כתבה מזעזעת!!!!!

• פותח הנושא y1y2
  • פורסם בתאריך

RUST¥²°°³

New member
וגם ככה הקריירה של בהתמוטטות

אני זוכר פעם כולם היו אומרים "מדונה הבאה" עכשיו אומרים "מאריה קארי הבאה" לא טוב להיות עד כדי כך מפורסם כמו בריטני כי ככה תמיד הקריירה מתרסקת מספיק להיות כריסטינה אגילרה בלי כל הרכילויות כל שניה (לא שגם עליה אין)

i4britney

New member
ממש ממש לא!

תראה הקריירה של בריטני בכלל לא בהתמוטטות זה שהיא לא נמצאת עכשיו בעולם המוזיקה ועוד מתעניינים בה יותר מכל אומן מוזיקלי אחר אומר שרק לא יכולים בלעדיה והיית רוצה שהיא תהיה מאריה קארי הבאה , אם תחשוב קצת תגלה ששלושת האלבומים שלה היו אימפריה ובריטני אכן מאוד מאוד מפורסמת וזה לא מזיק לקריירה שלה אומנם פוגע בחיי החופש שלה אבל לא בקריירה להפך הכל עובר לרשות יחסי הציבור שלה וככה היא יותר ויותר מתפרסמת וחכה אמרתי לאלבום הבא שלה נחיה ונראה , אגב השם שלה בכלל לא נהרס כי היא התבגרה וגם המעריצים שלה התבגרו ורובם נוער שמבינים אותה ולא ילדים בני 12 שיראו אותה עם בטן חשופה יבהלו ויפסיקו להעריץ אותה , חוץ מזה אל תשווה אותה אפילו למאריה קארי או למדונה הבאה ואגב עד שהיא יצאה לפסק זמן היא הייתה השיא בהצלחה המוזיקלית של הפופ חכה שהיא תחזור ועוד היא מקום 1 בהוליווד באלבום הכי מצופה לשנת 2003 , אגב שחכתי לציין שהאלבום שלה עדיין נמכר בעולם באלפי עותקים וגם הסינגלים מתוכו שהיא הוציאה בשל הצלחתו המירבית!

עוד פעם אתה../images/Emo35.gif

די כבר
די כבר עם ההשוואות החסרות טאקט האלה
אתה מדבר על מאריה קארי כאילו היא פרצה שנה שעברה ונעלמה... מאריה קארי היא הזמרת הטובה ביותר של שנות ה90 היא זמרת העשור
מי זאת בריטני לידה אה
למה אנשים לא מזדקנים (וויטני ה-
)
תעשה טובה... אתה כבר לא יכול להאמין למה שבריטני אומרת כי עובדה שהיא לא הגיבה... ברור שהוא סתם מפליץ שטויות אבל בינינו, לך תדע מי זאת בריטני כיום
תשמע אני ממש אוהבת אותה והיא הבחורה באמת הכי אמיתית שהיתה עד עכשיו בעולם הפופ... אבל אנשים משתנים אי שם על הפסגה... וכמו שאתה לא יכול לדעת מה קורה בבית של החבר הכי טוב שלך ככה שבטח ובטח לא מה שקורה בין הסדינים של בריטני... ותפסיק כבר עם הביקורת על מאריה קארי "הנחותה" בשבילך... כי בינתיים מאריה מכפילה את בריטני פי מיליון!!! אפילו לא קראתי את כל ההודעה שלך.... חטפתי ת'סעיף כשהגעתי לחלק של מאריה... אוי.. ואחר כך אתם מתלוננים למה מיליבאר חושב שאתם מטומטמים... נו באמת.... ביי

960milibarNOW

New member
../images/Emo6.gif שלום גם לך...

לא יכולתי שלא להסכים עם (כמעט) כל מילה בהודעה הזו. נדב, אני חושב שמצאנו לך תורמת... שירנושקה, מוכנה לתרום לנדבוש קצת איי קיו? חסר לו, למסכן...

חחחחחחחח.....

נההה... אצלו זה מקרה מיוחד.. אפילו זה לא יעזור... והקטע הכי מעצבן בהודעות שלו זה שכל הודעה שלו זה כזאת מגילה על ההישגים של בריטני... כאילו סבבה מגילה או לא אבל למה לרשום את אותו הדבר??? הוא בינתיים היחיד שכותב שהדיסק האחרון של בריטני הוא הכי פופולארי ויאדה יאדה... זה כבר מתחיל להימאס... זה לא שבריטני היא הזמרת הכי טובה בעולם...! אולי המצליחה ביותר... אבל אם נדבר בדוגרי על כישרון שירה? בריטני בכלל לא תהיה ברשימה... עזבו לא בא לי להתווכח איתו... גם ככה מעניין אותו רק מה שהוא כותב והוא לא רואה ממטר את העובדות.. ניתן לו להמשיך לחיות באשליה שלו... לילה טוב

960milibarNOW

New member
תסביר לי שנייה

את ההבדל בין ההשוואות שעושים בין כוכבות פופ חדשות לגדולות מהן, לבין ההשוואות שעשו עם בריטני ספירס. אין כאן שומדבר חדש. ההבדל בין בריטני לכל השאר הוא, שבעזרת יחסי ציבור וטריקים תקשורתיים- בריטני נשארת הרבה יותר. מסתבר שכל מה שצריך כדי לכבוש עדת מעריצים המונה מיליונים הם כמה שירים קופצניים ולא מלאים בתוכן מיוחד, מראה פרובוקטיבי וכמו שאמרתי, יחסי ציבור, וזהו: יש לך הצלחה. הצלחה שלא שורדת הרבה, אמנם, אבל הצלחה, וגם זה משהו.

i4britney

New member
פרד דרסט התקשר לבריטני!

פרד דרסט התקשר לבריטני ספירס לבקש הפסקת אש , תקראו .... אני מתפלא פתאום הפסקת אש מצידו מה קרה?

למעלה