כתבה על קובי פרץ

מֵירַב

New member
הוא פרימטיבי בצורה המסוכנת ביותר.

זה נקרא "לכל אדם יש דברים שמפריעים"? לא מסכימה.

TheBigBrother

New member
עם כל השויון

יש הבדלים בין הגברים לבין הנשים. בתקופה שלנו לא מומלץ לאישה להפגין מיניות כמו גבר(אם לזה התכוונת)

מירבי, יש הבדלים

מלבד הבדלים המיניים. לא מזמן קראתי ספר בהמלצת המרצה שלימד אותי ומסתבר שגם מבחינה קוגניטיבית אנחנו שונים מאוד. יש שוני, אם נרצה או לא נרצה. אבל אנחנו כנשים תמיד נרצה שוויון זכויות. שנהיה שווים להם, ולמה לא?
בכל אופן, לא פתחתי את ההודעה כדי לעורר ויכוח בנושא, אלא פשוט להראות שיש הרבה דברים לקרוא על הנושא מעבר למה שאנחנו חושבים שיודעים.

מֵירַב

New member
אני לא טוענת שאין הבדלים - הבדלים פיזיים

ואחרים תמיד יהיו - ואכן יש שוני רב. אבל בשורה התחתונה, למה לא לנסות לקרב את המינים ולצאת מנקודת הנחה שרוב (!) מה שמין אחד מסוגל לעשות, המין השני גם מסוגל? ויכול? ורוצה? אני גם לא רוצה לעורר פה ויכוח, אבל "האח הגדול" קצת עורר אצלי משהו רדום, שהוא פחות או יותר הנטיות הפמיניסטיות שהחבאתי קצת בארון

deathcaster

New member
אתה צודק....

לגברים יש בולבול.. ולנשים אין לאישה לא מומלץ להפגין מיניות כי גברים לא מסוגלים לשלוט בעצמם.. מה באמת ההבדלים בין גברים לנשים לדעתך ?

berta84

New member
דווקא בתקופה שלנו?! הרי פעם הטרדות מיניות

היו דבר שבשיגרה בעוד שבימינו יש מודעות ואיסורים מכאן ועד להודעה חדשה

TheBigBrother

New member
קשה לחשוב מה ההבדלים בדיוק

אבל אם בחורה תשכב עם 10 גברים יגידו עליה שרמוטה ואם גבר ישכב עם 10 נשים במקרה הטוב לא יגידו דבר ובמקרה הגרוע יגידו שהוא גבר-גבר, זה כנראה אחד התוצרים של ההבדלים היותר עמוקים. כנ"ל גם בחשיפה בילתי רצויה. גבר יתגאה שהוא ראה לכזאת וכזאת, אישה לעומתו לא תעשה מזה סיפור לרוב.

berta84

New member
כן, אבל זה מה שהבחורה בחרה וניראה שבדעה

צלולה, לא כמו נניח הבחורות המוסלמיות שגברים כאלה הן האופציה היחידה שלהן וגם יש לה משפחה חזקה ותומכת והכל אז אין מה לדאוג, היא לא איזו סינדרלה ענייה תלותית ופרובינציאלית לי יש לפעמים נטייה להתנשא שמוכנות לקבל בן זוג כזה ואני מודה שזה לא הכי מוצדק, כי לא תמיד אני רואה את התמונה הכוללת ואת כל היתרונות והחסרונות וייתכן מאוד שגבר בעל תכונות אופי מסויימות שאותי מאוד מקוממות יגרום אושר לאחרת...ויש לציין שאני עצמי מעדה שחלק לא מבוטל של המנטליות שלה שואב מהמוסלמית ולכן גברים עם אופי כזה מעוררים אצלי דחייה די מהר אבל ייתכן שזה לא כזה חמור כמו גם אני עצמי שמוכנה לפעמים לקבל יחס/התנהגות של גבר שבחורות אחרות היו פוסלות על הסף ואני תמיד בטוחה שזה כי אני ליברלית בעוד שאחרות רואות בזה הסמרטטות

מֵירַב

New member
תראי, אני הייתי שם, אמנם לא לגמרי - אבל

די בעניין
פרימיטיביות מובילה לרוב לאלימות ולטמטום לאין שעור. כמה שאני ליברלית... אני לא מוכנה להיות הסמרטוט של אף לא אחד!

berta84

New member
כן אני מבינה , אני פשוט מכה על חטא על פעמים

בהן הגבתי בזילזול לבנות שסיפרו על איזה שהוא מיפגן קינאה מצד הבן הזוג, אני יודעת שנהגתי לא נכון כי הגבתי כך רק בגלל פרט יבש אחד שסיפרו לי, כמו כן ליברליות משמעותה הוא גם לכבד את ההעדפות והבחירות של אחרים גם אם בעיניי הן תמוהות- אני אישית מאוד מאוד נפגעת אם אנשים לא מכבדים את הבחירות שלי או מזלזלים באורח החיים שלי, התנהגות כזאת כלפיי כבר גרמה לי להפסיק לדבר עם אנשים בעבר, והנקודה היא שגם אני מתנהגת ככה... באשר לי, ייתכן שהייתי נותנת למישהו לנהוג בי בצורה משפילה(במידה מסויימת) תלוי עד כמה הייתי אוהבת אותו, בידיעה שזה לא יהיה קשר רציני, אני די אוהבת "ריגושים" כאלה

מֵירַב

New member
מפגני קינאה שישאירו בבית של ההורים שלהם,

לא בבית ספרי. האמת שאני יותר מתכוונת לקטע של האלימות, שזה כבר מעבר לענייני הקינאה.. אגב, מה כ"כ מרגש אותך בהתנהגות משפילה?

berta84

New member
וואיי אין לך מושג איזו מוטיבציה זה נותן לי

כשאנשים מנסים להעמיד אותי במקום, אם הייתי גבר זה היה מעמיד לי נשבעת לך

מֵירַב

New member
אוי, חנקת אותי! כמעט השפרצתי סלט פירות על

המסך|! מה נותן לך מוטיבציה בזה?! מעניין אם יש פה איזה גבר שעומד לו גם באותה סיטואציה

berta84

New member
טוב חמודה אני הולכת, מקווה שעוד ייצא לנו

להתראות אשתדל מאוד להילחם בעצמי ולא להיכנע לפיתוי של הפעלת מניפולציות רגשיות עליכם

מֵירַב

New member
חסר לך שתעלמי ככה שוב! ../images/Emo88.gif

חוצמזה, חפשי אותי במדיה
פוף לך!

למעלה