וממש כמו בספר הכוזרי מתגלה אלי מלאך ה'
ואומר לי שמעשיי אינם רצויים, אה? באמת מזל שהגעת... שיקול דעתך אולי מורה לך שהדבר פסול. מכבד מאד את דעתך, אך אני אוחז בדעה אחרת. נכון, לא לכל מקום מותר להכניס קדושה. אבל במקרה הנידון אני חושב שיש מקום ליצירת בועה שפויה בתוך כל ההמולה. להזכיר לחבר'ה שלא מייצגים אותנו רקדנים, אלא מייצגת אותנו אידיאולוגיה. אתה קובע דברים באופן מדהים! "שום קדושה לא תתווסף למקום!" - אתה יודע למי ניתנה הנבואה. "רוב ה"דתיים" שיירו שם מטרתם להיראות "שווים" בעיני הציבור ההומוסקסואלי" באמת? בדקת מדגם מייצג? אולי אתה טועה לגמרי? ואולי השנה יהיה אחרת? ואולי אפשר לפעול כדי שיהיה אחרת? אני לא חי באשלייה שאת המצעד אפשר להפוך לקדוש. משוקץ הוא יישאר לצערי בשנים הקרובות. אבל גם בתוך ערים מלאות גילולים ברחבי העולם קמים בתי חב"ד להפיץ קצת אור. לא כדי להפוך את המקום לקדוש, אלא כדי להכניס מעט קדושה בתוך הטומאה. ויש בזה אמירה, וזה מה שחשוב. יש בזה אמירה. לציבור הדתי קודם כל, שלהיות הומו דתי אפשרי, ושאנחנו כהומואים דתיים מוחים על ההומוסקסואליות כפי שמוכרת לרוב האנשים בישראל ממצעד הגאווה ומדברים אחרים. יש בזה אמירה שכאדם בא למשפחתו/קהילתו/סביבתו הדתייה, ומספר להם שהוא הומו, הוא מתכוון שיראו אל מול עיניהם בן אדם שבסך הכל נמשך לבני מינו. לא מישהו שקורא תיגר על התורה, לא מישהו שבא להשוויץ במשהו, לא מישהו שרוצה לקדש את היצר המיני או לתת פרץ לצד הבהמי שבו. ואיזו דרך טובה יותר יש להעביר את המסר , מאשר זה שבתוך מצעד המשדר בדיוק את אותם דברים שליליים, מגיעה חבורה של אנשים עם תוכן מאחוריהם, עם הצהרה בלתי מתפשרת שהם אינם גאים בנטייה שלהם, אלא פשוט מאד לא מסתירים אותה ולא מתביישים בה, עם איזו ביקורת, אפילו, כלפי אותם הומואים שמתייחסים אל הנטייה באופן פסול, ושהם רק רוצים שיעזרו להם, שיבינו אותם, שיקבלו אותם כמו שהם. מגיעה חבורה של אנשים שאומרים שהם קודם כל דתיים, מקבלים את התורה, ואחרי זה גם דתיים, עם כל הקושי שבכך. מבקשים שיימצאו עבורם פסח שני כי טמאי מת הם, מבקשים שימצאו עבורם פתרון לנחלה כי אחים אין ואביהם מת. ואם לא פתרון, לפחות שיקשיבו, יקבלו, יבינו אותם. ולא שיטאטאו אותם, לא שיתעלמו. אני חושב שאפשר וחובה עלינו לנצל את המצעד, כדי להבהיר לציבור הדתי כמה אנחנו מתנגדים לרוב, אם לא לכל, מה שהוא משדר. שאנחנו מעוניינים לשדר משהו אחר לחלוטין.