כתבה מזעזעת!!!!!

• פותח הנושא y1y2
  • פורסם בתאריך

y1y2

New member
כנסו כולם

אני מה זה מרחם על בירטנוש על החיים שלה מהצלחה הכי גדולה שיכולה להיות לזמרת ,להתדרדרות כזאת, לא אוהבים אותה,לא מעריכים אותה על המוזיקה שהיא עושה (או שעושים לה), אני רק חושב על זה שהדיסק שלה יכול להיוץ כשלון ובריטני יכולה להתמוטט,כי גם ככה החיים שלה עכשיו לא נפלאים (עם כל התביעות בבתי משפט) וכל הסיפור עכשיו עם הסמים. 2 השירים האחרונים שלה היו כישלון , והדיסק BRITNEY לא הצליח במיוחד, הצליח קצת לא כמו שני האלבומים הקודמים. כריסטינה הזאת תופסת לה את המקום עם השירים המצליחים שלה,והדיסק המעולה הזה. אני מקווה בשביל בריטני שהדיסק יהיה מעולה ושיצליח ,ושלא יסיים כמו הדיסקים האחרונים של מאריה קארי וניק קארטר

DIRRTY

New member
פנאי פלוס +

היום הספתי את כל הכתבות שלי סקרתי וכעת אני מפיץ אותם בפורומים לפי הקטגוריות אם אחת התמונות פוגעת בכם סליחה!!!! ול"מחמדה" מהודעה למעלה רק שתדעי את לא חייבת לרדת על כריסטינה אגילרה כי אני חולה עליה

i4britney

New member
חחחחחח....

עוד בדיחה חדשה לאוסף חמוד שלי אתה לא בעניינים אתה יודע שהאלבום האחרון של בריטני הוא האלבום הכי מצליח שלה מבחינת פופלריות הוא קידם אותה לפסגה ואגב הוא אלבום מאוד מאוד מצליח שמכר יותר מאופס איי דיד יט אגיין בכל העולם וזה 16 מיליון עותקים והשירים האחרונים שלה בכלל לא היו כושלים אז אל תרשום שטויות במיץ עגבניות אם אין לך נתונים !

i4britney

New member
איזו צביעות!

איזו צביעות , טוב זה היה ברור מאליו !

DIRRTY

New member
מה זאת אומרת???

כתבתי שהים הכתבה פוגעת סליחה אין לי כוונות לעצבן

Let Me Be

New member
הוא בטח התכוון לכתבה...על הצביעות

שיש אצל גסטין או משו

אני שונאת אותם

אני שונאת את ראש 1:הם תמיד כותבים שטויות. כשהיא מוציאה אלבום חדש, או סרט או משהו כזה הם יודעים ללקק, אבל מאז שבריטני לקחה חופש הם לא מפסיקים להראות את הצביעות שלהם....

960milibarNOW

New member
אז כנראה שאת לא יודעת

איך זה עיתונים. עיתונים תמיד יהיו ביקורתיים כשצריך, או מפרגנים כשצריך, הכל בהתאם למה שחלק מסויים בקהל רוצה לשמוע. אין כאן עניין של צביעות, וראש 1 לא מורכב מכתב אחד אלא מכמה, ככה שאי אפשר להפנות אצבע מאשימה כלפי כל העיתון.

960milibarNOW

New member
"שטויות במיץ עגבניות"

רגע, עכשיו זה לא הקטע שכל הילדים בגן מגחכים בגלל שהילד השנון אמר משהו מצחיק? אז הנה, חי חי חי, מחיאות כפיים. y2y1 צודק לגמריי ואין לך את היכולת השכלית לענות בצורה עניינית למה שהוא אמר.

slave4brit

New member
אם תסתכל טוב בשורה הראשונה

אפשר להבין בצורה הכי גדולה שיש ובצורה שכל מפגר יבין שהוא המציא את הסיפור הזה רק כדי לפרסם את הדיסק "הממשש ובא"....שלו

../images/Emo41.gifאוייי... נמאס לי ממנו../images/Emo70.gif

איזה קופיף לא מפותח

960milibarNOW

New member
למה?

למה בכלל טרחתי להכנס לכתבה הזו? יש שם שקרים חדשים שלא שמענו עליהם? לא ממש. סתם מאוכזב שהיא נפנפה אותו לעזאזל (ובצדק), אז ככה זה כשכועסים, מתחילים להפעיל את המוח ולהמציא שקרים. במקרה שלו- מוח מעוות במיוחד. נו, שיהיה.

RUST¥²°°³

New member
ככה נהרס השם הטוב של בריטני

הסמים,הזיונים וכל מה שמסביב אף אחד לא ידע אם זה נכון או לא עד שבריטני תודה בזה אני בינתיים מאמין לבריטני וככה רואים שבריטני כבר לא ילדה והיא כבר אישה חחחח

למעלה