כתבו עליו!!!

עידית23

New member
עפר ימנחה את פרסי עמי זה סופי!!!!!

http://www.eonline.co.il/content.asp?id=33068&sid=15

esterosh

New member
תודה! ../images/Emo13.gifהנה קישור ישיר!

יששששששששששששששששששששש, איזה כיף! כמה זמן הוא לא הנחה.... קולללללללללללווווווו איזה כוחות יש לי חחחחחחחחחחחחחחח
למרות שהתמונה ישנה...איזה תמונה חמודה היא! ועכשיו מי מתכוון ללכת לשם ...בואו נארגן משהו... וכמובן שיהיה לו המון בהצלחה!

0ליוש0

New member
מעולה!בדקתי זה יוצא יום חמישי

וזה בטח בערב אז אחלה ועפר שם אני אולי ירשום לו מכתב או משהו וינסה להביא לו חחחח

מורוש101

New member
יש!יש!יש!יש!

וואי איזה כיף עוד תוכנית לראות אותו:)) לפי מה שזכור לי הוא לא הנחה בשום טקס אף פעם נכון? מעניין איך זה יראה..

esterosh

New member
כן הוא אף פעם לא הנחה טקס לטלוויזיה

אז זה באמת יהיה מעניין...הוא הנחה כל מיני מופעים של מוזיקה (אני הייתי ברוק עצמאות שהוא הנחה!) וכל מיני טקסים במסגרת אקזיט אבל זה תמיד היה עם עוד מנחים מאקזיט... והוא הנחה עם גיא פינס את היום ההתרמה ...אבל פעם ראשונה שהוא ינחה לבד משהו לטלוויזיה..אז שיהיה לו בהצלחה...הרבה זמן הוא לא עסק בהנחייה אז יהיה נחמד לראות את זה...

liza k

New member
יאייייייייייייייי../images/Emo9.gif../images/Emo215.gif

איזה כיף!!!!

daphnef

New member
מי הולך לטקס??

וכאילו צריך כרטיסים לזה? או שזה חופשי?

0ליוש0

New member
אני פגשתי אותו ../images/Emo13.gif

הוא היה ביאיר לפיד והלכתי ולא הכניסו אותנו אז החלטנו אם כבר באנו נחכה למה לא ובסוף עפר יצא:] ויצא לי לדבר איתו גם בטלפון..חחחחח אור ביקש ממנו להתקשר אליי
וגם אור ומיכאל פגשו אותו איתי...חחחחחח בזכות אור פגשנו את עפר שם
ואני חייבת לציין שהוא ממש נחמד ומצחיק חחחחחחחחחחחח אני לא ישכח סיפור יד-מויאל-מיכאל לעולם חחחחחחחחח וגם עפר לא
![מי שיודע יודע חחחחחחחחחח חפרנו על זה
]

מורוש101

New member
אני גם פגשתי אותו:))

הלכתי למועדון לילה בזכות פיצולי
מאוהב|(ליה..) וניגשתי אליו נראה לי שיצאתי פאקצה מרוב ההתרגשות חח אבל זאת הייתה ההרגשה הכי כיפית בעולם
רעדתי כולי חחח

0ליוש0

New member
פיצולי../images/Emo99.gif

אולי הכרטיסים ממני אבל את פגשת אותו בזכות עצמך לא ארגנתי לך פגישה איתו:] אוהבת אותך

esterosh

New member
אני חייבת להגיד משהו חחחחח

זה אומר שהוא הצטלם גם לפרומו לערוץ 24? מסכןן
חחחחחחחחחחחח נראה לי שכל ערוץ שמכבד את עצמו מגייס את עפר לפרומו חחחחחחח פשוט מנצלים אותו! חחחחחחח רק שלא יתייבש עוד 3 שעות שם כי הוא שוב יתחיל לרקוד!
ספירת מלאי: 1. הוט 3 נו ברור 2. קשת מועדון לילה 3. ערוץ בידור ישראלי חחח 4.ניקולאודיון 5. ערוץ 10 בעבר חחח 6. עכשיו גם בערוץ 24 חחחח ועוד משהו ליה את זוכרת שאמרת שעפר לא יהיה בכוכב נולד כי חוץ מראפ הוא לא יודע לשיר...אבל זה לא מפריע לו להשתלט גם על ערוץ המוזיקה חחחחחחח (בסוף הכל מתחבר לנו...
)

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עפר משתלט לנו על הטלוויזיה אמאאאאאאאאאאאאאאא
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא באמת שמעתי אותו שר מתישו
אבל גם בערוץ המוזיקה הוא יתקבל בברכה! ואני מדברת בתור אחת שחורשת על הערוץ הזה

למעלה