כתבו עליו!!!

esterosh

New member
../images/Emo207.gif שכטר ינווט!

עוד כתבה על המעומדות של עפר להנחיית טקס פרסי המוסיקה! רק שמירי מסיקה לא תנחה....וישהיה לו בהצלחה
...ושינסה לא לעשות יותר מידי שטויות...
ונראה לי שאם הוא ינחה כל הפורום ילך לשם חחחחח
עכשיו תראו איזה תמונה חמודה!!!! ,עיצבו לו את השיער ממש יפה...זה מהפרומו של הוט שעוד לא יצא!

הוא כזה חמוד בתמונה הזו../images/Emo99.gif

והלוואישהוא ינחה את הטקס... ככה גם נעשה מיני מפגש פורום שם

esterosh

New member
כן הוא יצא ממש חמוד!../images/Emo99.gif

שיצא כבר הפרומו...שבועים טוחנים על זה ת'שכל ועוד לא מראים אותו...חחחחח אבל זה נראה כאילו עשו לו שתי תסרוקות שונות...לפי התמונות הקודמות הוא היה עם קרבולת ופה הוא עם שטוח...וגם זה לא אותם בגדים...קיצור זה מוזר...

אני יודעת! אני חושבת שזה מהפרומו

הקודם! זה שהיה של נו אקזיט והשאר... כי הוא היה לבוש ככה... וזאת אותה תסרוקת.

esterosh

New member
יש מצב...אבל בפרומו הקודם הוא היה

רציני...וזה נראה שהוא עף פה גם...אני אומרת בוא נשאל את עפר וזהו חחחחחחח סתם נחכה לפרומו ונראה...

מורוש101

New member
תודה אסתרר

התמונה ממש יפה הוא כ"כ מתוקי שם,ולא נראה לי שזה מהפרומו כי זה לא אותם בגדים

esterosh

New member
כן זו תמונה ממש חמודה...

אבל אם זו לא תמונה מהפרומו ...למה הוא עף? וזה גם רקע ירוק כזה...האמת אני כבר לא יודעת נחכה לפרומו...

לא כל מה שמצלמים נכנס לפרומו

לדעתי זה צילום מהפרומו הקודם [של נו אקזיט] ומן הסתם שהרקע ירוק כי הם אחר כך הוסיפו הכול במחשב

0ליוש0

New member
מגניבבב תודה:]

תמונה ממש חמודה:] וזאת רק אני או שבסרטון על הצילומים לפרומו עפר יה עם חולצה אחרת:|? ואולי רק אני סנילית

esterosh

New member
זה מה שאני מנסה לפענח כבר כמה שעות.

חחחחח גם החולצה שונה וגם התסרוקת...אמרתי כבר שצריך לשאול את עפר חחחחחחחחחחחחחח אבל כנראה שפשוט נחכה כבר לפרומו חחחחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחח בואי נתקשר נשאל../images/Emo6.gif

ואולי באמת נחכה לפרומו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

esterosh

New member
כן ברור אני מדמיינת את השיחה.

ליה ( כי אין מצב שאני אדבר חחח): הי עפר. עפר: שלום חמודה... ליה: יש לי שאלה מאוד חשובה...אפשר לשאול אותך? עפר: כן תשאלי...מה קרה? ליה: אז ככה יש תמונה שלך מאיזה פרומו של הוט ואנחנו לא יודעים אם זה מהפרומו לנו אקזיט או מהפרומו החדש אז מה לבשת בפרומו החדש ... עפר: טו טו טו טו טו ( או במילים אחרות עפר ניתק לליה את הטלפון....) ליה : טוב אז נחכה לפרומו חחחחחחחחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב שלא אני גם ישאל אותו"תגיד עפר מה אתה לובש?" ולפני שאני יסיק להגיד "בפרומו של הוט" הוא ילך להתלונן עליי על הטרדה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

esterosh

New member
חחחחחחחחחחחחח נכון!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואז יעצרו אותך וישמו אותך בכלא .....ללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאא

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אל תדאגי I WILL BE BACK !!!!!!

daphnef

New member
../images/Emo207.gif ראיתי באחד השרשורים

ה..ראשיים או..ה..לא יודעת איך קוראים לזה שנמצאים למעלה איפה שכתוב מי מנהל את הפורום.. אז בקיצור ראיתי את כל הספיישלים על עפר שם.. וראיתי את ה-100 סיבות.. אז קודם כל... הכל נכון שם! וגם.. ראיתי שהוא מדבר עם מעריצים.. ונפגשים איתו וזה.. אז.. יצא לכם פעם לפגוש אותו? ספרו
וגם.. דיברתם איתו? אם כן אז...איך? חיחיחי ו...זהו בעיקרון..

למעלה