כת השטן

adam_a

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד

אומנם לא היתה לי התנסות עם הכת המדוברת... אך הריגת חיות מסכנות וחסרות ישע היא בהחלט דבר אסור! חיות הם יצורי הטבע... צריך לשאוב מהם רוחניות... לא להרוג אותם. חבל שיש אנשים שעושים אחרת

hsotrt

New member
בלאת...

די!!! אין קשר...ישנם שטניסטים של לה-ויי וישנם פסאדו-שטניסטים שהם סתם ילדים מוכי ירח...

adam_a

New member
אני באמת שלא מצליח להבין

את הנקודה שאתה מנסה להעביר. אני התייחסתי לכת המדוברת... ואין שום הצדקה לפגוע בחיות מסכנות לא בשביל עצמך ולא בשביל שום אל שהוא... יהיה מי שיהיה. על אותו משקל אפשר להגיד שזה בסדר להקריב בני אדם... אומנם הדבר היה מקובל בתרבויות מסויימות... אך רוב התרבויות העתיקות הוציאו את המנהג הזה מתוכם ואף נתנו לחיות מסויימות מעמד של אלים ושל כוחות חזקים.

לא!

אידיוט! מנסים שעות להסביר לך פה שאין שום קשר בין שטניזם לכת השטן! שטניזם זו דת, היא לא מקריבה שום חיות או בני אדם, והיא נגד פגיעה באחר אלא אם כן מתוך הגנה עצמית. כת השטן זה קבוצות קטנות של מפגרים שמתעללים בבעלי חיים "בשם השטן"

Zillah

New member
תיקון טעות

יש קשר בין כת השטן לשטניזם אבל זו לא כת השטן שמקובל לחשוב עליה (הכוונה היא לאותם מפגרים שסוגדים לשטן בכדי לספק את יצר האלימות שלהם ויצר המין שלהם) זו היא כת השטן כפי שמקובל לחשוב עליה אם כל האורגיות הקבוצתיות בבתי הקברות והקרבת חיות חסרות ישע שלא פשעו בדבר כאן השטן הוא רק תרוץ לשיחרור היצרים של אותם הילדים המטופשים יש את האנשים שסוגדים לשטן במלוא הרצינות אם הם נחשבים לחלק מכנסית השטן ואם לא גם אלו נקראים כת השטן מהסיבה הפשוטה שהמבנה שלהם הוא מבנה של כת ומכיוון שהסגידה של אותה הכת מכוונת לשטן הכל אנין של דקויות הגדרה

תיקון תיקון טעות

אולי כדאי שתלמדי קצת על הנושא לפני שאת מדברת? כנסיית השטן זה אירגון, אירגון של שטניסטים. ארגון שלה ויי הקים כפי שאת בטח יודעת, בשטניזם לא מאמינים בשטן, השטן הוא רק סמל לכן לסוגדי שטן קוראים סוגדי שטן ולשטניסטים קוראים שטניסטים והאנשים האלה שסוגדים לשטן במלוא הרצינות הם מפגרים, מהסיבה הפשוטה שהם הרי באים נגד הנצרות נכון? טוב ויפה, השטן הוא המצאה של הנצרות בשביל למשוך מאמינים

Zillah

New member
אנסה להסביר את עצמי

למדתי וחקרתי קצת על הנושא. נוסף לאירגון של לה ויי קיימים פלגים של שטניסתים או סוגדי שטן תקרא להם איך שבא לך אלו אנשים שלא מאמינים בשטן כביצור שלט עליון אלא מאמינים בעקרונות שהוא מיצג אם השטן הוא פרופוגנדה נוצרית העקרנות של האופל שלו הם לא אנשים נמשכים לצד האפל מכיוון שהם חושבים למצוא חופש ושחרור דרך השטן שזה באצם חלק מהעקרונות שעליהם מבוססת האמונה בצד האפל נ.ב. רק בגלל שאני חדשה כאן לא צריך להתיחס אלי כמו לטיפשה למרבה הפלא אני כן מבינה על מה אני מדברת

hsotrt

New member
אנחנו לא מתייחסים אלייך כטיפשה!

אנחנו מנסים להסביר! מאיפה יש לך את המידע??? אתר, חבר??? כי מה שהסברת עכשיו זה בדיוק ההגדרה של "כנסיית השטן" של לה-ויי!!!

למעלה