תודה ואתם עיוורים? פפסי מקס לחו לצייר-זכוכית מגדלת8X.. זה פפסי (קולה),לא בירה.
R randu New member 25/2/07 #28 תודה../images/Emo70.gif ואתם עיוורים? פפסי מקס../images/Emo70.gif לחו לצייר-זכוכית מגדלת8X.. זה פפסי (קולה),לא בירה.
תודה../images/Emo70.gif ואתם עיוורים? פפסי מקס../images/Emo70.gif לחו לצייר-זכוכית מגדלת8X.. זה פפסי (קולה),לא בירה.
S S t r a w b e e r Y New member 26/2/07 #35 ווואייי.. איזה עבודת מחקר עשיתם פה כולה הוא מחזיק פחית ביד... מה זה משנה מה הוא שותה?
S S t r a w b e e r Y New member 26/2/07 #36 וד"א זה בירה../images/Emo11.gif לשום חברת קולה אין כזה בקבוק.
מ מיתרוש5 New member 26/2/07 #37 רואה ליה!.. כולם אומרים שזה בירה! ואסתי.. את אמרת בדיוק מה שאני אמרתי לחברה שלי שהחליטה שזה פפסי.. *כפיים**כפיים**כפיים*
רואה ליה!.. כולם אומרים שזה בירה! ואסתי.. את אמרת בדיוק מה שאני אמרתי לחברה שלי שהחליטה שזה פפסי.. *כפיים**כפיים**כפיים*
0 0ליוש0 New member 27/2/07 #65 רק חבל שספרייט ירוק בכלל../images/Emo11.gif אבל זה בהחלט דורש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
0 0ליוש0 New member 27/2/07 #63 יש! זה פפסי קולה../images/Emo26.gif הנה תראו את הלוגו של פפסי זה זהההההההההההההההה
E esterosh New member 26/2/07 #46 עפר ביום הולדת של מיטל גל! הנה עוד כתבה... יאללה תתחילו לחפור...מה הוא לבש ,מה הוא שתה.... וכו' חחח סתם...
עפר ביום הולדת של מיטל גל! הנה עוד כתבה... יאללה תתחילו לחפור...מה הוא לבש ,מה הוא שתה.... וכו' חחח סתם...
S S t r a w b e e r Y New member 26/2/07 #47 חחחח איזה פוזה מצחיקה XD שמתם לב שבתמונות האחרונות זה תמיד ניראה כאילו הוא מדבר עם הצלם או עם מישהו מקדימה
חחחח איזה פוזה מצחיקה XD שמתם לב שבתמונות האחרונות זה תמיד ניראה כאילו הוא מדבר עם הצלם או עם מישהו מקדימה