- כ - ב - ו - ד -

מתבiננת

New member
באפי אהובתנו ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

רק בשבילה אנחנו פה

מתבiננת

New member
ונשיקה רגע לפני ההעפה שלי ../images/Emo9.gif

ביקשתי.... לא יכולתי לצאת בשום דרך אחרת....

carlo1000

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב כוכב

אתה רואה שאתה מסוגל להיות כוכב אמיתי אז בכיף עם המון פירגון תהנה ותעשה הרבה חיים שיו כמה זמן לא הייתי באילת
carlo1000

דרור אחיייייייי מזל טוב על הזכיה

חחחחחחחחחח באמת מזל טוב, ולפחות לי היתה זכות ראשונים לבשר לך על זה. תתארגן לשידור מאילת....

אופס רועי לא דרור (בררררר)

דיברתי עם דרור ורשמתי בטעות את שמו...... איזה פאדיחה ועוד מתועדת, בטח המתבוננת הזאת תעשה מזה שלט ענק עכשיו

killerkitten24

New member
חומוססססס../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif../images/Emo23.gif

יווווווווווו חומי ,זכית!!! איזה צחוקים!!! את מי תיקח לאילת?????!!! אוהבים אותך מאוד, המעריצה בלב בנפש ובשומנים

../images/Emo23.gifמלך

בלי ציצים בלי שטויות פשוט אתה וכנראה שזה מספיק אוהבת צפרדע מוואאהה

cutie21

New member
הכי גדול בעולם

וזה מהאנשים שהכי אוהבים אותך מלא פירגונים מזל טוב מותק שלי מתה עליך ומתה על המתבוננת שהנציחה כל רגע ורגע חשוב מחייך וזהו בנתיים מתה עליך ושמחה שזכית
סתם לא קשור אתה יודע שאני מתה לפיצה אז יאללה בייי

חומוס!!!! מכל הניקים שלי:

מזל טוב מ: *TheDarkPheonix *איכות זו לא מלה גסה *אני מה איכפת לי אני *שוקי הדובי של הצאט *סיוונוש *דג ושמו וונדה *LMAO *החולצה של חומוס ויש עוד........
חומוסססס תעשה לי ילדדדדדדדד
דן.

DISGUISE

New member
רועייייייי

מזללטטטטטט יה חתיךךך (לא ספרים אבל חתיך..) בואנה זה אומר שאתה מקבל עכשיו מלא טלפונים של כוסיות אה?? ובקשר לכול התמונות שלך... מתבוננת... חומוס... GET A ROOM!!! מזלטטטטט שוב!! (אין לי כוח לשים סמיילים..)

parex

New member
חומוס באוטובוס חצות

חומוס איך אני יקרא את כל מפגן האהבה ואהיה בשקט? זכית כנגד כל הסיכויים , כנראה שכלבה ארון ומזוודה בדימוס מספיקים כדי לזכות במשהו,איך ההרגשה? עושים לך כבוד ואני ינסה להרים בגרג ערב הערצה ומורשת החומוס , בתקווה לעוד מפגשים חפוזים ולא מחייבים בעתיד, יאללה תעשה חיים .

למעלה