי המון שעות ונתתי ת'נשמה שלי בתחרות של הוואי אבל ביום האחרון מיום רביעי בשעה 6 בבוקר עד יום חמישי בשעה 1400 בצהריים נדהמתי לגלות שכל הרייטניג שלי ירד וממקום שני במובילים. ובמקום הראשון בדירוגים נפלתי ביום חמישי ועל גדול!!! אתה צריך להבים שמישהו שיחק שם בכל המערכת שיבש ההכל הרי משהו מסריח שם ויודע מה ממש לא אכפת לי מכל התחרות הזאת או אחרת.... אבל דע לך שיש לך בלוג אחלה ויש עוד כמה כמוך.. אבל כנראה אנשים שם בתפוז עושים הכל כדי שנפסל זה ממש מערכת דיקטטורה לשמה. אני רוצה להגיד לך שלומי שעדיף שתראה את המצב ככה כי אין עם מי לדבר פה הכל אטום אחי הכל אטום. אני נתתי את נשמה שלי בבלוגים אני שפתחתי להם את הבלוגים בין הראשונים הבאתי להם קהל אנשים הבאתי להם פרסום בכל המדיה. בעיתונים בכל איפה שרק אפשר!!!! ומה קיבלתי אהה. סטירה לפנים זה מה שקיבלתי. אבל אחי מה חשבת אני פראייר? לר שכחתי ולא סלחתי... הכל עדין בלב שלי... תפוז יצאו שקרנים ואייל כן תמחוק ותחסום אם בא לך שוב אני אומר מה שבא לי ומה שאני חושב לנכוןןןןן.... אני יודע בדיוק מה אתם עושים שם אתם עושים דברים שרק אלוהים יודע למה..... אבל את הניקוד שלי את הרייטינג מישהו הפיל ותסלח לי כן הפיל ו ב כ ו ו נ ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ודאג שאני יעוף מהתחרות כולה.... אבל אני משדר עכשיו בקטנה... לא בשביל תפוז אלה בשביל האנשים שאוהבים ורוצים אותי עדין... שלומי אחי תשמע לי עזוב אותך מחריקות עזוב אותך משטויות... אתה יודע מה אני עברתי אחי כמה אני נתתי ת'נשמה וקיבלתי חרא! 1000 שקל חשמל הגיע לי לשלם מי עזר לי תפוזז??? על כל השעות שהיתי... אני לא באתי לשדר בשביל התחרות.. אבל בשביל העיקרון ןותפוז מכר הכל את כל התחרות עבור חזיה של דנדוש עבור שהיא בלונדה עקומה.... שלקחה את התחרות שלא ביושר וכולם יו8דעים את זה אפילו בתפוז אבל אחי אין טעם להתווכח הרי אנו יודעים מה מסריח ואיפה מתחיל הסירחון של כולם! אני לא ויתרתי להם אחי... הפנקס פתוח והיד רושמת ויודע מה ממש לא מזיז לי לשדר או לא אני בסבה שלי פותח בלוג שעתיים ועף לבלוגים אחרים כדי להביט בהם... אבל שורה תחתונה.... אל תאמין להם אחי הם מכרו אותך כמו שמכרו אותי ואת האחרים את הבלוגים הכי טובים מכרו עבור סקס סקס סקס! כי מה סקס מביא להם אנשים ותפוז הם כפווי טובה לנצח!!!!!!!!! ומצידי שיחסמו אותי יודע למה? כי האמת כואהת להם לשמוע את כל מה שיש פה הכל מסאיח מילה אחת פשוטה מסריח פה כל!! שלומי הבמה שלך תעשה מה שבא לך ותזכור את מילותייי הנה מה שקורה רב מריבות.. תבין למה אני נטשתי הכל מהתחרות הראשונה... עכשיו שישברו את הראש ויגידו ואאלה מלך הסטלנים צדק בהחלט!!!! הנה עוד מעט תחרות חדשה ושוב סקס ושוב הכל יהיה מכור!!! איתכם תמיד בכל מצב ממני Mלך הסטלנים...

MASS23

New member
כן אתה באמת תורם לתחייה רוחנית

בעם היהודי קריאות ה-"תן לה בקרטונאז' שלך". ממש ממשיכו של הרצל אתה. קצת עלה לך השתן לראש חביבי, אתה בסך הכול מובטל בטלן שלא יודע לקבל הפסדים בכבוד. אף אחד לא הכריח אותך להיות פה בתפוז ובהחלט לא אתה הוא זה שעשה את הבלוג טי וי למה שהוא(זה יותר השידורים למבוגרים והתקווה לראות איזשהוא בדל ציץ אצל כל המענטזות למינהן חחח). אז תשב בשקט, תמלמל לעצמך מילים חסרות פשר כמו קרטונאז' ותלמד קצת לפרגן. ואתה יודע מה אתה יכול לעשות עם תיאוריות הקונספירצייה שלך- תכף תתחיל להאשים אותם שהם זכו בגלל שהם אשכנזים או משהו מופרך כזה. אז יאללה, תן לה בלהתראות...

למעלה