כתבה על קובי פרץ

deathcaster

New member
אני לא זוכר מי אמר את זה...

אבל זה משפט נכון : "הבורות היא הנשק הכי מסוכן של האנושות" רגע.. את את רומזת שסמרטוטים הם ליברליים ?

מֵירַב

New member
סלח לי, בחורי הצעיר... איך אתה רוצה לקבל את

העונש שלך?: בעיטה / צביטה / נשיכה / מעיכה / או שמא - שוט
האאאאאאאאאאאאאאאא?
נבזות. פשוט נבזות.

deathcaster

New member
הממממ......

אני מבקש לא לנסות לפתות אותי
אבל ברטה היא בקטע... אולי תאיימי עליה.. ויעמוד לה...

מֵירַב

New member
מה, השמלה האדומה שלי + 2 הצמות - לא מפתות

אותך?!
מה כבר יעמוד לברטה, על זה אני תוהה....

deathcaster

New member
מירב צודקת וגם אתה

מירב צודקת... הוא פרימיטיבי בצורה מסוכנת ואתה צודק... זכןתך לאהוב פרימיטיביים כאלה..
HELL אני התפוצצתי מצחוק מהתוכנית של אבי ביטר.. שלדעתי הוא הרבה יותר גרוע מאדון פרץ זה.

מֵירַב

New member
הראשון שייעז להתייחס אליי כסמרטוט - נשבעת לכם

שאני עושה לו בוביט סטייל

berta84

New member
קינאה היא דבר לגיטימי וטבעי שיהיה, השאלה היא

איך מתמודדים איתה, בן אדם צריך להבין שזה רגש שהמקור שלו לא בהכרח רציונלי ושעצם ההתמודדות שלו איתו אמורה להתרחש בינו לבין עצמו ולא בינו לבין מושא הקינאה

מֵירַב

New member
ברטה דארלינג, אני מקווה שאת מתעלת את הכתיבה

שלך למקומות טובים
זתומרת, את כותבת חוץ מהפורומים? אני סקרנית....

berta84

New member
הייתי רוצה....פעם חשבתי שזה יהיה עתידי

המקצועי, מאז דברים השתנו אבל היריעה קצרה וגם הזמן שלי כרגע מוגבל הייתי רוצה לכתוב ב"קטנה", אני עצמי לא חושבת שהכתיבה שלי היא כזאת להיט אבל תודה על המחמאה היה לי בלוג אנונימי מאוד חושפני כאן בתפוז אותו פתחתי על מנת להתמודד עם כעסים ותיסכול שהיו אגורים בי, זה היה מין כורח על מנת להתמודד עם דברים ולא כתיבה לשם כתיבה בטיפשותי פלטתי לאנשים על הבלוג וכשהבנתי ש"עלו" עליי ואפילו הפכו את זה לנושא רכילות (כניראה) צינזרתי, זה מאוד כאב לי כמו גם שיחרור הדברים החוצה, אבל זאת אשמתי מתוך איזה 9 רשומות 2 קודמו ע"י תפוז

מֵירַב

New member
יש לי בלוג, שאני בקושי מעדכנת, והוא עם

כמעט כל הפרטים המזהים, כך שפרטיות - אין. קשה לי לכתוב באנונימיות לגמרי... היו לי בלוגים בישרא-בלוג וגם אותם סגרתי עקב חשפנות-יתר. אגב, זה עדיין לא מאוחר להסבה מקצועית

berta84

New member
למה הסבה מקצועית? אין לי מקצוע גם ככה

חוץ מזה מי אמר שאי אפשר לעשות כמה דברים בבת אחת? כתיבה כמקצוע לא ממש קורצת לי, אין לי יותר מדי מה לומר והבלוג שלי היה חושפני בגלל דברים שסיפרתי על עצמי והלהט של הרגשות, ממש לא משהו שהייתי יכולה לכתוב תחת שמי אבל הייתי חייבת לשפוך

מֵירַב

New member
רגע, את לא לומדת חלחלה? באיזו שנה את בכלל?

זה לא מקצוע? חוצמזה, את תמיד יכולה לבוא ללמוד מידענות וספרנות, אחלה הסבה מקצועית

למעלה