כתבו עליו

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחח אשכרה../images/Emo6.gif

נראה כאילו הצלם פשוט קורא לו"עפר" ואס עפר עונה והצלם מצלם חחחחחחחחחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
"אה,השרוכים שלך פתוחים!"

חחחחחחחחחחחחח איזה תמונהXD תודה:]

daphnef

New member
חחחח../images/Emo6.gif

איזה חמוד! אבל מה זה משנה.. הוא היה שיכור.. והרבה התנשקו זה היה סבב כזה.. אז זה לא נורא.. הוא התנשק עם מיכל גבריאלוב!

esterosh

New member
בק טו דה פיוצ'ר

כתבה על עפר בתערוכת צילומים בהשתתפותו.... וכנראה שהוא שם לב שמאוד מטריד אותכם מה הוא שתה... אז הוא הצטלם שוב עם הבקבוק.... *פרסומת סמויה* ועכשיו אפשר לקבוע ,ברור שזה בירה... הזוכה היא מיתר... ועכשיו תנסו לפענח משהו חדש הוא לובש חולצה של בילבונג כן או לא.... סתם עזבו ....אז הנה הכתבה...ושוב לא מראים את הצילומים של
ו...(אגב כתוב בידיעות אחרונות של היום :"עפר שכטר תהה בקול אם יש מצב לקבל את התמונה שהוא מצולם בה",אז הוא כנראה אהב את התמונה.)

מיתרוש5

New member
תודה.. אני תמיד צודקת..../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח.. ליוש תוכלי חרא (סתם צוחקת איתך)

0ליוש0

New member
זה בקבוק אחרר!

תשימו לב לשתי התמונות זה בקבוקים אחרים שם זה היה פפסי!!!!! ותודה:)

0ליוש0

New member
יש מצב למה לא?

זה לא שהוא הצתלם עם הבקבוק שזה היה ליד התמונה שלו כמו איפה שהבקבוקבקטן אז יש מצב למה לא?

esterosh

New member
את מוכרת לי מפעם!

עוד תמונות מהתערוכת צילומים , הפעם לשם שינוי אין תמונה של בירה ביד
.... וסוף סוף יש תמונה ברורה של הצילומים שלו... יצאה לו תמונה ממש יפה...אבל התמונה הראשונה שהוא מחייך ליד הציירת כל כך חמודה!
ואהבתי את הציטוט הזה:"הקונספטיקה של המוטו מראה שאתה בעצם הכי שווה" חחחחח וגם זה נחמד:"וואלה יצאתי אפילו יותר גבוה בתמונה" שמתם לב שפתאום כולם כותבים ציטוטים לתמונות חחחחח

מיתרוש5

New member
תודההההה....

המעריב לנוער האלה מזה הרגיזו אותי!!!! אני וחברה שלי כותבות להם מכתב מזה חזק!!!! אני ארצח אותם! קבלו תמונה חמודה- http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/19814154.JPG (אני גם נמצא שם.. אני משוויצה בה בכל מקום אפשרי, אבל לא לרדת על חברות שלי שלא יצאו משהו)

t o m k a

New member
יש שם חמש בנות עם כובע

חחחח לי ולחברות שלי יש מאתיים תמונות כאלה קוראים לזה פוזת מחשבה.. כי זה נראה כאילו חושבים כזה חח

anatosh15

New member
חחח תתארי מה את לובשת איזה צבע הכ

הכובע** כי יש שם עוד חמש בנות עם כובע חח

0ליוש0

New member
-אזכור לעפר-

טלי שרון והתסריטאי אילן שפלר חזרו זה לזרועות זו לסיבוב שני. מי שבעבר שידך ביניהם הוא עפר שכטר, אקס של טלי שרון וזה שמשחרר את הפאנצ'ים של שפלר ב"מועדון לילה". ממש משולש ברמודה. והכתבה המלאה שאין שם שום דבר יותר קשור אליו ממילא
: http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/549/701.html

למעלה