כתבו עליו!!!

esterosh

New member
חחחחחחחחח זה תוכנית של עפר

הוא לא ירגע ,עד שלא יוקם ערוץ שלם שישדר 24 שעות ביממה תוכניות של עפר...סתם
שרק ימשיך ככה ויצליח ...לי אין שום תלונות חחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש לו תוכנית זדונית להשתלט על העולם ולהפנט את כולם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

esterosh

New member
עפר גלר

כי אם אורי גלר השרלטן יכול אז גם עפר יכול חחחחחחחחחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם אורי וכל המתמודדים יכולים גם עפר גלר שלנו יכול!
עוד קריירה חלופית לעפר למקרה הצורך!

RoCkEr BoY

New member
צילמו כבר פרומואים אולי יעשו לו פרו

מו לבד כי אני יודע שנינטו המתמודדים צילמו כבר

esterosh

New member
בטוח יעשו פרומו ,שהוא מגיש את הטקס!

כל שנה עושים...פעם קודמת עשו לאייל קיציס! ובטח הולכים... אנחנו בשביל עפר אתה בשביל נינט.... מעניין עם נינט ויהודה ישבו בקהל....ומה עפר יגיד להם...כאילו ככה זה בכל הטקסים...

0ליוש0

New member
יהודה יהיה מקופח../images/Emo6.gif

כי או הם ישבו ביחד אנחנו נלך לעפר ואור לנינט ויהודה ישאר לבד

esterosh

New member
וואי איזה יופי ,תודה!

שיהיה לו הרבה בהצלחה! מגיע לו פעם אחת לזכות בפרס על המשחק שלו! כי פרס על קמפיין לבגד -ים של בנות זה לא תואר להתגאות בו כל כך חחח ואם לא בשחקן אז לפחות על נו אקזיט או האלופה.... ושמתם לב מי לא מעומד? רן דנקר!
ואין תגובה! האלופה שולטתתתת חחחחחחחח
נו אקזיט!
תום שלייפר!

0ליוש0

New member
חחחחחחחח בבקשה../images/Emo6.gif

ובקשר לרן דנקר כנראה שצדקנו בכל זאת חחחחחחחחחח ובע"ה הוא יזכה באמת מגיע לו הוא עשה המון השנה והכי מגיע לו פרס על שחקן דרמה ואחרי זה על נו אקזיט ואחרי זה כבר האלופה חחחחחחח בקיצור שיהיה לו המון בהצלחה:]

לפי מה שאני מכירה את חברי האקדמיה

אין סיכוי שעפר יזכה. הם בטח יתנו את הפרס לאלון אבוטבול... כל כוכבי הטלנובלת למיניהם אף פעם לא זוכים... רק שחקנים ותיקים ו"רציניים".

אההה וד"א

יפה שהוא הגיע לרשימה הסופית כפרעליו
למרות שאני חושבת שאין סיכוי שהוא יזכה [לא בגלל שהוא לא שחקן טוב
אלא בגלל חברי האקדמיה המעצבנים
] אני עדיין מחזיקה אצבעות

0ליוש0

New member
כן אבל...

אולי עכשיו הם יכירו בעפר כשחקן רציני בכל זאת האלופה ונו אקזיט.. השנה הוא הוכיח את עצמו בגדול בתחום המשחק אז מגיע לו הפרס

randu

New member
אני חושב שהסיכוי לזכייה הוא קלוש.

למה? כי חברי האקדמיה בוחרים שחקנים יותר מבוגרים ומנוסים.. יותר "איכותיים".. אני לא צריך להגיד לכם שאני חושב שעפר צריך לזכות,כי זה ברור שזה מה שאני חושב.. ובשיא האובייקטיביות,הוא שחקן ענק.
הם בטח יבחרו מישהו מבוגר יותר.. אבל בהצלחה בכל אופן..

esterosh

New member
אני נאלצת להסכים איתכם!

אבל מי יודע אולי יהיה הפתעות...בכל זאת אהבו את נו אקזיט...והוא לא רק מעומד מטעם האלופה אלא גם על נו אקזיט (וגם ליהודה לוי ,האקדמיה נתנה פרס על יוסי וג'אגר ששודר בהוט והוא היה אז שחקן טלנבלות מתחיל ...אז אולי גם לעפר זה יקרה) ...ובזמן האחרון הדעות על עפר השתנו אז בוא נהיה אופטמים אולי יהיו הפתעות בסוף ,אני עדיין מחזיקה לו אצבעות ופרס של האקדמיה לא באמת יקבע את כישורי המשחק שלו ,העיקר זה העשייה ובטוח שבעתיד הוא יזכה בפרס! ועצם המעומדות זה כבר כבוד!

esterosh

New member
../images/Emo207.gif הקאסט של אבידות ומציאות!

בהסתמך על הכתבה הזאת עפר בטוח בסידרה! אז מזל טוב ובהצלחה! והקאסט של השחקנים ממש טוב! אלון אבוטבול, מיה דגן, עפר שכטר, שרה אדלר, שירי גולן, ליאור אשכנזי, זוהר שטראוס (’הדברים שמאחורי השמש’), ליאורה ריבלין, דינה סנדרסון, צחי גראד ולירון וייסמן, עמה שיחקה גם ב’האלופה’. בנוסף יופיעו שחקני אורח, ביניהם שמיל בן-ארי. כבוד לאלופה שלושה שחקנים שהשתתפו באלופה מככבים בסידרה!

esterosh

New member
עפר ישתתף "בפאפרצ'י" ליום האהבה!

למי שלא יודע, פאפרצ'י היא תוכנית שמשודרת ביס, בהנחיית מיכאל הנגבי ואז בן הרוש (שהיו קולגות של עפר בתחילת דרכה של אקזיט בערוץ 10, הם בעצם הקימו את אקזיט ובחרו את עפר לתפקיד) פאפרצ'י היא תוכנית בסגנון של מועדון לילה ,גם שם מארחים סלבז ויורדים עליהם...לרגל יום האהבה ישתתפו בתוכנית עפר שכטר אורי גוטליב אורלי וינרמן ודינאל דינר. אז צפוי קרב בין עפר ואורי מול מיכאל וארז (אורי גוטליב וארז בן הרוש השתתפו בעבר בתוכניות שוטטות ואחד העם) בקיצור מי שיש לו יס כדאי לו לראות... ומי שיודע איפה מצלמים את התוכנית יכול להשתתף כקהל בתוכנית... לצערי אין לי יס ,אני מקווה שזה יגיע לאינטרנט בצורה כלשהי!

למעלה