כתבו עליו

esterosh

New member
תודה רן!../images/Emo13.gif

ראיתי....אבל לא רציתי לשים...לא אהבתי את הכתבה....ולא בגלל עפר ,זכותו לעשות מה שבא לו....(והאמת שהרבה מתנהגים ככה ,כאילו אין לו חברה והוא רווק ...אז זה זכותו....זה החיים שלו...וזה גם בהסכמה אז בכלל חחחחח סתם.....) פשוט לא אהבתי שמפרסמים את זה ,זה לא מעניין ואפילו לא מצחיק בעיני זה סתם דיווח זול על כל פיפס שהוא עושה.... ויוצא שכל שבוע הם מפרסמים משהו דפוק כזה...והוא יוצא מזה אחד "מאנייק ",למרות שהרוב מתנהגים ככה,אבל פשוט לא מדווחים על זה כל שנייה.... ותאמת לא נראה לי שהוא עונה להם....נראה לי שהם ממצאים תגובות...לפחות התגובה הזאת נראת המצאה שלהם...כאילו נראה לכם שזה הגיוני שכל יומים הוא מקבל מהם טלפון,(במיוחד עכשיו שהוא עסוק בצילומים וכל זה...מתי הם בכלל מספיקים לתפוס אותו...אני בטוחה שהוא לא חוזר לטלפונים שלהם כדי לספק להם תשובות כאלה...) ותמיד יש לו איזה תשובה שנונה מצחיקה לענות...לא יודעת זה נראה שהם ממצאים, כי הם יודעים כנראה שעפר לא יתבע אותם....לפחות זאת דעתי....ואם הוא באמת עונה...אז כנראה שיש לו ממש סבלנות... זהו חפרתי....והאמת שסתם בזבזתי זמן על הכתבה המטומטמת הזאת...

מורוש101

New member
תודה רני

אז הוא התנשק עם כמה אנשים..אפשר לחשוב! לוואלה ממש משעמם בחיים

תודה רנוש:]

הקטע הזה ממש מגעיל:\ חברות שלי אמרו שבוואוי ב-10 ביס אמרו שעפר מתנשק עם בנים צרפתית..הם סתם מבלבלים ת'שכל פשוט משעמם להם בחיים אז הם יורדים עליו!וחוץ מזה הם מתים להיות כמו עפר.. וגם מותר לו להתנשק עם מי שהוא רוצה זה החיים שלו למה להידחף לו לחיים?עזבו את הבנאדם בשקט זה החיים הפרטיים שלו..:\

מיתרוש5

New member
יאללה שכולם יסתמו!!!

הם היו מתים להיראות כמו התחת שלו!!!! וההילה נחשון הזאת חשה מעצמה! אני לא אחזור על מה ואיך שהגבתי באייסי על זה.. (דיברתי אל חן
) שילכו ויחפסו להם חיים!

מורוש101

New member
חברות שלך מחרטטות עלייך

אני רואה הרבה וואי בעשר ולא אמרו את זה אף פעם.. הם לא יגידו סתם בלי קשר עפר שכטר מתנשק צרפתית עם בנים.. יש להם כתבות וזה..הם לא יבלבלו ת'שכל סתם.. וחוץ מזה עפר נישק כמה פעמים בנים בחיים שלו..אומנם לא צרפתית אבל לכי תדעי אולי גם ופשוט לא ראינו..

t o m k a

New member
תודה רני :)

גמאני ראיתי תכתבה הזאת..לוואלה האלה אין חיים.אתר שטחי ומטוטמם. למי לעזאזל אכפת מכל חצי תזוזה שעפר עשה? שיעזבו אותו. אפילו עיתון רכילות כמו פנאי פלוס לא מספרים כאלה דברים לא מעניינים. ו

0ליוש0

New member
תודה רני:]

ווואווווווווווווו מי ישמע אז עפר התנשק יופי תנו לבנאדם לחיות אעעעעע הם אנשים ממש דפוקים...אם זה עפר עונה להם נראלי יותר לכיוון שהוא זורק להם משפט ומנתק חחחחחחחחחחחחחח וואלה סלבס דפוקים רצח

esterosh

New member
עפר שכטר מילד לגבר

תערוכת צילומים בהשתתפות עפר, האמת שהצילום עצמו לא ממש ברור,כלומר הוא קטן מידי ולא רואים מה יצא בדיוק... אבל התמונה של עפר מסתכל על הצילום מאוד חמודה... הוא גם התעצבן שם על זה שכל שנייה אמרו שהוא התבגר... זהו את השאר תקראו לבד...

0ליוש0

New member
תודהה:]../images/Emo47.gif

אוויי תמונה ממש חמודה:] חחחחחחחחח תכלס אפשר להבין למה זה מעצבן אותו אני אומרת מכותתתתתתתתתתתתתת

מיתרוש5

New member
תודה.. אהבתי את התמונה!

(את שתיהן) כמה בירות הוא שותה
אבל זאת שחורה אז חפיףף

esterosh

New member
חחחחחח אני גם לא מצליחה לפענח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מזכיר לי שאני ואסתי ניסינו לפענח לאיזה פרומו שייכת תמונה מסוימת (בסוף אסתי צדקה!) ואז אמרנו שאולי נשאל את עפר...אז אני אומרת אם וואלה יכולים להתקשר ולהציק לו על שטויות אז גם אנחנו עכשיו רק תשיגו את המספר חחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש ,אני אומרת שאסתי תקבע היא צדקה פעם קודמת...חחחחחחח ושנהיה בריאות על מה אנחנו שמות לב חחחחחחחחחח אין עתיד! חחחחחח

למעלה